Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas Namuose

Apklausa: Kiek forumo dalyvėms/-iams metų? (79 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 04 28, 12:08)
Labuka,
ne ne, nežinot greičiausiai, čia per vieną tokį užsienio kanalą smile.gif

Aha, laukė jie manęs thumbup.gif Nes būčiau jei anksčiau jais susidomėjus, būtų per klubus netilpę, nes visgi aš numečiau virš 2 kg kažkur, kai pradėjau riboti saldumynus ir šiaip sveikuolinti maistą kažkiek essen.gif
Dabar mano dydis labai standartinis, tai jei kelnės ar džinsai irgi nenugrybauti gamintojų su dydžiais, tai nebus man problemų nusipirkti.

Šiandien vakare jau prakaituosiu, kompleksas Abs'ams ir šonams daugiau. Ryt varau į išvyką, tikiuosi oras geras laikysis smile.gif

aš apsiputau vakar naujais savo keksais ir sausainiais, pailsėjau o šiandien sportinsiu .MB pravirsiu tuoj cepakų - aš procesu mėgausiuos biggrin.gif nemėgėja niekada tų daiktų buvau..

ėjau į sporto prekių pardę atsinaujinti maikonų... na kelnikes nužiūrėjau..matau kad aptemptos.žinau, kad rizikuot nereik man su jom - raumeningos kojos ir viršutinės dalies kalneliai šlaunų veržias nuo mažumės kelnes perkant..nu įsigrūdau, aptempta, aukštas juosmuo - fui kaip nefainai pasijaučiau.... gerai jaučiuos, kol ko nors pardėj nepasimatuoj ukai veidrodžiai prie pat... fui fui nemėgstu..trinsiu rimtai ką turiu iš kelnių iki senatvės...kada bus pofik kaip ta šikna atrodo biggrin.gif

maikių užtai prisipirkau, o sportui apteškes trikotažines vadinas kitur užsigriebsiu... kur nei spaudžia leškų nei ką... bet dar nelijo iki va 12:16 valandos, tai visai gyvent smagiau biggrin.gif

Geros išvykos!
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 04 28, 14:16)
kada bus pofik kaip ta šikna atrodo biggrin.gif

Kažkodėl visai netikiu, kad ji yra bloga. T.y. - jis. Užkapaliukas, kaip vadina MB.
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2012 04 29, 04:58)
Kažkodėl visai netikiu, kad ji yra bloga. T.y. - jis. Užkapaliukas, kaip vadina MB.

na sportiska, o dar kai pasportinsim, padarysim daugiau Bridge pratimu (ant to gimnastikos kamuolio kaip smagu daryt!!!) irbus okei biggrin.gif o kad kojos nera kaip shakaliukai, o raumeningos, tai gerai biggrin.gif

Irunia, vakar tave radau tongue.gif Kaip fain!!!
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 04 29, 10:26)

Mačiau, fain. Tik niekam nesakyk, ok... topsecret.gif
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2012 04 29, 09:53)
Mačiau, fain. Tik niekam nesakyk, ok...  topsecret.gif

g.gif

drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šian vėl sojos diena lotuliukas.gif
Vargšas vyras. Su baklažanais ir kitokiom įdomybėm. Salotos iš avokado ir pomidorų, garšvos ir kt. priedų. Žodžiu šamurliakai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2012 04 29, 13:20)
Šian vėl sojos diena lotuliukas.gif
Vargšas vyras. Su baklažanais ir kitokiom įdomybėm. Salotos iš avokado ir pomidorų, garšvos ir kt. priedų. Žodžiu šamurliakai  smile.gif

super smile.gif as vakar ų cepelinus padariau vyriokui - dviem kartams biggrin.gif sunormavau biggrin.gif bulves durniausios..is kilo gavos tarkiu kokie 200 gramu..vien vanduo..
siandien aš nuo ryto virtuvę okupavus - clafucius kepiau, ejau i parde, dabar i darba nestis kepuosi kalakutienos keksiukus ir tortus valgantiems torta biggrin.gif prlaiziau teslos tai taip neskanu burnoj nuo to cukraus nelaimingo..rugstinguma kelia burnoj.... nei kiek nesigailiu kad tokiu nevalgau dalyku.. ir dar klausia kaip atsilaikai.. biggrin.gif net nesistengiu atsilaikyt biggrin.gif nenoriu tiesiog biggrin.gif akys neziba ant to biggrin.gif
teks galvot apie pietus, gal koki misinuka su soja pasidaryt ir biggrin.gif arba vel is tingejimo kazka silta daryt - salotos.. biggrin.gif o paskui sporto laikas bus vakarop - koju diena biggrin.gif

Mes cia dviese tik bendraujam pastaru metu...arba as viena monologais varau..Pasigadinot merginos ant pavasario biggrin.gif
Atsakyti
Tai kad man sekmadienis vienintelė laisva diena. Tai aš čia ir virtuvėj vienu metu beveik smile.gif Niekur skubėt nereikia. Patinka man taip.
Atsakyti
labuka 4u.gif 4u.gif 4u.gif
...na pas mus sportininkiu kazko sumazejo? ir visos naujokes dingo? ax.gif
kadangi man irgi vienintele laisva diena sakau ilgiau pamiegosiu...niu ir kaip zakon podlasti, 5 atsibudau doh.gif ...vistiek ilgiau pagulejau...niu bet nervas ima kad neina vienintele diena paknarkt iki 12 biggrin.gif
tai aisku ir pliusas, nes ilga diena... tongue.gif prisikepiau sedindriukes keksiuku biggrin.gif po to liesos kiaulienos frikadeliu idarytu morkomis...aisku ir sportavau smile.gif ...dabar tik pries tv gulet beliko biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 04 29, 09:26)

o kur jus cia vienos kitu ieskot? gal jau yra norinciu i albumuka? g.gif ax.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
nieks nedingo, tiesiog džiaugiasi manau geru oru wub.gif Aš vis dar draugauju su p90x programa, o šiaip nieko labai naujo sportuoju ir tiek biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyFromToday @ 2012 04 29, 17:30)
Aš vis dar draugauju su p90x programa, o šiaip nieko labai naujo sportuoju ir tiek biggrin.gif

O kurią iš jų siųstis?
Pirmoj nuorodoj išmeta krūvą. Antroj - vienintelį failą, kuris vos 300 mb... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cinside @ 2012 04 29, 17:53)
O kurią iš jų siųstis?
Pirmoj nuorodoj išmeta krūvą. Antroj - vienintelį failą, kuris vos 300 mb...  g.gif

pirma nuoroda, kai atsidarys puslapis tiesiog pasirink pirma sąraše (man rašo, kad ten 4GB)
Atsakyti