Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas Namuose

Apklausa: Kiek forumo dalyvėms/-iams metų? (79 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(lady_44 @ 2012 04 23, 20:15)
aciukas wink.gif
tai delko taip supykai ant saves? smile.gif

...kad plana -chuligana nuo balandzio 1 turejau, o gavosi snipstas...tai pykstu kad savo tikslu neina igyvendinti smile.gif tas pyktis mane motyvuoja, susiimti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 04 23, 20:39)
mergyt, per kuria vieta tu dziovinsi save!!!!? biggrin.gif Jau su ta violet dress tai tu deive... kur tau ten bedziut biggrin.gif nedziovinsimes mes nieko, nes nunyktu biski moteriski atributai (pas ka moteriski, pas ka a dydis per didelis...) biggrin.gif

...kur jus cia ka matet su violet dress? g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mandy333 @ 2012 04 23, 20:01)
...kad plana -chuligana nuo balandzio 1 turejau, o gavosi snipstas...tai pykstu kad savo tikslu neina igyvendinti smile.gif  tas pyktis mane motyvuoja, susiimti biggrin.gif
Papildyta:

...kur jus cia ka matet su violet dress?  g.gif  bigsmile.gif

tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(mandy333 @ 2012 04 23, 22:01)
...kad plana -chuligana nuo balandzio 1 turejau, o gavosi snipstas...tai pykstu kad savo tikslu neina igyvendinti smile.gif  tas pyktis mane motyvuoja, susiimti biggrin.gif

matyt man irgi to pačio reikia thumbup.gif kažkaip pernai rodos viskas paprasčiau buvo, net sunku pasakyti kodėl, gal dėl to, kad dabar liko tik pasidžiovinti kiek g.gif

ai, na va sugalvojau, kad kelių sąnariukus prieš JM treniruotę apšildysiu ant elipsniuko kokioms 5 minutėms , ką manote? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2012 04 23, 20:10)
matyt man irgi to pačio reikia  thumbup.gif  kažkaip pernai rodos viskas paprasčiau buvo, net sunku pasakyti kodėl, gal dėl to, kad dabar liko tik pasidžiovinti kiek  g.gif
ai, na va sugalvojau, kad kelių sąnariukus prieš JM treniruotę apšildysiu ant elipsniuko kokioms 5 minutėms , ką maote?  bigsmile.gif

as ir persirengiau jau, stoviu laukiu, daryt nedaryt sporta, ar laukt kol gris karbonadus kept reiks... apsilimui visokie judesiukai gerai, ir kurie sirdele suaktyvina, ir pasukiojimai visokie per sanarius (aisku neplesiant sanriu) elipsinis gerai pajudejimui ir pasilimui. pirmyn smile.gif varom sportint biggrin.gif
Atsakyti
Pasportinau ir jau po dviejų stiklinių smoothie kokteilio- nu pasaka kaip skanuuuuuuuuu : špinatai, keturi mandarinai, imbiero šaknies gabaliukas, keli lašiukai Stevia vietoj medaus, vandens puodelis .... dar agurkas taip tiktų, bet neturiu...

Labanakt
Atsakyti
labas rytas wink.gif kaip savijautos?
skauda galva nuo vakar vakaro, siandien matyt bus iseigine nuo sporto smile.gif
Atsakyti
Labas rytas. Man teko vakar pasiimti day off , nes kai 7dienį pavariau Legs&Back tai negyva jaučiausi kitą dieną doh.gif ir aminų kokteilis nepadėjo atsistatyt.. Tai už tai nusprendžiau pasivaikščioti - prasimankštinti.
Šiandien tada užsiimsiu viršutine kūno dalim smile.gif
Atsakyti
Labs rytas!
Mandy333, nusipyškinau į sasiuvinį vakar Tonio (P90X) Legs treniruotę (PULL ups bus pakeisti į Reverse Push Ups po stalu, arba PUSH UPs biggrin.gif) ir ABS bonus po jos eina (anksčiau buvau video peržiūrėjus) tai šiandien ją darysiu biggrin.gif Su svoriais, be šokinėjimų, tikiuosi būsiu šlapia biggrin.gif Į sasiuvinio puslapį netilpo net treniruotė.... biggrin.gif
Atsakyti
o man prasidejo trecia sav. su JM BR thumbup.gif tik mityba suslubavo doh.gif neturiu valios riesutams, nusipirkau, galvoju uzteks sav., bet per 2 dienas suvalgiau doh.gif
o kas liecia sporta, man visa laika patiko teta Jilian , bet pagalvojau, kad papildomai dar uzsiimsiu Sedindriukes nuoroda, su ta rusaite is lovingfit, nes noriu labiau atskirom kuno dalim ilgesniu intervalu daryti pratimus, nes JM, tarkim , rankom darai, atrodo kokius 6 padarai ir jau kitas pratimas, o taip norisi dar ilgiau padarytiti ir t.t., tai va..trukumas man dar.... blush2.gif
Sedindriuke, vakar kepiau varskes pyraga, su tavo kokosu pagrindu, nu super thumbup.gif net burnoje tirpo, aisku tik idara is galvos dariausi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tinute84 @ 2012 04 24, 12:43)
o man prasidejo trecia sav. su JM BR thumbup.gif  tik mityba suslubavo  doh.gif  neturiu valios riesutams, nusipirkau, galvoju uzteks sav., bet per 2 dienas suvalgiau  doh.gif
o kas liecia sporta, man visa laika patiko teta Jilian , bet pagalvojau, kad papildomai dar uzsiimsiu Sedindriukes nuoroda, su ta rusaite is lovingfit, nes noriu labiau atskirom kuno dalim ilgesniu intervalu daryti pratimus, nes JM, tarkim , rankom darai, atrodo kokius 6 padarai ir jau  kitas pratimas, o taip norisi dar ilgiau padarytiti ir t.t., tai va..trukumas man dar.... blush2.gif
Sedindriuke, vakar kepiau varskes pyraga, su tavo  kokosu pagrindu, nu super thumbup.gif net burnoje tirpo, aisku tik idara is galvos dariausi  ax.gif

o smagu!koki idara darei?tas pyragas taip prilipo namie lt,kai iskepiau grizus,tai kepa ir kepa:D o as dar laikaus uzsikeikus lt varskes pakuti,taupau pyragui:D su cottage cheese gal reiks pamegint ir kokiom braskem ar ananasais.. biggrin.gif
Atsakyti
tai va, as bandziau su ne lt varske, o su cottage cheese, ipyliau dar ten kokoso drozliu 2 kiausinius, kakavos 100%, cukraus ir dziovintu persiku thumbup.gif
Atsakyti
kokius jus pratimus darot pilvo presui? 4u.gif
Atsakyti