sportas rytais ir vakarais : pernai kiekvieną mielą rytą savo pratimėlius atlikdavau -ir savijauta buvo tiesiog puiki
registruojuos - šį vakarą JM kojoms ir sėdimajai atlikau + persui ant suolelio - smagumėlis 
sportas rytais ir vakarais : pernai kiekvieną mielą rytą savo pratimėlius atlikdavau -ir savijauta buvo tiesiog puiki
manau, teks vėl tai atnaujinti
ir suderinti su JM treniruotėmis.
QUOTE(irmulia @ 2012 04 17, 20:53)
registruojuos - šį vakarą JM kojoms ir sėdimajai atlikau + persui ant suolelio - smagumėlis 
manau, teks vėl tai atnaujinti
ir suderinti su JM treniruotėmis.
dar priedo neturiu galimybės sportuot ryte... nes miegantys žmonės..
eh gera savijauta po porto.. kertu sojos pyragiūkštį... plem gerumėlis... mousse style toks
ei, o kur įrašas blog'e apie tą sojos pyragiūkštį, a? pas mane užderėjo pernokusių bananų - galvoju kažką sumąstyti ( a lia pyragas , keksas ir pan.) iš sojos miltų ir bananų
a lia kai pavydžiu tiems ( -oms), kam nėra jokio saldumynų poreikio ...
QUOTE(irmulia @ 2012 04 17, 21:19)
ei, o kur įrašas blog'e apie tą sojos pyragiūkštį, a? pas mane užderėjo pernokusių bananų - galvoju kažką sumąstyti ( a lia pyragas , keksas ir pan.) iš sojos miltų ir bananų 
siandien pasidariau kad po sporto tureciau ala baltyminio nes baltymu nebeturiu.... ir tamsu jau nufotkinimui ir irasui...
zodziu simple- galima daryt be riesutu pagrindo, dariau su... sojos suris silken forma (minkstas), medaus du-trys valgomi saukstai, kavos sauksta dejau, dedasi sokolado lydyto (nedejau), kokoso sviesto saukstas ar du. ismaisai ta mase. uzipili ant riesutu pagrindo (malti riesutai su datule) ir i saldytuva stingti. su sokoladu aisku sustingtu bet be sokolado tai islieka ta minksta kremine forma... ir pagrindas plonytis buvo tai sunkiai gabaliukais pyragiukstis virto... bet kaip skaniai valgos... http://chocolatecove...late-fudge-pie/ (kava duoda geruli skoni, sokoladiskas visiskai ir be sokolado
bananai is sojos miltai duonele tikrai iskeps
oh uzsisaldijau su tuo pyragiuksciu... gal tiksliau mousse
QUOTE(irmulia @ 2012 04 17, 21:19)
man nesaldumo noris is esmes, bet kazko tokio skanaus - nedarzovisko bet ir guilt free
labai traukia saldumas?
man pilnai atstoja kakaviniai dalykeliai - keksiukai pvz, saldumo poreiki koki.. o siaip as riesutine eina sau
oh Equalizer kokia kaina... eina sau ... turint pastovius namus tai taip liuks is esmes nusipirkti, juk visam gyvenimui daikteliai... as sandbag kaip noriu normalaus, dar kettlebell arba hanteliai... bet karamba kai kur vel kraustytis vien koki kettlebell 16 kg tempkis... tai ir uzknisa mintys tokios apie nepastovybini laikinuma kazkoki... ek... ir sportuoju su kareiviniu kazkokiu maisu, nuknisus is rusio tikriausiai kaimynu nuo stangos tuos apskritimus... susirinkau 15 kg
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 04 17, 23:24)
siandien pasidariau kad po sporto tureciau ala baltyminio nes baltymu nebeturiu.... ir tamsu jau nufotkinimui ir irasui...
nu reikės bandyti ą pyragiuką, ti kdabar po ranka tofu neturiu, į Ozą nulėkti reikia - jo ten yra
QUOTE(irmulia @ 2012 04 17, 21:30)
nu reikės bandyti ą pyragiuką, ti kdabar po ranka tofu neturiu, į Ozą nulėkti reikia - jo ten yra
esu iš minkštojo tofu ir juodojo šokolado mousse'ą gaminusi - smanumėlis 
tai bus tas pats beveik. tofu kai beskonio tai ir priklauso viskas nuo to ka idedi. dar variantas avietes, kokosu sviestas (del stingimo), kakava ir tofu. ir kazkas saldesnio. ir vel viska kisi i saldytuva sumalus blenderiu. ...
beje kakava ir bananai limpa
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 04 17, 21:59)
pas mano visų laikų geriausią trenerį,
kas čia toks?
O man sportas tik vakare kaifas
Sedindriuke,dėl granolos klausiau
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 04 17, 23:29)
man nesaldumo noris is esmes, bet kazko tokio skanaus - nedarzovisko bet ir guilt free
labai traukia saldumas?
man pilnai atstoja kakaviniai dalykeliai - keksiukai pvz, saldumo poreiki koki.. o siaip as riesutine eina sau
labai traukia saldumas?
tiesą pasakius net nesaldumas, o kažko tokio mažo, bet skanaus
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 04 17, 23:29)
oh Equalizer kokia kaina... eina sau ...
nu jo, kainuoja truputį, bet kai LT nėra, tai ir moki bet kiek, kad turėtum
QUOTE(MO @ 2012 04 17, 21:34)
MO, del grikiu atsakiau
Papildyta:
QUOTE(irmulia @ 2012 04 17, 21:35)
tiesą pasakius net nesaldumas, o kažko tokio mažo, bet skanaus
(r niekda neišeina konkrečiai įvardinti, kas tas mažas , bet skanus
) jei ankščiau mirdavau iš malonumo nuo itin saldžių desertų, tai dbar tokie man malonumo nebeteikia
skonio receptoriai matyt atsigavo
nebent pas kokį suvirintoją užsakyti a lia tokį stovą.. tik kad pigiau vis tiek nesigaus 
del ivardinimo
bet prisikepu keksiuku dazniausiai, dar tabletes dydzio kokosinuku tebera, kokiu biscotti is sojos miltu butu..ir jau pasirinkima turiu... ir puntu viena is esmes... vyriokams namu pridarau tortu... viena suvalgo kita darau.... net juokinga kai dauguma dalyku is blogo yra mano valgyta beveik vienos pacios
QUOTE(irmulia @ 2012 04 17, 23:25)
bet ir kainytė gera
Papildyta:
QUOTE(MO @ 2012 04 17, 23:34)
kas čia toks?
nežinosi