Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas Namuose

Apklausa: Kiek forumo dalyvėms/-iams metų? (79 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(mandy333 @ 2012 04 23, 18:16)
na magnis b6 turetu padet g.gif mano atzala tai nevalgo darzoviu, tai del to...sake zaliu darzoviu reik valgyt, bet zinai vaikai doh.gif
na as turiu toki turnika kur kabinas ant duru, ir visokiu nesamoniu turiu...gumu visokiu, svoriu rolleyes.gif as taip seniau nemegau Tonio, o dabar negaliu juo pasisotinti lotuliukas.gif patinka jegos streniruotes, jau atsikandau tu sokinejimu...niu nors Insanity veza bigsmile.gif  blush2.gif mityba koreguosiu paskutines keturias savaites, dabar 7 savaites bus kaip buvusi smile.gif

rimtai reik issitraukt toni ir susirasyt jo jegos trefkes, man ir patinka tos jegos trefkes (lovingfit.com is esmes jas duoda, be tu nesveiku sokinejimu kaip kad bodyrock dabar.. ). O pasokinet ar cardio kitokiais pratimais padaryt galima po viso to 15 kokia minuciu... ir tai ne kas diena.. nu vis tiek as ta sikna ir kojas is galines puses nuridinsiu biggrin.gif jaucias kad tvirtos velnais yra, raumenai yra galingi jau, bet vis tiek tobulumui ribu nera biggrin.gif o jei tobula, tai vadinas netobula nes tobulo nera siam pasauly biggrin.gif

mitybanebeisnesa ka koreguot..bodyrock puslapy paziurejau vienos moteros fotkes.. plem jauciuosi as dabar tokia kaip kad ji atrode PRIES...o dabar graziai labai atrodo..na raumeninga..man ir patinka raumenai biggrin.gif bet tai karamba vien vistos krutinele est.... nu vimt vimt.... juk nebusi taip visa gyvenima...

verdu morku kruva..prisiberiau soju miltu,susimaliau avizu, kokoso drozliu..bus dauggg sveiku sausainiu...dar bananu sulipimsiu viska biggrin.gif a dar baltymu ivaryt ir idealu.. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(MO @ 2012 04 23, 18:15)
VV sakė,kažkuriam bazių sandėly  g.gif

Labu,]
Nelabai randu kur įsiterpt  ax.gif

Man pranešė,kad užrašė mane birželio vidury į keliasdešimt kė mė žygį  g.gif  biggrin.gif Raik animal flex pasipirkt  lotuliukas.gif  bigsmile.gif

kiba i Radvilu zygi biggrin.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 23 balandžio 2012 - 19:38
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 04 23, 19:27)
mitybanebeisnesa ka koreguot..bodyrock puslapy paziurejau vienos moteros fotkes.. plem jauciuosi as dabar tokia kaip kad ji atrode PRIES...o dabar graziai labai atrodo..na raumeninga..man ir patinka raumenai biggrin.gif bet tai karamba vien vistos krutinele est.... nu vimt vimt.... juk nebusi taip visa gyvenima...

na mano mityba panasi imant visus metus, labai saves neribojant , su savaitgaliniais kcal-bombu baliukais...bet va pernai vasara kcal skaiciavau, mityba lb. ziurejau dabar vasarai irgi zadu susiimt, nes tik vasara daug atidengto kuno smile.gif (neskaitant ziema, baseino) smile.gif imesk nuoroda tos po ir pries smile.gif
Papildyta:
...tiesa nevalgiau to k.... sudas...jei tiek varyt ir s...est doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mandy333 @ 2012 04 23, 18:42)
na mano mityba panasi imant visus metus, labai saves neribojant , su savaitgaliniais kcal-bombu baliukais...bet va pernai vasara kcal skaiciavau, mityba lb. ziurejau dabar vasarai irgi zadu susiimt, nes tik vasara daug atidengto kuno smile.gif (neskaitant ziema, baseino) smile.gif imesk nuoroda tos po ir pries smile.gif
Papildyta:
...tiesa nevalgiau to k.... sudas...jei tiek varyt ir s...est doh.gif

va jo profily paralinek su pele paskrolindama: http://www.facebook....hp?id=733942051

na bet ji ten laikes vistienos ir ryziu grafiko tik kad issausetu... bet tai jai gerai papus turi, o as visai nudziuciau.ir sonkauliai susitrauktu...o sikna zinoma liktu kokia ir buvo....
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 04 23, 19:48)
va jo profily paralinek su pele paskrolindama: http://www.facebook....hp?id=733942051

na bet ji ten laikes vistienos ir ryziu grafiko tik kad issausetu... bet tai jai gerai papus turi, o as visai nudziuciau.ir sonkauliai susitrauktu...o sikna zinoma liktu kokia ir buvo....

negaliu paralinet...nes FB neturiu, tai nieko nerodo blush2.gif na tokie ekstrymai ne man, bet ka gali zinot...jei as laikysiuos kokios anabolines dietos ir tave smaugsiu jos laikytis biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:

negaliu paralinet...nes FB neturiu, tai nieko nerodo blush2.gif na tokie ekstrymai ne man, bet ka gali zinot...jei as laikysiuos kokios anabolines dietos ir tave smaugsiu jos laikytis biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mandy333 @ 2012 04 23, 18:54)
negaliu paralinet...nes FB neturiu, tai nieko nerodo blush2.gif na tokie ekstrymai ne man, bet ka gali zinot...jei as laikysiuos kokios anabolines dietos ir tave smaugsiu jos laikytis biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Papildyta:

davai nesismaugiam, o maitinames normaliai ... matai net akys trukcioja ir mm kada nori pareina (dar neaisku ar tikros mmm cia blinnn) o kas butu po nanablines... net ne nesiruosiant varzyvoms imtis tokiu dalyku biggrin.gif tikrai pasakytu kad nesveikos biggrin.gif pakrikusio centrinio raumens biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 04 23, 19:56)

nieko nesmaugsiu biggrin.gif juk rasiau jei....
Atsakyti
QUOTE(Riobe @ 2012 04 23, 17:00)
Gal galima nuorodą? 4u.gif

http://www.youtube.c...h?v=mVmjhNmvEwo
Papildyta:
QUOTE(mandy333 @ 2012 04 23, 18:31)
sveikos sportininkes...seimininkes...mamos.............ir t.t. 4u.gif  4u.gif
vakar is po sportu tricepsu ir peciu nejauciau, sunku buvo net ka rankoj laikyt...ot pavariau...siandien ne ka geriau, skauda... smile.gif vakar labai pikta buvau ant saves...tai susidariau griezta programa iki pat vasaros atostogu...tai varysiu  bigsmile.gif pasirodo pyktis gali buti vienas is varomuju jegu biggrin.gif
naujokei balioncikas 4u.gif  sveika prisijungus mirksiukas.gif

aciukas wink.gif
tai delko taip supykai ant saves? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 04 23, 18:46)
Skirmante, vyrui ilasink velnio lasu - keli sauksciukai brendzio, daug kakavos ir manau tikrai eis. Nebent nemegsta bananu nes jie ciut vis tiek jaucias...  ir is vis tie diedai: junk food, duok mesos, ledai ar sausainiai tik is pardes.... ot

Mandy333, na papasakok ko imsies, kokia programa: detaliai susirasei viska, ar kaip kaip su mityba? jei kas tai ia AZ arba skype biggrin.gif eisiu prasikept bumbuliuku biggrin.gif virskinu spinatiene biggrin.gif vakare bus smooothiiiiieeeeee time ! vakar taip jegiskai apelsino ir spinatu tirsta geraliuka isgeriau kad lomkes kaip noriu vel ir vel biggrin.gif

va dar PAPILDYMAS: pakriko biskiuka matyt organizmas... mmm sustreikavo per anksti, mikroelementu trukumas pasireiske trukciojancia akimi - pasirodo tai gali buti nuo elektrolitu pusiausvyros sutrikimo, kas pilnai tikiu gali buti: maziau vartot druskos pradejau, sportuodama bilekaip isprakaituoju, geriu dauuug vandens.... galvos pasvaigimas ir vakar tas trukciojimas akies tesesis ir siandien puse dienos (kai nera tiek ilgai trukcioje..) parode kad biskuti magniu ir b vitaminu reik.. tiesiog neimanoma visko vadinas gaut, arba turi istisa diena pusti, valgyti, kad gautum visas medziagas..o pavasaris padare matyt savo....da rpriedo darbas fizinis, sportas kas diena... zodziu... ryte maktelejau gera stikline suraus vandens... ir dabar isivaizduoju kad jis padejo akiai netrukciot biggrin.gif Pazistama pasakojo, kad naturopatas tikrai rekomendavo toki dalyka kaip suraus vandens pagerima profilaktiskai: himalaju druskos patirpinti vandeny ir pagerinet visa diena... ir padeda skrandzio rugstingumui sitas dalykas... atrodo pats nejauti o va organizmas ismeta baikiu, kurios man tikrai nepatinka...

as nuo sporto matyt irgi nusilpau, pasvaigsta galva, troskina daznai, o menesines turejo buti 17 diena, vis dar nepanasu kad jos ateis....
galvojau gal ne nuo sporto bet panasu kad galbut persistengiau....
Atsakyti

bet ar aš teisingai supratau, kad ji sugebėjo save išdžiovinti per 5 dienas? g.gif man kažkaip atrodo, kad tai per trumpas laiko tarpas (na, bet pagal prieš ir po nuotraukas sprendžiant)
Ir be to Sedindriuke, man sunku patikėt, kad taip sportuojant tu atrodai kaip ji prieš biggrin.gif Gal per daug nuvertini save? 4u.gif

aš tai maniau, kad šiandien be tu abs pratimų daugiau nieko nedarysiu, bet atsirado ūpo paskui ir dar šiandieninį cardio padariau thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
laba visoms (-iems) bigsmile.gif šiandien be sporto, vis dar kelius tausoju unsure.gif na sąlyginai jei neskaityti rytinių mankštelių kojoms, rankoms ir presui biggrin.gif

mandy333, Sedindriuke , jei kada sumąstysit džiovintis, jungsiuos ir aš, nors nežinau kaip reikėtų išgyventi vien tik ryžius su vištiena diena dienon mintant biggrin.gif

bananinius/šoko ledus ragausiu tik rytoj , jau saviškį spėjau apšviesti apie šį gėrį thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2012 04 23, 19:27)
laba visoms (-iems)  bigsmile.gif  šiandien be sporto, vis dar kelius tausoju  unsure.gif  na sąlyginai jei neskaityti rytinių mankštelių kojoms, rankoms ir presui  biggrin.gif

mandy333, Sedindriuke , jei kada sumąstysit džiovintis, jungsiuos ir aš, nors nežinau kaip reikėtų išgyventi vien tik ryžius su vištiena diena dienon mintant  biggrin.gif 
bananinius/šoko ledus ragausiu tik rytoj , jau saviškį spėjau apšviesti apie šį gėrį  thumbup.gif

mergyt, per kuria vieta tu dziovinsi save!!!!? biggrin.gif Jau su ta violet dress tai tu deive... kur tau ten bedziut biggrin.gif nedziovinsimes mes nieko, nes nunyktu biski moteriski atributai (pas ka moteriski, pas ka a dydis per didelis...) biggrin.gif

ledu dar nelieciau siandien ir neliseiu, kepuos darban krutineliu ir darzoviu misinio keksiukus (na patogu kotletus taip kept biggrin.gif) ir morku ir visokiu miltu sausainius: migdolu,sojo,s maltos avizos ir morku virtu ir banano tyrele. ir aguonu pora saukstu. viskas!!!tesla gatava buvau sulest nekepta... biggrin.gif

dar MB karbonadu turiu kept ir paskui sportas biggrin.gif ir greeeennnn smoothie.. kliedziu juo biggrin.gif

Atsakyti
ei ei, Sedindriuke, tsssssss topsecret.gif ten tai pernai birželį buvo... jau senokai , per tą laiką mažu riebaliuku vėl apsitraukiau ( kai kiek vadeles po mūsų šventės atleidau hihihi.gif tada dar kalėdos prasidėjo ir 2 mėnesiai prarasto laiko... ) tad yra ką džovinti, ypač pilvelį doh.gif

joa, tikrai patogu, taip ir daržovinius keksiukus keptis - mažai riebalo, sausi ir skanūs gaunasi thumbup.gif

o man nepavyko šiandien normalių špinatų gauti doh.gif teks ką kitą ryte makaluotis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2012 04 23, 19:45)
ei ei, Sedindriuke, tsssssss topsecret.gif  ten tai birželį buvo... jau senokai , per tą laiką mažu riebaliuku vėl apsitraukiau ( kai kiek vadeles  po mūsų šventės atleidau hihihi.gif tada dar kalėdos prasidėjo ir 2 mėnesiai prarasto laiko... ) tad yra ką džovinti, ypač pilvelį  doh.gif 

joa, tikrai patogu, taip ir daržovinius keksiukus keptis - mažai riebalo, sausi ir  skanūs gaunasi  thumbup.gif

o man nepavyko šiandien normalių špinatų gauti  doh.gif  teks ką kitą ryte makaluotis  biggrin.gif

einu i kiemeli amenu prisimest i buteli nuo baltymu... tikiuos kaimynai nepaziures kaip i beprote... bet neturiu svorio sunkesnio nei du kilogramai... Lenor minkstiklio butelis ir per lengvas biggrin.gif

banke pilna akmenu ir uzpyliau vandeniu biggrin.gif jei pratruks, namie bus ziauru biggrin.gif bet bent sportuosiu o ne su kilu tampysiuos.. biggrin.gif

sanari desines jauciu kazkol... negerai..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 23 balandžio 2012 - 21:02