Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas Namuose

Apklausa: Kiek forumo dalyvėms/-iams metų? (79 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 05 02, 20:28)
as pietum valgiau ta troskini su zuvim tik be kokosu pieno (su pomidoru skarbonke), paskui kava, dar troskinio pakabindavau ... visas maistas, neskaitant ryte pyrago su varske. nieko nekepiau, taip keista ner ko vis paest namie taip sveiko kepinuko.. biggrin.gif
Papildyta:
juciu reik rytais kiausinius su darzovem pradet valgyt, kad vakare varske galeciau valgyt visokiom variacijom: seniau agurkas, pomidoras, varske, krabu lazdeles (joooo blogis jos...) kirsdavau... 

ta zuvis su kokosu pienu, mano dabar naujas megstamiausias patiekalas thumbup.gif tirpsta burnoj swoon.gif
ryt nauja partija keksiuku reiktu iskept ax.gif bet pas mus rytoj pranesa labai grazu ora, ir vel atsalima...tai nesinoretu virtuvej sedet...reikes draugeles gal aplankyt drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2012 05 02, 19:33)
Aš nukėliau varškę taip vėlai, nes man skrandį nuo jos skauda. O vakare sukapoju, einu miegot ir nejaučiu.

biggrin.gif:D:D

ne is tikro nera gerai, kad skausmai vadinas netinka..reiktu vengti tu produktu, kurie sukelia diskomforta...svarbu ryte atsikelus, nesijauti blogai.
Atsakyti
QUOTE(mandy333 @ 2012 05 02, 21:28)
niu pasakok, kaip sekesi sportint? biggrin.gif

siandien programa buvo pagal mano dukra biggrin.gif buvom poliklinikoj tai laksciau su ja is 1 i 5 auksta biggrin.gif dar reikejo iki jos nueiti su ja biggrin.gif bet vaziavau su vezimu tai sparciu zingsniu variau smile.gif o JM nepavyko isbandyti, nes darbu buvo per akis doh.gif tikrai neissisukineju bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(GhostRider @ 2012 05 02, 20:26)
pasportavau gerai as siandien... su vezimu variau i viena gala 3km ir atgal biggrin.gif nejauciu nei rankyciu, nei kojyciu biggrin.gif

šaunuolė thumbup.gif
Aš prieš valandžikę grįžau 9km greitu ėjimu numynus,nuostabus,nepakartojamas vakaras,būčiau da mynus ir mynus wub.gif wub.gif (čia dėl to,kad užtingėjau į kačialkę lotuliukas.gif blush2.gif )

QUOTE(mandy333 @ 2012 05 02, 21:15)
arteja mano 2 metu sporto jubiliejus

vaaau thumbup.gif

QUOTE(Sedindriuke @ 2012 05 02, 21:22)
vienas morkas valgo, kitas salia alu geria biggrin.gif kasio ziurejimas vyksta... o as is salies komentuoju biggrin.gif

lotuliukas.gif

Prisiėdau kaip karvė šiand,jau taip laukiu tų mm,kad net švenčiu kasdien lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
aciu uz kiekviena diena motyvacijas... man to ir reikia smile.gif 4u.gif 4u.gif
esat saunuos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2012 05 02, 20:42)

Prisiėdau kaip karvė šiand,jau taip laukiu tų mm,kad net švenčiu kasdien  lotuliukas.gif  doh.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

o as klimaksine kazkokia siandiena... as turiu bedu rimtu jau nes per daznai mane veikia depresines nuotaikos.... gyvneimo prasmybes klausimai... biggrin.gif

bet va padariau viena workout, tai is karto sieloj traukiniai sviesas uzdege... eisiu dar kita padaryt workout, nes mazoka man vien tik rankikes pajudinus... po vakar offo.... tai ziu sukils noras is kept kazka ant vidurnakcio..ar bent RAW pasidaryt kazka biggrin.gif ne panos...tik jus mane galit suprast, kaip pajudejus geraaaa buna... bent tas pusvalandis ar valanda dienoje prasminga atrodo, ir nesijauti prasisvaistes visa diena... biggrin.gif

4u.gif
Atsakyti
Mandy333,su jubiliejum 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
saunuole Sedindriuke, bek toliau sportuoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 05 02, 23:05)
per daznai mane veikia depresines nuotaikos.... gyvneimo prasmybes klausimai... biggrin.gif

Na, tai nėra labai blogai. Svarbu "neužsižaisti".
Atsakyti
laba ryta 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(tinute84 @ 2012 05 02, 22:10)
Mandy333,su jubiliejum  4u.gif  4u.gif

dar tik bus tas jubiliejus, kazdada liepos menesi blush2.gif nepamenu tiksliai dienos...vidury kazdada ax.gif
Papildyta:
QUOTE(MO @ 2012 05 02, 21:42)
Aš prieš valandžikę grįžau 9km greitu ėjimu numynus,nuostabus,nepakartojamas vakaras,būčiau da mynus ir mynus  wub.gif  wub.gif (čia dėl to,kad užtingėjau į kačialkę  lotuliukas.gif  blush2.gif )
vaaau  thumbup.gif
lotuliukas.gif

Prisiėdau kaip karvė šiand,jau taip laukiu tų mm,kad net švenčiu kasdien  lotuliukas.gif  doh.gif

9 km? bigsmile.gif oho!!!!
as irgi vakar apsivalgiau, kai ejau miegot tai buvau issiputus kai balionas doh.gif 5 nestumo menuo nestuke.gif lotuliukas.gif ryte vel pilvo ne kvapo, na jauciasi tas pilvo laisvumas po nestumo g.gif
Papildyta:
QUOTE(Irunia @ 2012 05 03, 05:32)

ale ziuriu tu irgi kas ryta ankstyva smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mandy333 @ 2012 05 03, 06:41)
laba ryta 4u.gif

9 km? bigsmile.gif oho!!!!
as irgi vakar apsivalgiau, kai ejau miegot tai buvau issiputus kai balionas doh.gif  5 nestumo menuo nestuke.gif  lotuliukas.gif  ryte vel pilvo ne kvapo, na jauciasi tas pilvo laisvumas po nestumo g.gif

ryta laba smile.gif

atsikeli ryte, pasistaipai pries veidrodi,pasidziaugi, o per diena kad ir vandeni tegerint jau nepamatysi paskui vaizdo, pasipucia tie absai biggrin.gif bet prisiziurejus kiek net po dvyniu nestumu moterys susitvarko fguras iki Lediniu tai vadinas imanoma, ka biggrin.gif

kuom apsivalgei biggrin.gif ?

man gavos 2 stiklines zalio kokteilio 11pm biggrin.gif ir dar ledu siandienai dariaus, tai palaiziau, o atsiguli ir pilvas gurgia biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Irunia @ 2012 05 03, 04:32)
Na, tai nėra labai blogai. Svarbu "neužsižaisti".

mhm ankstyva tikrai smile.gif)

zinau as daug ka ir suvokiu, kada blogai, kada gerai, kada perdozavimas... baisu net daros, todel tik ir miegot skubi eit, kad rytas uz vakara protingesnis. atsikeli lyg niekur nieko ir vel eini pasaulio puost smile.gif o kartais nei is sio nei is to kai uzplauks.. kazkoks suryskejes emocionalumas ... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 05 03, 08:28)

kuom apsivalgei biggrin.gif ?

man gavos 2 stiklines zalio kokteilio 11pm biggrin.gif ir dar ledu siandienai dariaus, tai palaiziau, o atsiguli ir pilvas gurgia biggrin.gif

na jo, susitvarko.... smile.gif
vakar vistiena su bulvem ir darzovem kepiau, tai biski tu bulviu su darzovem per daug privalgiau...sakau va vakariene ir vsio..bet veliau vel varskes pakapojau...ir vel prie tos vistienos... doh.gif biski per daug buvo blush2.gif

Papildyta:
kazko internetas tai dingsta tai atsiranda...va tau ir laisvadienis, nepasedesi prie pc biggrin.gif
reikia man baltymo banke siandien uzsisakyt, jau ana baigiasi...kazko paskutiniu metu, per mazai baltymu valgau g.gif norisi angliu daugiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mandy333 @ 2012 05 03, 07:36)

Papildyta:
kazko internetas tai dingsta tai atsiranda...va tau ir laisvadienis, nepasedesi prie pc biggrin.gif
reikia man baltymo banke siandien uzsisakyt, jau ana baigiasi...kazko paskutiniu metu, per mazai baltymu valgau g.gif norisi angliu daugiau ax.gif

taip ir buna baltymu apmazink, tai po ranka anglys juk tik dazniausiai, ir sieki vis kazko... baltymu bet kokiu pavidalu vartojant tikrai pastebejau, nera tu noooriuuu kazko sokinejimu.... arba tiesiog uzkisti nelaukiant galima keksiuku kokiu ar pyragiuksciu, ir ramu.
vakar zuvis su darzovem tik buvo (zuvis greiciausiai isplauke arba istirpo.. nes ne tiek jos ir beliko keptuvej..bet viska viena ir sukirtau, dar liko siandienai ant vieno danties grizus po darbo, vakariene beruosiant - vel zuvies is kameros istraukiau biggrin.gif)..paskui kokteilis.. tai kazkaip normaliai labai valgius buvau. bet kai iseigines ir neissijudini tai taip viskas atrodo ir stovi pilve...
na ryt iseigine vel bus, paskui atsijudesiu visas 7 nonstop. tom dienom absoliuciai tik sportavimas galvoj isnesioja dulkes ir fizini nuovargi, nors krentu kaip lapas vakare biggrin.gif

Atsakyti