QUOTE(Irunia @ 2012 05 03, 18:25)
Nu aš čia ne dėl to. Man tiesiog smagu čia.
O tas pupsikas būna net pas kūdas moteris, pastebėjot?
Papildyta:
Na taip, liūdna. Tik va žinau, kad pilvą tepiau ir jis neplyšo. O va apie krūtinę pamiršau. Tai va ten strijų yra
O tas pupsikas būna net pas kūdas moteris, pastebėjot?

Papildyta:
Na taip, liūdna. Tik va žinau, kad pilvą tepiau ir jis neplyšo. O va apie krūtinę pamiršau. Tai va ten strijų yra

Būna būna.
Tepliotis galima ir brangiausiais kremais,dzin,jeigu oda linkus trūkinėti,niekas nepadės

QUOTE(Sedindriuke @ 2012 05 03, 19:00)
ir del lajaus

dar Umaras(rods,tokia pavardė) pavartojo lb gerą žodį "taukinė"

Dėl kalio,dar neklausiau gyd žinok,ką ji ten sakys.
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 05 04, 10:37)
Labuka,
http://www.balsas.lt...enas-gmo-bombos
Veganais patapti rimtai? Jei jau net kiaušai baltymams netinka. Pas ūkininkus juk brangu labai...

http://www.balsas.lt...enas-gmo-bombos
Veganais patapti rimtai? Jei jau net kiaušai baltymams netinka. Pas ūkininkus juk brangu labai...
Jo....
Mums nuskilo,kiaušinius naminius visad gaunam,pieną,sūrį dažniausiai irgi...
Papildyta:
QUOTE(linnn @ 2012 05 03, 16:13)
net nežinau, atvirai pasakius, šiaip, pagrinde dabar tik bėgioju, o pasportuoju rečiau
.
O su svoriu labai liūdnai gaunasi. Sakydama svoris, tai turiu galvoje ne vien kg., bet ir apimtis. Nu š...didelis. Blogai valgau, tikriausia labai, kad taip yra, nes, nors mano darbas sėdimas, bet vaikštau aš palyginus irgi nemažai. O, kaip ir sakiau, plius dar bėgioju.

O su svoriu labai liūdnai gaunasi. Sakydama svoris, tai turiu galvoje ne vien kg., bet ir apimtis. Nu š...didelis. Blogai valgau, tikriausia labai, kad taip yra, nes, nors mano darbas sėdimas, bet vaikštau aš palyginus irgi nemažai. O, kaip ir sakiau, plius dar bėgioju.
Taigi bėgimas irgi sportas!!!

Pabandyk paskaičiuoti kcal,gal matysis,kame šaknys

Sedindriuke,dėl tos moteriškės klausiau,ar čia ne ta pati(kaip kažkuri sakė,ne itin simpatiška),pagal kurią tu sportuoji (lovingfitness)