Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas Namuose

Apklausa: Kiek forumo dalyvėms/-iams metų? (79 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Sveikos,

QUOTE(Irunia @ 2012 05 03, 18:25)
Nu aš čia ne dėl to. Man tiesiog smagu čia.
O tas pupsikas būna net pas kūdas moteris, pastebėjot?  doh.gif
Papildyta:

Na taip, liūdna. Tik va žinau, kad pilvą tepiau ir jis neplyšo. O va apie krūtinę pamiršau. Tai va ten strijų yra  verysad.gif

Būna būna.
Tepliotis galima ir brangiausiais kremais,dzin,jeigu oda linkus trūkinėti,niekas nepadės schmoll.gif

QUOTE(Sedindriuke @ 2012 05 03, 19:00)
ir del lajaus smile.gif

dar Umaras(rods,tokia pavardė) pavartojo lb gerą žodį "taukinė" biggrin.gif drinks_cheers.gif
Dėl kalio,dar neklausiau gyd žinok,ką ji ten sakys.

QUOTE(Vicious Vici @ 2012 05 04, 10:37)
Labuka,
verysad.gif
http://www.balsas.lt...enas-gmo-bombos
Veganais patapti rimtai? Jei jau net kiaušai baltymams netinka. Pas ūkininkus juk brangu labai...

Jo....
Mums nuskilo,kiaušinius naminius visad gaunam,pieną,sūrį dažniausiai irgi...
Papildyta:
QUOTE(linnn @ 2012 05 03, 16:13)
net nežinau, atvirai pasakius, šiaip, pagrinde dabar tik bėgioju, o pasportuoju rečiau blush2.gif .
O su svoriu labai liūdnai gaunasi. Sakydama svoris, tai turiu galvoje ne vien kg., bet ir apimtis. Nu š...didelis. Blogai valgau, tikriausia labai, kad taip yra, nes, nors mano darbas sėdimas, bet vaikštau aš palyginus irgi nemažai. O, kaip ir sakiau, plius dar bėgioju.

Taigi bėgimas irgi sportas!!! lotuliukas.gif 4u.gif
Pabandyk paskaičiuoti kcal,gal matysis,kame šaknys g.gif 4u.gif

Sedindriuke,dėl tos moteriškės klausiau,ar čia ne ta pati(kaip kažkuri sakė,ne itin simpatiška),pagal kurią tu sportuoji (lovingfitness) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 05 04, 08:29)
na na skausmu yr siandien? biggrin.gif

Man neskauda po vakar nieko, vakare tik jautes kune nuovargis nuo vakarykstes trefkes ir jauciau uzvakarykstes trefkes pasekmes siek tiek krutines raumenu srity - atsispaudimai...

labuka 4u.gif neskauda, bet toks ciut nuovargis raumenyse yra g.gif kazkaip nezinau ar test...biski per mazai ten apsilimo ir tempimo pratimu g.gif
Papildyta:
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 05 04, 09:37)
Labuka,
verysad.gif
http://www.balsas.lt...enas-gmo-bombos
Veganais patapti rimtai? Jei jau net kiaušai baltymams netinka. Pas ūkininkus juk brangu labai...

ale nu ir nafik...greitai nieko nebegalesim est...tik zole is pievos doh.gif
Papildyta:
QUOTE(MO @ 2012 05 04, 09:51)

Būna būna.
Tepliotis galima ir brangiausiais kremais,dzin,jeigu oda linkus trūkinėti,niekas nepadės  schmoll.gif
dar Umaras(rods,tokia pavardė) pavartojo lb gerą žodį "taukinė"  biggrin.gif  drinks_cheers.gif

as irgi taip manau, kad kremai nepades...kelios drauges pirko brangiausius, daug pinigu istaske o vistiek nepadejo, sake geriau jau butu kitur tuos pinigelius isleidusios, ten lazerio operacijai gal...panaikina striju dryzes g.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mandy333 @ 2012 05 04, 11:20)
as irgi taip manau, kad kremai nepades...kelios drauges pirko brangiausius, daug pinigu istaske o vistiek nepadejo, sake geriau jau butu kitur tuos pinigelius isleidusios, ten lazerio operacijai gal...panaikina striju dryzes g.gif

lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tikrai,pati išbandžiau savo kailiu,tepliojaus,kas iš to,pilna jų. O kitoms nė tepliotis nereik,neatsiranda verysad.gif
biggrin.gif aš dabar savo tos vietos kitaip ir nevadinu biggrin.gif
Papildyta:
Va čia maždaug 12:55 min. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2012 05 04, 10:54)
Tikrai,pati išbandžiau savo kailiu,tepliojaus,kas iš to,pilna jų. O kitoms nė tepliotis nereik,neatsiranda  verysad.gif
biggrin.gif aš dabar savo tos vietos kitaip ir nevadinu  biggrin.gif
Papildyta:
Va čia maždaug 12:55 min.  4u.gif

as nieko nesitepliojau, ir kaip zinia apie 20 kg buvau priaugus, bet ne vienos strijos nera blush2.gif ...bet turiu ant slaunu, rurkos( nera ryskios) nuo paauglystes, dar tada kai stora buvau ir suplonejau smile.gif
Atsakyti
Laba,

Antras kartas su JM, buvo sunkiau negu pirmą, rankas dar tebeskauda sad.gif kol kas darysiu 3 kartus per savaitę, kad organizmas spėtų priprasti.

Papildyta:
QUOTE(MO @ 2012 05 04, 12:54)
Papildyta:
Va čia maždaug 12:55 min.  4u.gif

Man patinka ši laida, duoda naudingų patarimų.

Dar klausimukas, ar kuri bandėt išsimatuoti savo riebalų procentą? smile.gif
Atsakyti
Laba
QUOTE(MO @ 2012 05 03, 15:29)
Kur ten lajus pas tave?  biggrin.gif

Yra siektiek. smile.gif Realiai, tai manau reiktu numesti bent 3-4 kg.
Atsakyti
QUOTE(Linnuse @ 2012 05 04, 11:17)
Laba,

Antras kartas su JM, buvo sunkiau negu pirmą, rankas dar tebeskauda sad.gif kol kas darysiu 3 kartus per savaitę, kad organizmas spėtų priprasti.

Dar klausimukas, ar kuri bandėt išsimatuoti savo riebalų procentą? smile.gif

kokia cia JM sportini?
bandziau, ant specialiu svarstykliu ir va su tokiu daikciuku, ji turiu namie
http://www.bodylab.d...tang-321p.html#
ant kiek cia tiksliai pasako, tai jau kitas klausimas g.gif
Atsakyti
QUOTE(mandy333 @ 2012 05 04, 13:21)
kokia cia JM sportini?
bandziau, ant specialiu svarstykliu ir va su tokiu daikciuku, ji turiu namie
http://www.bodylab.d...tang-321p.html#
ant kiek cia tiksliai pasako, tai jau kitas klausimas g.gif

Pasirinkau Shred. Kaip sakiau žiūrint atrodė paprasčiau negu darant pačiai biggrin.gif

http://www.camelia.l...ijos/index.html pamatuoja nemokamai biggrin.gif reiks pabandyt, pažiūrėsim kiek pas mane yra atsargų juodai dienai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mandy333 @ 2012 05 04, 12:09)
as nieko nesitepliojau, ir kaip zinia apie 20 kg buvau priaugus, bet ne vienos strijos nera blush2.gif ...bet turiu ant slaunu, rurkos( nera ryskios) nuo paauglystes, dar tada kai stora buvau ir suplonejau smile.gif

Tu stora buvai??

QUOTE(Linnuse @ 2012 05 04, 12:17)
Man patinka ši laida, duoda naudingų patarimų.

Man irgi drinks_cheers.gif

QUOTE(Gytis` @ 2012 05 04, 12:20)
Laba

Yra siektiek.  smile.gif  Realiai, tai manau reiktu numesti bent 3-4 kg.

Ech,kad man tik tiek... biggrin.gif verysad.gif
Atsakyti
na, man jau 4ta sav. eina i pabaiga su JM BR, kaip rankas skauda ir blauzdas doh.gif ryte net is lovos neislipu .... lotuliukas.gif bet gerai kad skauda- vadinasi veiksminga thumbup.gif
as kaip tik dabar ziuriu kartojima per tv3' sportuok su zvaigzde', patinka ir man si laida, patarimu duoda thumbup.gif
Atsakyti
Atpūškavau savo Insanity dozę - šiandien nebuvo tokio užsidegimo, tai turbūt dėl to ir dusau po kiekvieno seto biggrin.gif
bijau, kas kitą savaitę laukia - po valandą Insanity... gal dar palūkėt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2012 05 04, 11:38)
Tu stora buvai??

jo, paauglystej buvau(turiu prisiminima is tu laiku, strijas)...mazdaug iki 18metu, tik tada pamenu nuo 18 val nevalgiau ir jau padoriau atrodziau:ax: o kai buvau 19 kazkas atsitiko mano organizmui, perversmas kazkoks...labai staigiai pradejo kristi svoris, ir valgydavau ziauriai daug(visi baisedavos manim, kad tiek valgau, o sudziuvus), tai tik nespedavau pavalgyt is karto i wc ir taip buvo iki tu nelemtu metu, kai ta 10 kg kazkaip uzsiridenau...nes buvau ipratus daug valgyt ir nepriaugt...baiges mano geri laikai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(tinute84 @ 2012 05 04, 11:52)
na, man jau 4ta sav. eina i pabaiga su JM BR, kaip rankas skauda ir blauzdas  doh.gif  ryte net is lovos neislipu .... lotuliukas.gif  bet gerai kad skauda- vadinasi veiksminga  thumbup.gif

klausyk tinute as vakar pabandziau ta programa smile.gif bet kaip ir rasiau, pliusas kad trumpa, ne nespejau isijaust o baiges biggrin.gif
Atsakyti