Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas Namuose

Apklausa: Kiek forumo dalyvėms/-iams metų? (79 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(mandy333 @ 2012 04 25, 19:32)
Mo prazuvele...atsiradai thumbup.gif ...galvojau kas gyme prispaude biggrin.gif  lotuliukas.gif kaip tau sekasi? ar yra kokiu rezultatu?
...taigi nuvariau i parduotuve ir kad uzsipirkau tofu...kas juokingiausia kad nesu net ragavus, nezinau koks skonis...o pakius 5 nusipirkau lotuliukas.gif dabar eisiu googlint, ka galima gaminti...galite padeti man ax.gif

o as pas babajus trinu taka kasdien - turit jau turit jau?- as firm ieskau, o minkstojo gaunu pardese normaliose. gailiuos kad ana syki kai radau uzmesta tofu babajyne ir nepasiemiau... ot galva...
Papildyta:
QUOTE(HappyFromToday @ 2012 04 25, 19:12)
o gal žinot rutuliukų receptų su avižiniais dribsniais ? aš kažkaip nieko gero neradau googlindama  blush2.gif

ieskok googlej: oat energy bars, raw bars... ir pan... healthy snacks.. healthy protein bar. zinok su aviziniais dribsniais begales receptu...

beje tiesiog imi avizu dribsnius, pamali blenderiu arba ne, lipinti gali viska bananu, virtom morkom, medumi, dedi dziovintu vaisiu, seklu, riesutu, ir sumaisius viska, dedi ant kokios nors kepimo formos-apvalios, kvadratines, suspaudi viska tolygiai ir biskiuka pakepi kokia 20 minuciu orkaitej, ant 180 laipsniu... palieki pravest. supjaustai gabaliukais ar gabalais... smile.gif skanauji ir persivalgai nes l. skanu biggrin.gif

Atsakyti
apie viena nenaturalu gamini - rafinuota cukru. Siaip pamastymui:
When sugar hits the bloodstream it doesn’t get burned as energy, it starts sticking to the cells. If you eat a lot of sugar each day, it literally eats you alive. Your energy level goes down, as a result of insulin spikes, you will get more wrinkles because sugar eats your collagen, your nails become more brittle, it also eats up your muscle. It’s like a parasite. ( Processed sugar that is)

The reason why your skin looses collagen is because refined carbohydrates such as white bread and other white flour products, contain a lot of sugar and cause an inflammation of the skin. That creates high levels of free radicals which attack the collagen that keeps the skin’s firmness. Free radicals, also cause illness all over your body.
Processed sugar also attacks our immune system. Research has shown that white blood cells are less efficient at fighting illness when exposed to sugar.

Sugar is habit gorming. It is addicting. Sugar has no absolutely nutritional value. It is the same as taking a fat pill every day.

Yra irodyta, kad curkus yra toksinine medziaga, ir kuo maziau vartojama produktu su cukrais, tuo maziau ju ir noris (cukrus, paprasti miltai ir ju gaminiai, apdirbti ryziai, corn flake'sai, kukuruzu sirupas, sultys (!)...). Pameginus atsisakyt cukraus, greit pastebima, kad ir pilvo riebalai greiciau mazeja.. apsivalo oda, organizmas, sumazeja viduriu putimas... Cukraus poreikiui malsinti - vaisiai, saknines darzoves, riesutai... Pradet galima nuo mazu zingsneliu - nedet cukraus i arbata/kava... veliau ir kitur... kiek sutaupysit kaloriju tusciu, jei ypac per diena tu kavos/arbatos puodeliu buna ne vienas ir ne du smile.gif
Atsakyti
Atsportavau šiandien Brazil Butt Lift Bum Bum, po jo nuėjus į tualetą supratau, kad man šlapimo pūslės uždegimas, nes šlapinausi su krauju ir skausmais verysad.gif Teks nutraukt sportą, manau, bent kelioms dienoms verysad.gif

Ką valgot sveiko iš lašišos? blush2.gif Taip užsimaniau kažko, bet dauguma receptų su dauug grietinėlės ir lydyto sūrio ax.gif Ai, o gal, jei jau petrauka, tai viskam lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Riobe @ 2012 04 25, 22:46)
Atsportavau šiandien Brazil Butt Lift Bum Bum, po jo nuėjus į tualetą supratau, kad man šlapimo pūslės uždegimas, nes šlapinausi su krauju ir skausmais verysad.gif Teks nutraukt sportą, manau, bent kelioms dienoms verysad.gif

Ką valgot sveiko iš lašišos?  blush2.gif  Taip užsimaniau kažko, bet dauguma receptų su dauug grietinėlės ir lydyto sūrio ax.gif Ai, o gal, jei jau petrauka, tai viskam lotuliukas.gif

Dariau lasisos pasteta pries kelias dienas: rikota surio indelis (arba netgi tiktu 9 proc varske (liesesne per rugsti butu manau...)), rukytos lasisos 100 gramu, apelsino zievele, puse citrinos zieveles ir puse citrinos sulciu, pipiriukai, zaliu prieskoniniu zoleliu. viska sumaisyk/sublenderiuok, ir padek kelioms valandoms i saldytuva pastingti.

dar lasisa (jei sviezia zuvis, o ne rukyta), kepk orkaitej su medaus garstyciu padazu, apslakstyk apelsino sultimis...

zuvies skonio nereik uzmust. geriausi zuvies draugai druska ir pipirai smile.gif ivyniok i folija ir gali sausoj keptuvej taip pakept,arba sumest i orkaite.

As siandien total body workout dariau... J.Lo ...

Pusles uzdegimas nebuna tik nemaloniu jausmu, kad nori i tualeta, o nuejus palasini..o cia tu su krauju? nebus rimciau. Pirk spanguoliu kapsuliu ir gerk. As vis pageriu profilaktiskai visokioms baciloms uzmusti... Sveik!
Atsakyti
Mėgstu su savim kalbėt nuo pačio ryto biggrin.gif
Labas rytas!
Papusryčiavau, atsimūčint darbo valandas, o vakare šis workout: http://www.lovingfit...dy-butt-workout Uodegos diena šiandien. Kažkaip numačius kad ryt off nuo sporto, bet kad šiandien tada turėjo būti upper body... susimaišiau su sportais, reiks susirašinėt... jau smegenų vingiai neveikia... o naktį nutirpinėja visos galūnės, kai miegu per ramiai, ir net nesivartau biggrin.gif Bet va nutirpimai nervus rodo tikriausiai...
Atsakyti
Labuka, tu kaip angelėlis thumbup.gif
Aišku, aš pati galiu susirasti tokį straipsnį, bet žinai, kuris saldžiamėgis specialiai ieškos blogio apie cukrų? doh.gif lotuliukas.gif Reikia bandyti kaltis į galvą šio straipsnio turinį ir keisti vaisiais, džiovintais vaisiais bei riešutais visus saldumynus. Vakar kažkaip sugebėjom su B nuspręsti, kad neperkam šokolado. Na bet jis vienas nuėjo į pardę, kol gaminau vakarienę, tai chalvos paėmė. Geriau aišku, bet...
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 04 26, 00:41)
apie viena nenaturalu gamini - rafinuota cukru. Siaip pamastymui:

Tik įdomu kaip rudasis, cukranendrių? Nes irgi visokių nuomonų yra, kad jis dažytas, netikras... Aišku, aš jį tik į kavą dedu, į kepinį tai bliamba brangiai gautųsi unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 04 26, 01:06)
pageriu profilaktiskai visokioms baciloms uzmusti... Sveik!

Aš čia prie spnaguolių... Dar meškauogės labai gerai, mano mama naudoja, jei prireikia, irgi linkusi kartais uždegimus pasigauti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Viciousa Vici @ 2012 04 26, 08:43)
Labuka, tu kaip angelėlis thumbup.gif
Aišku, aš pati galiu susirasti tokį straipsnį, bet žinai, kuris saldžiamėgis specialiai ieškos blogio apie cukrų? doh.gif  lotuliukas.gif Reikia bandyti kaltis į galvą šio straipsnio turinį ir keisti vaisiais, džiovintais vaisiais bei riešutais visus saldumynus. Vakar kažkaip sugebėjom su B nuspręsti, kad neperkam šokolado. Na bet jis vienas nuėjo į pardę, kol gaminau vakarienę, tai chalvos paėmė. Geriau aišku, bet...

Tik įdomu kaip rudasis, cukranendrių? Nes irgi visokių nuomonų yra, kad jis dažytas, netikras... Aišku, aš jį tik į kavą dedu, į kepinį tai bliamba brangiai gautųsi unsure.gif
Papildyta:

Aš čia prie spnaguolių... Dar meškauogės labai gerai, mano mama naudoja, jei prireikia, irgi linkusi kartais uždegimus pasigauti unsure.gif

reiks pasidomet meskos uogom;)
del chalvos:nedaug terlintis bet kaip skanu:paskrudink orkaitej saulegrazas,sumalk pravesusias/arba vesias blenderiu ne visai iki koseles bet biresnes mases,pasaldink medum,ismaisyk,indely suplok ir turi chalva kurioj zinai kas yra:D as taip dariau sviesta bet nedamaliau tai megavaus chalva:D niam!
Beje,geriausia pirkt saulegrazu branduolius pauksciu pardese..KIKA ar pan..pas zaliavalgius skaiciau kad parduotuvines zymiai sunkiau daiginasi:)va!pati cia is gyvunu skyriaus pirkus ir..Lietuvoj linu semenis veterinarijos vaistinej pirkdavau (buna akmenuku tad rankiodavau) arba bazese kaune sveriamas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 04 26, 12:02)

Off topic, pažiūrėk kaip tavo paskutiniame poste mano vardas susicitavo doh.gif lotuliukas.gif
Viciousa Vici.
Būsiu dabar pas jumis Vičiuosa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 04 26, 10:09)
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 04 26, 12:02)

Off topic, pažiūrėk kaip tavo paskutiniame poste mano vardas susicitavo doh.gif lotuliukas.gif
Viciousa Vici.
Būsiu dabar pas jumis Vičiuosa biggrin.gif

as darasiau nes nusoko zymeklis berasant telefonu:-D:-D:-D nepamenu kuri zodi berasant,ir nenutryniau:-D:-D bet tau patinka ania:-D:-D
Atsakyti
Sveikos,
Noriu paklaust po kiek laiko sportuojat??? Bandysiu ir as sportintis. Ypac kai sedziu visa diena namie. Dabar siunciuosi tuos video torrentais is pirmo psl. Uztruks dar ilgai. doh.gif
Atsakyti
laba vakara mirksiukas.gif
kas sporuojat su bodyrock, ar turit visa ta 'iranga'? ar kazkuo pakeiciate...? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lady_44 @ 2012 04 26, 16:28)
laba vakara mirksiukas.gif
kas sporuojat su bodyrock, ar turit visa ta 'iranga'? ar kazkuo pakeiciate...? blush2.gif

As Bodyrock pradejau pernai liepos men. turiu tik tase, kurioje sukrauti stangu svoriai ir suma 15 kg. Vietoj dip station - po stalu lendu (reverse push ups daryt), o knee raises - ant spinteliu virtuveje biggrin.gif (na spinteliu sanduros kampas... ) smile.gif) kaip tik ziurinejuos tokius smelmaisiu http://www.power-sys...rsafit-bag.aspx bet va Amerika tik siulo tokius daiktus.... normalaus sandbag noreciau.... bet... biggrin.gif o dar iranga - nuo baltymu milteliu turiu dideli plastikini buteli, privariau akmenu ir uzpyliau vandeniu... tai nzn keli kg jame... svarelius bent minimaliai dar noreciau turet arba kettlebell (liet. gira berods vadinas)...

o svarbiausia turiu Gymboss.
Atsakyti