Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas Namuose

Apklausa: Kiek forumo dalyvėms/-iams metų? (79 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Ačiū biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cinside: 29 balandžio 2012 - 18:02
Prašom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mandy333 @ 2012 04 29, 16:19)
labuka 4u.gif  4u.gif  4u.gif
...na pas mus sportininkiu kazko sumazejo? ir visos naujokes dingo? ax.gif
kadangi man irgi vienintele laisva diena sakau ilgiau pamiegosiu...niu ir kaip zakon podlasti, 5 atsibudau doh.gif ...vistiek ilgiau pagulejau...niu bet nervas ima kad neina vienintele diena paknarkt iki 12 biggrin.gif
tai aisku ir pliusas, nes ilga diena... tongue.gif  prisikepiau sedindriukes keksiuku biggrin.gif po to liesos kiaulienos frikadeliu idarytu morkomis

aš ankstyva ar išeginė, ar ne biggrin.gif Atsikeliu, nes organizmas šaukias gamtos tuo pačiu laiku visada biggrin.gif akys net rasoja biggrin.gif
Bet ką pasivalgau tada, pasimėgauju kava, ramybe, sušalu rankus ir nagus biggrin.gif išnaršau kompą kaip visada rytais.. išėjo kaimyns darban, tai prasidėjo kepimai : braskiu skanestakepiau (ka tik antra porcija sukirtau.. toks lengvas ir nekaloringas dalykelis! maniskis net pripazino... savarankiskai pasake SKANU biggrin.gif ), nuejau i parde, parsitempiau du maisiokus daiktu - reikejo grietiniu, sokoladu, cukraus tortui bernams kept... grizus ka maisiau torto biskvitu tesla, kepiau vel keksiukus darban nesimuisi, torto biskvitus ir taip prasisukiojau virtuvej biggrin.gif smagiai taip 7niais biggrin.gif maniskis atejes issimiegojes sako uzejo gamyba biski ... sakau juk iprasta turetu buti kad taip man yra... sakau juk RAMINAAAA mane tai biggrin.gif aaaa biggrin.gif
tortas suteptas, prilaizyta visu tu grietiniu ir cukru - net slykstu.... zinokit, tikrai kai nevalgai tu visu nesamoniu net ir paragavus jokio dziaugsmo nebera, burnoj nuo tu cukru tik rugstu pasidaro, nebesvarus skonis burnoj ....
issirinksiu kokia treniruote darysiu siandien kojoms ir reikes eit daryt, bet va pasiderint teks erdves kad gauciau nes pilna troba jau... nemegstu nesportuot del to, kad negaliu virtuves uzsiimt.... uz torta galetu ir nest kudasiu ..
ok issipleciau kaip dienorasty .. biggrin.gif

p.s. bananinius kepei biggrin.gif ? kaip frikadeles darai? farsa idarai kepintom morkom?
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 04 29, 18:47)
p.s. bananinius kepei biggrin.gif ? kaip frikadeles darai? farsa idarai kepintom morkom?

...jo, bananinius...bet jau puse suvalgiau... doh.gif frikadeles irgi kepiau, tose keksiuku formose, kur vakar sakiau pirkau, niu kaip fainai...nereikia ne riebalu ir grazus gaunas, seniau visada ishtishdavo vienas kitas smile.gif jo su troskintom morkom vandeni, biski pipiriuko, druskos ir non-fat majonezo 1 sauksteli. galima dar tarkuotu suriu uzdet, bet si kart neturejau, nedejau ax.gif
man tai sunku butu to torto nesukirst... blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mandy333 @ 2012 04 29, 18:19)
o kur jus cia vienos kitu ieskot?

Miške lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 04 29, 16:15)
Mes cia dviese tik bendraujam pastaru metu...arba as viena monologais varau..Pasigadinot merginos ant pavasario biggrin.gif

hihihi.gif Labas,
aš neturiu ko pasakyt, nukryžiuosit lotuliukas.gif Prisikirtau gamtoje lašinių blush2.gif
Atsakyti
Labas vakaras,

QUOTE(Irunia @ 2012 04 29, 11:53)
Mačiau, fain. Tik niekam nesakyk, ok...  topsecret.gif

g.gif kas čia per paslaptys rolleyes.gif

QUOTE(Sedindriuke @ 2012 04 29, 16:15)
Mes cia dviese tik bendraujam pastaru metu...

Oras pas mus daugiau nei fantastika,tai šturmuojame gamtą,prie pc nesėdim smile.gif

QUOTE(Vicious Vici @ 2012 04 29, 21:21)
hihihi.gif Labas,
aš neturiu ko pasakyt, nukryžiuosit lotuliukas.gif Prisikirtau gamtoje lašinių blush2.gif

Skanuuuu lotuliukas.gif wub.gif Mane gal irgi akmenim kažkas užmėtys,bet kai prasidėjo sveiko maisto tema,nebeturiu kur ir kaip įsiterpti ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2012 04 29, 22:01)
Oras pas mus daugiau nei fantastika,tai šturmuojame gamtą,prie pc nesėdim  smile.gif

O mes stengiamės nepiktnaudžiaut gamta, bo abu mano bernai alergiški doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2012 04 29, 22:19)
O mes stengiamės nepiktnaudžiaut gamta, bo abu mano bernai alergiški  doh.gif

Kaip gaila verysad.gif Kam alergiški?
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2012 04 29, 21:01)
Skanuuuu  lotuliukas.gif  wub.gif Mane gal irgi akmenim kažkas užmėtys,bet kai prasidėjo sveiko maisto tema,nebeturiu kur ir kaip įsiterpti  ax.gif blush2.gif

....na kad dikutuojam tai nereiskia kad ir laikomes biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2012 04 29, 22:26)
Kaip gaila  verysad.gif Kam alergiški?

Didysis žydintiems "gėriams", mažasis praktiškai viskam verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mandy333 @ 2012 04 29, 22:38)
....na kad dikutuojam tai nereiskia kad ir laikomes biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(Irunia @ 2012 04 29, 22:39)
Didysis žydintiems "gėriams", mažasis praktiškai viskam  verysad.gif

eina sau,kaip sunku..... verysad.gif verysad.gif o kokio amžiaus taviškiai?
Čia jums 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Kaip jūsų savaitgalis?
Mano visas judesy,judėjau kiek begalėjau(nu ir valgiau ne mažiau lotuliukas.gif doh.gif )
Atsakyti