QUOTE(Vicious Vici @ 2012 04 24, 17:40)
labuka,
Gyti, žmonos ieškai
Sedindriuke, tu man žiūrėk, katinėli tu mažas, tiek energijos į viską dedi: į maistą, į sportą, į viską žodžiu, bet matai kad būna maža tai sveikatai, tai tu gal kokių žolių nusipirk energijai ar multi? Saugok save
Vici, viskas gerai man.kaip beprote nesportuoju-juk dienom darbas, vakarop subinike prie kompo vakarieniaujant, paskui sportelis ir tiek. Nieko krastutinisko:))uzkandziu rankinuke visada nesiojuos, nespeju sulaukt, kol pilvas gurgt prades, jau ir kramtau kazka... namie Hamsteriu vadina mane, nes sako vis kramtai ir kramtai uz zandu uzsikisus kazka
maistas is to kas yr saldytuve-juodai kai orai silteja tyngiu net darzoves troskint, todel zalias jas valgau

vyriokui sociau kazkas-ne jam su salotom pasisotint... po darbo jegu draskytis net nebuna

vitaminu uzsipirkau, b6 ir magni. tiesiog susidejo: ir nemielas darbas kuris vargina betiksliai tik uz pinigus o ne realizacija... mintys kaip ka daryt keist..o visa tai labai stresina ypac mane...o sportas man ir yra nuimt stresui, atpalaiduot galva ir kuna... kitos cia dar uzimtesnes, ir seimas turi, ir apsokinet daugiau visko turi... va vel tuoj stresint pradesiu nes uzpavydesiu

ir da rpavasaris... sako depresiju metas

kazkaip neitiketina... man rudeni labiau..dabar einu ir akis ganau i narcizus, kaip rozytes po langais sodina, kaip kokios zuvedros sapus tempia lizdams ar kokiam velniui...

apie santykius dar prisigalvoji visko, tai va vidine savizudybe kartais buna
Aciu labai uz rupesti! Retai apsilankai, bet padarai kas dienos workout (kas antros dienos tiksliau

)?
Papildyta:
QUOTE(MO @ 2012 04 24, 17:48)
Tavo?
Gyti, siaura lova a
MO, kaip tu? uzsuki ir tepasakai po zodi is 5 raidziu