Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas Namuose

Apklausa: Kiek forumo dalyvėms/-iams metų? (79 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Labu,
o kur irmulią galima pamatyti? rolleyes.gif
VV,ačiū,jau išaiškino Vicious L verysad.gif
Brashke,sveik unsure.gif 4u.gif
O aš po darbingojo savaitgalio atvirkščiai,dirbau dirbau iš peties lauke,sušilus,paskui prieš vėją su dviračiu prasikošiau,gerklę kaiiip užskaudo,nepaisant skausmo,sekmadienį vėl lauke sušilus dirbau,ir ko tai geriau jau lotuliukas.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2012 04 25, 09:35)
Labu,
o kur irmulią galima pamatyti?  rolleyes.gif
VV,ačiū,jau išaiškino Vicious L  verysad.gif
Brashke,sveik  unsure.gif  4u.gif
O aš po darbingojo savaitgalio atvirkščiai,dirbau dirbau iš peties lauke,sušilus,paskui prieš vėją su dviračiu prasikošiau,gerklę kaiiip užskaudo,nepaisant skausmo,sekmadienį vėl lauke sušilus dirbau,ir ko tai geriau jau  lotuliukas.gif  g.gif

manau tu jas mate,taures istorijoj,nes komentuodavai ir tu joje;) tiesiog pagyriau uz pastangas;)
jetus koks oras..kaip is viedro lyja,dar apskritai pilka cia..dar darbe kiekviena minute stumt reik o ne pati praeina,tai tik ligas varo..noris i papludimio kedute ikrist su Metaxa rankose ir ziuret saulelydi:-D ja reklamos auka net neragavus metaxos-vis tiek bjaurus skonis:D
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 04 25, 12:34)
manau tu jas mate,taures istorijoj,nes komentuodavai ir tu joje;) tiesiog pagyriau uz pastangas;)
jetus koks oras..kaip is viedro lyja,dar apskritai pilka cia..dar darbe kiekviena minute stumt reik o ne pati praeina,tai tik ligas varo..noris i papludimio kedute ikrist su Metaxa rankose ir ziuret saulelydi:-D ja reklamos auka net neragavus metaxos-vis tiek bjaurus skonis:D

Aaa,prisiminiau smile.gif bet tai buvo lb lb seniai g.gif
Dėl darbo,kaip rašai,kad nemielas ir t.t.,puikiai suprantu, koks nemielas gyvenimas tuomet... Bet žinok čia pas mus dar didesni nepyragai,kai atrankos kaip į prezidento rinkimus vyksta,kad gaut vietą už 800,tai čia jau net ne apie patinka-nepatinka neina šneka,o apie pragyvenimą....
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2012 04 25, 11:40)
Aaa,prisiminiau smile.gif bet tai buvo lb lb seniai  g.gif
Dėl darbo,kaip rašai,kad nemielas ir t.t.,puikiai suprantu, koks nemielas gyvenimas tuomet... Bet žinok čia pas mus dar didesni nepyragai,kai  atrankos kaip į prezidento rinkimus vyksta,kad gaut vietą už 800,tai čia jau net ne apie patinka-nepatinka neina šneka,o apie pragyvenimą....

aciu Mo uz palaikyma;) man viesai pabliaut uzeina:D
uz tai laisvalaikio valandike kasdien turiu daryt tai ka megstu-sportuot,tas ir veda pirmyn:) ar atakuoji gyma MO?wink.gif
Atsakyti
Mano bananų duona užkvepino visus namus. Įdomu kaip gausis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 04 25, 13:46)
aciu Mo uz palaikyma;)  man viesai pabliaut uzeina:D
uz tai laisvalaikio valandike kasdien turiu daryt tai ka megstu-sportuot,tas ir veda pirmyn:) ar atakuoji gyma MO?wink.gif

Viešai pabliaut netgi labai sveika 4u.gif 4u.gif
Atakuoju lotuliukas.gif showoff.gif showoff.gif showoff.gif Tik kartą kilo mintis,kad einant į kardio užsiėmimus,būtų net sunkiau-ten be jokio atokvėpio varai valandą,o čia kol prie vieno treniruoklio nueini iki kito,kol atsigeri,laikas kapsi lotuliukas.gif Bet šiaip viskas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
ruošiamės žygiui drinks_cheers.gif Tik niekaip galvos neišsuku,iš kur be muito ir be didelio siuntimo mokesčio sąnariams atsisųst g.gif gal per daug noriu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2012 04 25, 11:56)
Mano bananų duona užkvepino visus namus. Įdomu kaip gausis g.gif

pamatysi greit neliks!;) su cinamonu kepei?
As dar aviziniu rutuliuku pakramtymam turiu,bet laukiu vel ka prakept ba sarasiuks plecias:D
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2012 04 25, 11:59)
Viešai pabliaut netgi labai sveika  4u.gif  4u.gif
Atakuoju  lotuliukas.gif  showoff.gif  showoff.gif  showoff.gif Tik kartą kilo mintis,kad einant į kardio užsiėmimus,būtų net sunkiau-ten be jokio atokvėpio varai valandą,o čia kol prie vieno treniruoklio nueini iki kito,kol atsigeri,laikas kapsi  lotuliukas.gif Bet šiaip viskas  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
ruošiamės žygiui  drinks_cheers.gif Tik niekaip galvos neišsuku,iš kur be muito ir be didelio siuntimo mokesčio sąnariams atsisųst  g.gif gal per daug noriu  g.gif

Mo,vakar klausiau-gal RADVILU zygis taves laukia?biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 04 25, 14:26)
pamatysi greit neliks!;) su cinamonu kepei?

Žinai, ką aš tau pasakysiu? Tu būsi kalta jei aš sustorėsiu lotuliukas.gif
Nu taaaaaaip skanu gavosi, kad jopapa.
Kepiau viską pagal receptą tavo bloge. Net vyrui patiko. Nešu dabar mamai degustacijai gabalėlį. Ačiū už receptą ir šiaip.
Bėgu darban smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2012 04 25, 12:59)
Žinai, ką aš tau pasakysiu? Tu būsi kalta jei aš sustorėsiu  lotuliukas.gif
Nu taaaaaaip skanu gavosi, kad jopapa.
Kepiau viską pagal receptą tavo bloge. Net vyrui patiko. Nešu dabar mamai degustacijai gabalėlį. Ačiū už receptą ir šiaip.
Bėgu darban smile.gif

tai pakomentuot prasom ir bloge-kiti matys kad valgoma:-D:-D apie kalte pakomentuosiu kai busiu prie kompo-daug rasyt:D
Atsakyti
aš irgi ne į temą: kalbėjot apie kažkokius rutuliukus su varške - kažką praleidus būsiu, nes tokio recepto neužfiksavau.
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 04 25, 14:42)
Mo,vakar klausiau-gal RADVILU zygis taves laukia?biggrin.gif

Gal praleidau blush2.gif
schmoll.gif
Atsakyti