Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas Namuose

Apklausa: Kiek forumo dalyvėms/-iams metų? (79 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
registruojuos - šį vakarą JM kojoms ir sėdimajai atlikau + persui ant suolelio - smagumėlis thumbup.gif

sportas rytais ir vakarais : pernai kiekvieną mielą rytą savo pratimėlius atlikdavau -ir savijauta buvo tiesiog puiki thumbup.gif manau, teks vėl tai atnaujinti biggrin.gif ir suderinti su JM treniruotėmis.
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2012 04 17, 20:53)
registruojuos - šį vakarą JM kojoms  ir sėdimajai atlikau + persui ant suolelio - smagumėlis  thumbup.gif

sportas rytais ir vakarais : pernai kiekvieną mielą rytą savo pratimėlius atlikdavau -ir savijauta buvo tiesiog puiki  thumbup.gif  manau, teks vėl tai atnaujinti  biggrin.gif  ir suderinti su JM treniruotėmis.

dar priedo neturiu galimybės sportuot ryte... nes miegantys žmonės..
eh gera savijauta po porto.. kertu sojos pyragiūkštį... plem gerumėlis... mousse style toks biggrin.gif
Atsakyti
ei, o kur įrašas blog'e apie tą sojos pyragiūkštį, a? pas mane užderėjo pernokusių bananų - galvoju kažką sumąstyti ( a lia pyragas , keksas ir pan.) iš sojos miltų ir bananų g.gif

a lia kai pavydžiu tiems ( -oms), kam nėra jokio saldumynų poreikio ...
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2012 04 17, 21:19)
ei, o kur įrašas blog'e apie tą sojos pyragiūkštį, a?  pas mane užderėjo pernokusių bananų - galvoju kažką sumąstyti ( a lia pyragas , keksas ir pan.)  iš sojos miltų ir bananų  g.gif

siandien pasidariau kad po sporto tureciau ala baltyminio nes baltymu nebeturiu.... ir tamsu jau nufotkinimui ir irasui...

zodziu simple- galima daryt be riesutu pagrindo, dariau su... sojos suris silken forma (minkstas), medaus du-trys valgomi saukstai, kavos sauksta dejau, dedasi sokolado lydyto (nedejau), kokoso sviesto saukstas ar du. ismaisai ta mase. uzipili ant riesutu pagrindo (malti riesutai su datule) ir i saldytuva stingti. su sokoladu aisku sustingtu bet be sokolado tai islieka ta minksta kremine forma... ir pagrindas plonytis buvo tai sunkiai gabaliukais pyragiukstis virto... bet kaip skaniai valgos... http://chocolatecove...late-fudge-pie/ (kava duoda geruli skoni, sokoladiskas visiskai ir be sokolado biggrin.gif tik su kakava ir kava)

bananai is sojos miltai duonele tikrai iskeps smile.gif pati persipirkau specialiai vakar bananu nes jau reik pagaliau su jais kazka prakept... smile.gif keksiukuose bananai labai limpa! duoda saldumo - maziau medaus det reikes, sunkumo duoda, teksturos.. nu ir poskoni toki... skanumas.
oh uzsisaldijau su tuo pyragiuksciu... gal tiksliau mousse biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 17 balandžio 2012 - 22:26
nai nai nai assa.gif radau uk tą stovą - siųsius thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2012 04 17, 21:19)
ei, o kur įrašas blog'e apie tą sojos pyragiūkštį, a?  pas mane užderėjo pernokusių bananų - galvoju kažką sumąstyti ( a lia pyragas , keksas ir pan.)  iš sojos miltų ir bananų  g.gif

a lia kai pavydžiu tiems ( -oms), kam nėra jokio saldumynų poreikio ...

man nesaldumo noris is esmes, bet kazko tokio skanaus - nedarzovisko bet ir guilt free biggrin.gif
labai traukia saldumas?
man pilnai atstoja kakaviniai dalykeliai - keksiukai pvz, saldumo poreiki koki.. o siaip as riesutine eina sau biggrin.gif

oh Equalizer kokia kaina... eina sau ... turint pastovius namus tai taip liuks is esmes nusipirkti, juk visam gyvenimui daikteliai... as sandbag kaip noriu normalaus, dar kettlebell arba hanteliai... bet karamba kai kur vel kraustytis vien koki kettlebell 16 kg tempkis... tai ir uzknisa mintys tokios apie nepastovybini laikinuma kazkoki... ek... ir sportuoju su kareiviniu kazkokiu maisu, nuknisus is rusio tikriausiai kaimynu nuo stangos tuos apskritimus... susirinkau 15 kg biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 17 balandžio 2012 - 22:32
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 04 17, 23:24)
siandien pasidariau kad po sporto tureciau ala baltyminio nes baltymu nebeturiu....  ir tamsu jau nufotkinimui ir irasui...

nu reikės bandyti ą pyragiuką, ti kdabar po ranka tofu neturiu, į Ozą nulėkti reikia - jo ten yra mirksiukas.gif esu iš minkštojo tofu ir juodojo šokolado mousse'ą gaminusi - smanumėlis essen.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2012 04 17, 21:30)
nu reikės bandyti ą pyragiuką, ti kdabar po ranka tofu neturiu, į Ozą nulėkti reikia - jo ten yra  mirksiukas.gif  esu iš minkštojo tofu ir juodojo šokolado mousse'ą gaminusi - smanumėlis essen.gif

tai bus tas pats beveik. tofu kai beskonio tai ir priklauso viskas nuo to ka idedi. dar variantas avietes, kokosu sviestas (del stingimo), kakava ir tofu. ir kazkas saldesnio. ir vel viska kisi i saldytuva sumalus blenderiu. ...

beje kakava ir bananai limpa smile.gif esu kekso formoj tep lep pasidarius bananai ir tofu ir berods morku tarkuotu.. pakepiau, aisku ten niekam net kept nelabai reikejo, tai toks karstas pudingas buvo, tai sukirtau skaniai ant sykio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 04 17, 21:59)
pas mano visų laikų geriausią trenerį,

kas čia toks? bigsmile.gif

O man sportas tik vakare kaifas wub.gif

Sedindriuke,dėl granolos klausiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 04 17, 23:29)
man nesaldumo noris is esmes, bet kazko tokio skanaus - nedarzovisko bet ir guilt free biggrin.gif
labai traukia saldumas?
man pilnai atstoja kakaviniai dalykeliai - keksiukai pvz, saldumo poreiki koki.. o siaip as riesutine eina sau biggrin.gif

tiesą pasakius net nesaldumas, o kažko tokio mažo, bet skanaus mirksiukas.gif biggrin.gif (ir niekada neišeina konkrečiai įvardinti, kas tas mažas , bet skanus hihihi.gif ) jei anksčiau mirdavau iš malonumo nuo itin saldžių desertų, tai dabar tokie man malonumo nebeteikia schmoll.gif skonio receptoriai matyt atsigavo thumbup.gif

QUOTE(Sedindriuke @ 2012 04 17, 23:29)
oh Equalizer kokia kaina... eina sau ...

nu jo, kainuoja truputį, bet kai LT nėra, tai ir moki bet kiek, kad turėtum mirksiukas.gif nebent pas kokį suvirintoją užsakyti a lia tokį stovą.. tik kad pigiau vis tiek nesigaus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2012 04 17, 21:34)
kas čia toks?  bigsmile.gif

O man sportas tik vakare kaifas  wub.gif

Sedindriuke,dėl granolos klausiau  blush2.gif

MO, del grikiu atsakiau tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(irmulia @ 2012 04 17, 21:35)
tiesą pasakius net nesaldumas, o kažko tokio mažo, bet skanaus  mirksiukas.gif  biggrin.gif (r niekda neišeina konkrečiai įvardinti, kas tas mažas , bet skanus hihihi.gif )  jei ankščiau mirdavau iš malonumo nuo itin saldžių desertų, tai dbar tokie man malonumo nebeteikia  schmoll.gif  skonio receptoriai matyt atsigavo  thumbup.gif 
nu jo, kainuoja truputį, bet kai LT nėra, tai ir moki bet kiek, kad turėtum  mirksiukas.gif  nebent pas kokį suvirintoją užsakyti a lia tokį stovą.. tik kad pigiau vis tiek nesigaus  doh.gif

del ivardinimo drinks_cheers.gif

bet prisikepu keksiuku dazniausiai, dar tabletes dydzio kokosinuku tebera, kokiu biscotti is sojos miltu butu..ir jau pasirinkima turiu... ir puntu viena is esmes... vyriokams namu pridarau tortu... viena suvalgo kita darau.... net juokinga kai dauguma dalyku is blogo yra mano valgyta beveik vienos pacios biggrin.gif visi kiekiai biggrin.gif apart mesisku dalyku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2012 04 17, 23:25)
nai nai nai assa.gif radau uk tą stovą - siųsius  thumbup.gif

bet ir kainytė gera g.gif
Papildyta:
QUOTE(MO @ 2012 04 17, 23:34)
kas čia toks?  bigsmile.gif

nežinosi unsure.gif jis iš mažo miesto mirksiukas.gif bet šiaip labai gerai įvaldęs kovos menus, net rusų kareivinių stilių, kuris tikri vertingas, tada moka ir joginių visokių ir grynai sveikatingumui, ir vaikams, ir senjorams pravesti trefkes, nu žodžiu visiškai universalus žmogus, dirbantis tai gyvenime, ką ir turėtų, nes talentingas thumbup.gif
Atsakyti