Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas Namuose

Apklausa: Kiek forumo dalyvėms/-iams metų? (79 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(linnn @ 2012 04 25, 14:41)
aš irgi ne į temą: kalbėjot apie kažkokius rutuliukus su varške - kažką praleidus būsiu, nes tokio recepto neužfiksavau.

Aš dariau iš medaus (100gr), varškės (150gr) ir kokosų drožlių (150gr). Sutryniau varškę su blenderiu ir sumaišiau su kokosu ir medum. Suformavau rutuliukus ir šiek tiek šaldytuve palaikiau juos 4u.gif viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 04 25, 15:25)
tai pakomentuot prasom ir bloge-kiti matys kad valgoma:-D:-D apie kalte pakomentuosiu kai busiu prie kompo-daug rasyt:D

Tep tep, pakomentuosiu.
Atsakyti
labuka 4u.gif
cardio...cardio....cardio.... tongue.gif
sedindriuke, as irgi pakomentuosiu tavo keksiukus, kuriu jau nebera ax.gif ...saldikli ne vienos dienos normaliai nepabuvo blush2.gif
...del p90x treniruociu, tai man irgi buna kad nesusylu...bet buna kad as darau pertrauka nuo tu trefkiu, ir vel kai uz kurio laiko darau...tai negaliu paeit biggrin.gif mano daug trefkiu yra is "one on one" smile.gif is po vakarykstes butt ir abs irgi nieko...bet peciai, krutine ir tricepsai nuo 7-io, tai dar ir dabar... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyFromToday @ 2012 04 25, 16:55)
Aš dariau iš medaus (100gr), varškės (150gr) ir kokosų drožlių (150gr). Sutryniau varškę su blenderiu ir sumaišiau su kokosu ir medum. Suformavau rutuliukus ir šiek tiek šaldytuve palaikiau juos  4u.gif viskas smile.gif

o, ačiū tau labai labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linnn @ 2012 04 25, 16:36)
o, ačiū tau labai labai 4u.gif

nėra už ką 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2012 04 25, 15:07)
Tep tep, pakomentuosiu.

Mielosios, smagu, kad patiko smile.gif O del tos kaltes va tep va: norit tikekit, norit ne, bet ka dedu i bloga (gaminu viska is tu kiekiu kas ir yra parasyta) valgau as viena namie.... na mb tai geriau pasiima krakmolais prifarsiruoto parduotuvinio jogurto... biggrin.gif tipo 'tai tu ten pridedi i juos visko.. pagal save... ' na zodz.... nebent alkanas labai buna, tai perkanda..duonele bananu kai fotkinau tada vapsejo akimis ir kai uztepiau uogienes, valge..o paskui kad pats atsipjautu - nesugalvos taip!!! as matai tortus jam iskepu kartais..man patinka procesas, o jam rezultatai biggrin.gif tai va taip va... zodziu, saikas (kartais ir ne:D), sportas ir sveiki saldumynai draugauja biggrin.gif

Mandy333, del saldiklio - tada ir pagalvojau kad o geras rimtai galima saldiklin mesti, bet kad man niekada tiek laiko niekas nestovejo (valgau as viena prisimenat biggrin.gif)...

siandien nusimacius intervaline treniruote pagal senuosius Bodyrock workoutu, ir dar kazka padarysiu - siandien ala Total Body treniruote.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 04 25, 18:01)
valgau as viena namie.... na mb tai geriau pasiima krakmolais prifarsiruoto parduotuvinio jogurto...

Maniškis irgi nieko nevalgytų schmoll.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2012 04 25, 19:39)
Maniškis irgi nieko nevalgytų  schmoll.gif  verysad.gif

Tau daugiau liktu thumbup.gif
Atsakyti
o gal žinot rutuliukų receptų su avižiniais dribsniais ? aš kažkaip nieko gero neradau googlindama blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Skirmantė @ 2012 04 25, 20:15)
Tau daugiau liktu  thumbup.gif

Aš ir taip stora lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
Mo prazuvele...atsiradai thumbup.gif ...galvojau kas gyme prispaude biggrin.gif lotuliukas.gif kaip tau sekasi? ar yra kokiu rezultatu?
...taigi nuvariau i parduotuve ir kad uzsipirkau tofu...kas juokingiausia kad nesu net ragavus, nezinau koks skonis...o pakius 5 nusipirkau lotuliukas.gif dabar eisiu googlint, ka galima gaminti...galite padeti man ax.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyFromToday @ 2012 04 25, 14:55)
Aš dariau iš medaus (100gr), varškės (150gr) ir kokosų drožlių (150gr). Sutryniau varškę su blenderiu ir sumaišiau su kokosu ir medum. Suformavau rutuliukus ir šiek tiek šaldytuve palaikiau juos  4u.gif viskas smile.gif

1387kcal, baltymu 11%, angl. 59%, riebalu 30%. kaip saldainiam, tai visai neblogai ax.gif
Atsakyti