Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas Namuose

Apklausa: Kiek forumo dalyvėms/-iams metų? (79 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(irmulia @ 2012 04 18, 07:56)
Sojos miltus pirkau paprastame PC,  grynai pabandymui , todėl nežinau, ar jie pagaminti iš modifikuotų sojos pupelių ar ne (ant pakuotės nieko nepažymėta)  mirksiukas.gif  kainavo kapeikas - ~ 3 lt pokelis  mirksiukas.gif

man rodos privaloma yra rasyti GMO jei taip yra.... reiktu pasigilint i zenklinimo reikalavimus.
Atsakyti
QUOTE(mandy333 @ 2012 04 17, 21:54)
cia as is tavo skaiciuku galiu pasakyt kad kazkur apie 1200kcal smile.gif  biski mazokai, ilgai netempsi schmoll.gif

Na kad 1430kcal prikalkuliavau mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos.

QUOTE(iruciuke @ 2012 04 18, 07:29)
Labas rytas  :4u:as jau po savo uzsiemimu, visoms sportuojancioms geros dienos. 4u.gif
O kokius Jus cia mergaites kokteilius baltyminius geriat? Kam jie, apetitui mazinti? ax.gif Niekada nebuvau susidurus tai gal ir kaviali paklausiau. blush2.gif

Baltyminiai kokteiliai, kitaip dar proteinas, yra maisto papildas skirtas papildyti mityba. Sakykim jei dienos begyje nepavyksta surinkti reikiamo kiekio baltymu, tai proteinas labai pasitarnauja ta problema ispresti. Jo buna ivairiu rusiu: greito pasisavinimo, leto, miksas. Pries ir po treniruotes labiau tinka greito pasisavinimo proteinas, pries nakti leto. Dienos begyje ir tas ir tas neblogai.
Atsakyti
QUOTE(Gytis` @ 2012 04 18, 10:35)
Sveikos.
Baltyminiai kokteiliai, kitaip dar proteinas, yra maisto papildas skirtas papildyti mityba. Sakykim jei dienos begyje nepavyksta surinkti reikiamo kiekio baltymu, tai proteinas labai pasitarnauja ta problema ispresti. Jo buna ivairiu rusiu: greito pasisavinimo, leto, miksas. Pries ir po treniruotes labiau tinka greito pasisavinimo proteinas, pries nakti leto. Dienos begyje ir tas ir tas neblogai.

Aisku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(erise @ 2012 04 18, 10:23)
Na kad 1430kcal prikalkuliavau  mirksiukas.gif

....na gali buti biski skirtingai...vel ziurint ka valgai.Bet ir tiek mazoka, as lb.zema tai man 1600 kcal, jei tipo nusimazint, esu 100 % isitikinus kad esi aukstesne uz mane smile.gif nereikia visu 500kcal nusimazinti.Nes pamenu is praeitos vasaros, kad istisai alkana buvau nuo tiek(1500-1600), tai sekdavo apsirijimo periodai doh.gif uztat ziurint i ateiti, juk neribosi saves visalaik g.gif geriau leciau tuos kg numest, negu griauzt save, kai pratruksi g.gif cia tik patarimas is patirties mirksiukas.gif
Papildyta:
niu va, as atrodo apsirgau...nepadejo vakarykstis kardio.... doh.gif nezinau dar ka siandien sportuosiu, gal laisva imsiu...o galva skauda ner kur det doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mandy333 @ 2012 04 18, 17:35)
....na gali buti biski skirtingai...vel ziurint ka valgai.Bet ir tiek mazoka, as lb.zema  tai man 1600 kcal, jei tipo nusimazint, esu 100 % isitikinus kad esi aukstesne uz mane smile.gif  nereikia visu 500kcal nusimazinti.Nes pamenu is praeitos vasaros, kad istisai alkana buvau nuo tiek(1500-1600), tai sekdavo apsirijimo periodai  doh.gif  uztat ziurint i ateiti, juk neribosi saves visalaik g.gif geriau leciau tuos kg numest, negu griauzt save, kai pratruksi g.gif cia tik patarimas is patirties mirksiukas.gif

As 158cm, o tu? 4u.gif
Na as siandien 1700kcal jau suvartojau, o dar ne vakaras biggrin.gif Tiesiog vakar kadangi norejau pasiskaiciuoti maisto medziagas, tai labiau zejau ir ka i burna dedu smile.gif Nemanau kad 1400kcal jau labai mazai, is normalaus maisto g.gif Svarbu dar riebalu nenumazint. O apsirijimo priepuoliai man seka visada, kad ir po 2tukst vartoju, tai jei jau pajegiu, mazinu iki 1500 drasiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(erise @ 2012 04 18, 16:49)
As 158cm, o tu?  4u.gif
Na as siandien 1700kcal jau suvartojau, o dar ne vakaras  biggrin.gif  Tiesiog vakar kadangi norejau pasiskaiciuoti maisto medziagas, tai labiau zejau ir ka i burna dedu smile.gif Nemanau kad 1400kcal jau labai mazai, is normalaus maisto  g.gif Svarbu dar riebalu nenumazint. O apsirijimo priepuoliai man seka visada, kad ir po 2tukst vartoju, tai jei jau pajegiu, mazinu iki 1500 drasiai biggrin.gif

152cm kiek sveri?ir kiek nori numest? na man sunku buvo pernai su 1600, kas 3 dienos sekdavo po 2-3000 doh.gif bet tada tuo metu, darbo daug neturejau tai kai buni namie, tai ir svajoji apie maista...dabar pvz. buna daznai dienu kad telpu i 1600 remus,nes nera kada galvoti apie maista smile.gif bet velgi mazdaug kas trecia diena seka 2000kcal.
Papildyta:
Ai tikrai, pmairsau parasyti kad pasisveriau ryte, sugrizo mano pamestas kg... taigi svorio nemetu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(mandy333 @ 2012 04 18, 16:20)
152cm kiek sveri?ir kiek nori numest? na man sunku buvo pernai su 1600, kas 3 dienos sekdavo po 2-3000 doh.gif  bet tada tuo metu, darbo daug neturejau tai kai buni namie, tai ir svajoji apie maista...dabar pvz. buna daznai dienu kad telpu i 1600 remus,nes nera kada galvoti apie maista smile.gif  bet velgi mazdaug kas trecia diena seka 2000kcal.
Papildyta:
Ai tikrai, pmairsau parasyti kad pasisveriau ryte, sugrizo mano pamestas kg... taigi svorio nemetu tongue.gif

as vos parsivilkau is darbo... siaubelis... peciu jusota skauda: nuo darbo, sporto, miegojimo...sian kazka visam kunui darysiu manau.. biggrin.gif
Mandy333 sveik smile.gif organizmas buna zenkla duoda kad PAILSEK MOTERIE biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 04 18, 17:43)
as vos parsivilkau is darbo... siaubelis... peciu jusota skauda: nuo darbo, sporto, miegojimo...sian kazka visam  kunui darysiu manau..  biggrin.gif
Mandy333 sveik smile.gif organizmas buna zenkla duoda kad PAILSEK MOTERIE biggrin.gif

niu va padejo sportukai, norejai kad skaudetu biggrin.gif
Tikrai ilsesiuos, nes as esu is tu kur visai neserga, tai ligos sokiruoja mane, nes nemegstu lovoj gulet ir saves gailet:D ...bet va pries kaledas buvau apsisnarglejus, dabar vel...net keista g.gif siandien irgi turejau neit i darba, nes ten siandien biski prisidirbau ir butent del to kad sirgaliojau, tik niekam nesisakiau, kad sirgalioju, nors jauciu girdejo kad sneku per nosi doh.gif bet sau tik blogiau pasidariau per savo uzsispyrima doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mandy333 @ 2012 04 18, 16:58)
Tikrai ilsesiuos, nes as esu is tu kur visai neserga, tai ligos sokiruoja mane, nes nemegstu lovoj gulet ir saves gailet:D ...bet va pries kaledas buvau apsisnarglejus, dabar vel...net keista g.gif siandien irgi turejau neit i darba, nes ten siandien biski prisidirbau ir butent del to kad sirgaliojau, tik niekam nesisakiau, kad sirgalioju, nors jauciu girdejo kad sneku per nosi doh.gif  bet sau tik blogiau pasidariau per savo uzsispyrima doh.gif

man ne nuo sporto labiau skauda o nuo itampos pecu juostoj... na kompas, darbas vis pasilenki, keli, galva atloses.peciai ir isitempe juodai.... masazo seansu reiktu geru normaliu.... eh... plem... na toks slykstus sunkumas sprande... biggrin.gif

cia prisidirbimas, kad sirgai ir ejai i darba?

as ir ligu nekenciu, ir tpu tpu tpu nesergu, o sloga is vis slykstu... nei skonio nei kvapo tada, nakti ir padusti gali miegodamas... nekas tos ligos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mandy333 @ 2012 04 18, 18:58)
Tikrai ilsesiuos, nes as esu is tu kur visai neserga, tai ligos sokiruoja mane, nes nemegstu lovoj gulet ir saves gailet:D ...bet va pries kaledas buvau apsisnarglejus, dabar vel...net keista g.gif siandien irgi turejau neit i darba, nes ten siandien biski prisidirbau ir butent del to kad sirgaliojau, tik niekam nesisakiau, kad sirgalioju, nors jauciu girdejo kad sneku per nosi doh.gif  bet sau tik blogiau pasidariau per savo uzsispyrima doh.gif

Aš irgi taip pat, tai irgi šokiruoja unsure.gif Neseniai prapūtė taip kažkaip radikulitiškai. Senstu vadinasi, nes visą paauglystę išlaksčiau su trumpu paltuku ir miniakais, trumpais megztukais žiemą ir pan., o dabar pavasarį nuo trumpo megztuko sugriebę buvo huh.gif Reikia jau save labiau pasaugoti, manau, kad ir papildai sportojantiems ne prošal g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 04 18, 18:08)
cia prisidirbimas, kad sirgai ir ejai i darba?

as ir ligu nekenciu, ir tpu tpu tpu nesergu, o sloga is vis slykstu... nei skonio nei kvapo tada, nakti ir padusti gali miegodamas... nekas tos ligos biggrin.gif

negaliu cia rasyt kodel, privatu smile.gif jau taip cia per daug apie save rasau, na jus irgi rasot...bet kartais kai susimastai, gal kas renka info apie tave...tai nejauku( man paranoja biggrin.gif ) g.gif
Papildyta:
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 04 18, 18:19)
manau, kad ir papildai sportojantiems ne prošal g.gif

matai, senatve mums lotuliukas.gif blyn beda ta kad daznai pamirstu isgert doh.gif
Atsakyti