QUOTE(Vicious Vici @ 2012 04 28, 12:08)
Labuka,
ne ne, nežinot greičiausiai, čia per vieną tokį užsienio kanalą
Aha, laukė jie manęs
Nes būčiau jei anksčiau jais susidomėjus, būtų per klubus netilpę, nes visgi aš numečiau virš 2 kg kažkur, kai pradėjau riboti saldumynus ir šiaip sveikuolinti maistą kažkiek
Dabar mano dydis labai standartinis, tai jei kelnės ar džinsai irgi nenugrybauti gamintojų su dydžiais, tai nebus man problemų nusipirkti.
Šiandien vakare jau prakaituosiu, kompleksas Abs'ams ir šonams daugiau. Ryt varau į išvyką, tikiuosi oras geras laikysis
ne ne, nežinot greičiausiai, čia per vieną tokį užsienio kanalą

Aha, laukė jie manęs

Dabar mano dydis labai standartinis, tai jei kelnės ar džinsai irgi nenugrybauti gamintojų su dydžiais, tai nebus man problemų nusipirkti.
Šiandien vakare jau prakaituosiu, kompleksas Abs'ams ir šonams daugiau. Ryt varau į išvyką, tikiuosi oras geras laikysis

aš apsiputau vakar naujais savo keksais ir sausainiais, pailsėjau o šiandien sportinsiu .MB pravirsiu tuoj cepakų - aš procesu mėgausiuos

ėjau į sporto prekių pardę atsinaujinti maikonų... na kelnikes nužiūrėjau..matau kad aptemptos.žinau, kad rizikuot nereik man su jom - raumeningos kojos ir viršutinės dalies kalneliai šlaunų veržias nuo mažumės kelnes perkant..nu įsigrūdau, aptempta, aukštas juosmuo - fui kaip nefainai pasijaučiau.... gerai jaučiuos, kol ko nors pardėj nepasimatuoj ukai veidrodžiai prie pat... fui fui nemėgstu..trinsiu rimtai ką turiu iš kelnių iki senatvės...kada bus pofik kaip ta šikna atrodo

maikių užtai prisipirkau, o sportui apteškes trikotažines vadinas kitur užsigriebsiu... kur nei spaudžia leškų nei ką... bet dar nelijo iki va 12:16 valandos, tai visai gyvent smagiau

Geros išvykos!