Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas Namuose

Apklausa: Kiek forumo dalyvėms/-iams metų? (79 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Gal kokius metus nepirkau bananų. Dabar nusipirkau specialiai duonai kept.
Einu pažiūrot, kas ten per receptas ir ko man dar trūksta g.gif

Pirmą kartą gaminau sojos mėsą. Afigetj kaip patiko thumbup.gif
Tik skrandis kol kas dar nesupranta, kas čia iš dangaus jam nukrito lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2012 04 24, 16:04)
Gal kokius metus nepirkau bananų. Dabar nusipirkau specialiai duonai kept.
Einu pažiūrot, kas ten per receptas ir ko man dar trūksta  g.gif

Pirmą kartą gaminau sojos mėsą. Afigetj kaip patiko  thumbup.gif
Tik skrandis kol kas dar nesupranta, kas čia iš dangaus jam nukrito  lotuliukas.gif

Nesudetingos tuos duoneles smile.gif

As sojos smulku smulku ta ala farsa turiu...kepsniukus dariaus keksiukinese ..tiesiog sumakaluotas ismirkytas farsas su tarkuotom visokiom darzovem ir saulegrazu seklu idejau..nu man patiko biggrin.gif:D sakiau kada kai darysiu balandelius MB, sojos sau desiu biggrin.gif ir siaip troskiniai su kopustu ir soja turetu buti tinginio balandeliai geri biggrin.gif
Atsakyti
Viengungio guolis lotuliukas.gif
http://www.part.lt/i...01e54377968.JPG
Atsakyti
labuka,
Gyti, žmonos ieškai flirt.gif hihihi.gif

Sedindriuke, tu man žiūrėk, katinėli tu mažas, tiek energijos į viską dedi: į maistą, į sportą, į viską žodžiu, bet matai kad būna maža tai sveikatai, tai tu gal kokių žolių nusipirk energijai ar multi? Saugok save 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytis` @ 2012 04 24, 19:25)

Tavo? hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 04 24, 17:40)
labuka,
Gyti, žmonos ieškai flirt.gif  hihihi.gif

Sedindriuke, tu man žiūrėk, katinėli tu mažas, tiek energijos į viską dedi: į maistą, į sportą, į viską žodžiu, bet matai kad būna maža tai sveikatai, tai tu gal kokių žolių nusipirk energijai ar multi? Saugok save 4u.gif

Vici, viskas gerai man.kaip beprote nesportuoju-juk dienom darbas, vakarop subinike prie kompo vakarieniaujant, paskui sportelis ir tiek. Nieko krastutinisko:))uzkandziu rankinuke visada nesiojuos, nespeju sulaukt, kol pilvas gurgt prades, jau ir kramtau kazka... namie Hamsteriu vadina mane, nes sako vis kramtai ir kramtai uz zandu uzsikisus kazka biggrin.gif
maistas is to kas yr saldytuve-juodai kai orai silteja tyngiu net darzoves troskint, todel zalias jas valgau biggrin.gif vyriokui sociau kazkas-ne jam su salotom pasisotint... po darbo jegu draskytis net nebuna biggrin.gif vitaminu uzsipirkau, b6 ir magni. tiesiog susidejo: ir nemielas darbas kuris vargina betiksliai tik uz pinigus o ne realizacija... mintys kaip ka daryt keist..o visa tai labai stresina ypac mane...o sportas man ir yra nuimt stresui, atpalaiduot galva ir kuna... kitos cia dar uzimtesnes, ir seimas turi, ir apsokinet daugiau visko turi... va vel tuoj stresint pradesiu nes uzpavydesiu biggrin.gif ir da rpavasaris... sako depresiju metas biggrin.gif kazkaip neitiketina... man rudeni labiau..dabar einu ir akis ganau i narcizus, kaip rozytes po langais sodina, kaip kokios zuvedros sapus tempia lizdams ar kokiam velniui... biggrin.gif apie santykius dar prisigalvoji visko, tai va vidine savizudybe kartais buna biggrin.gif

Aciu labai uz rupesti! Retai apsilankai, bet padarai kas dienos workout (kas antros dienos tiksliau smile.gif)?

Papildyta:
QUOTE(MO @ 2012 04 24, 17:48)

Gyti, siaura lova a biggrin.gif

MO, kaip tu? uzsuki ir tepasakai po zodi is 5 raidziu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 04 24, 19:50)
Aciu labai uz rupesti! Retai apsilankai, bet padarai kas dienos workout (kas antros dienos tiksliau smile.gif)? 

smile.gif
Pavasariai man visada darbymečiai doh.gif Jo jo, padarau. Ir gaila, kad per vėlai pamačiau, kad pusmaratonis kažkoks Vilniuje buvo, ech... gal kitais metais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 04 24, 19:50)
Papildyta:
Gyti, siaura lova a biggrin.gif

MO, kaip tu? uzsuki ir tepasakai po zodi is 5 raidziu biggrin.gif

biggrin.gif
Laikas lb spaudžia(ir,gėda prisipažinti,užsukus pamatau paklodėles,tai nebeperskaitau nieko blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 04 24, 18:05)
smile.gif
Pavasariai man visada darbymečiai doh.gif Jo jo, padarau. Ir gaila, kad per vėlai pamačiau, kad pusmaratonis kažkoks Vilniuje buvo, ech... gal kitais metais ax.gif

darbu sezoniskumas... smile.gif bet tikiuos bent mielas darbas bigsmile.gif

joo as ir forume skaitau maratonus bego, euforija, azartas.... eh ir noriu.. einu pasizvalgyt gal kokiams nors Edinburge ar Glasgow kas nors butu... ar bent pas mane kaime biggrin.gif seniai begiojau jau net ant begtakio... biggrin.gif
Atsakyti
Gal esate dar kuri pirkusi iš čia ?
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2012 04 24, 18:28)
Gal esate dar kuri pirkusi iš čia  ?

nea. Pirkus esu tik is BodyBuilding.com is JAV...

Irmulia, WOW wink.gif uzklydau i Taures istorija siaip for fun paskaityt, ir uztikau- na saunuole, kaip pakeistas poziuris, maistas, figura na visai kas kita (zinok as maniau, kai pamaciau indavioletdress- galvojau, kad tu igimtai tokia liekna, kaip kad buna tokiu merginu...). Ai zavumelis, ka bepridursi! smile.gif)) Oi kaip pritariu, kad kuo maziau i save kisi bet ka, tuo blogiau daros ir nuo to mazo gabalelio..o skrandis tikrai atpranta nuo visokio brudo, paskui net kvapas pikdo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 24 balandžio 2012 - 20:24
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 04 24, 08:15)
Labs rytas!
Mandy333, nusipyškinau į sasiuvinį vakar Tonio (P90X) Legs treniruotę (PULL ups bus pakeisti į Reverse Push Ups po stalu, arba PUSH UPs biggrin.gif) ir ABS bonus po jos eina (anksčiau buvau video peržiūrėjus) tai šiandien ją darysiu biggrin.gif Su svoriais, be šokinėjimų, tikiuosi būsiu šlapia biggrin.gif Į sasiuvinio puslapį netilpo net treniruotė.... biggrin.gif

.....na ir kaip?...as ka tik po butt, dar bonuso abs biggrin.gif blyn visa diena kai i darba isvariau, tai tik dabar va sustojau, po treniruotes...pauze tipo doh.gif varysiuos tiesiu taikiniu i lova biggrin.gif ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Gytis` @ 2012 04 24, 18:25)

...be zodziu lotuliukas.gif
Atsakyti