Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas Namuose

Apklausa: Kiek forumo dalyvėms/-iams metų? (79 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Skirmantė @ 2012 05 04, 18:41)
Reikia imti pavyzdi is jos ir daryti po 2 treniruotes per diena, nes tuoj vasara ateis, o atrodau nekaip  verysad.gif

Nepersitempk, ne į nauda tai mirksiukas.gif geriau po truputi įgauti tvirtą kūną 4u.gif

Džiaugiuosi ir aš atradusi sportą wub.gif Makaluoju šiek tiek dabar savo treniruotes (P90X, Bodyrock), bus matyt, kas čia iš to gausis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 05 04, 18:20)
nu as tokia pusta i turiu, bet kai itempiu tai matos lasiniu sluoksnis virs siknos.. ir kai itempiu tai siaubeli kaip atrodo.... o jei apatines kelnaites tie vadinamieji trikampiai, tai ir ketursikne gaunuos.... nu sunku baisiai numesti ta siknini riebala...pasilenkus isitempia raumenukai ir atrodo nieko visai, viskas tvarkoj, o va issitiest, tai ir liula, sokinejant is vis (joo issityriau visapusiskai biggrin.gif ) gamta sutvarke kad sedet butu minksta, o mum per minkstai atrodo biggrin.gif

lotuliukas.gif mes norim kaulines turet, kad sedint jaustus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mandy333 @ 2012 05 04, 18:19)
lotuliukas.gif  mes norim kaulines turet, kad sedint jaustus lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nuuuuu biggrin.gif:D:D jo klubu kaulai issisoke, bet po klubu kaulais tai kliuksi, ir nu nenukliuksi ..zvamzdec biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tinute84 @ 2012 05 04, 19:07)
Mandy333, pradzioj ir man atrode, kad per trumpos JM BR treniruotes, kazko norejau daugiau, bet kai isivaziavau ..

matai kaip...darau tuos sunkiausius varijantus, kuriuos ten rodo.Ipratus po 1 val. 6 kart per savaite sportuot, uztat tas 30 min, juokingai atrodo g.gif bet reikia biski pertrauka nuo p90x padaryt...savaites kelias palaikysiu tau draugija...na gal ten toliau sunkesni pratimai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 05 04, 20:06)
man idomu ir buna...kaip visa kita diena jos buna, kad turi laiko tiek sportuot... ar viena gyvena, ar kaip.. na ne vien tik ji..daug tokiu.. ne jau vien tik sportuoja, valgo ir viskas.. jokio darbo? is varzybu pelnu tikrai negausi, ten pats labiau investuoji.. o ir nebusi tiek garsus, kad laidose dalyvautum, zurnaluose fotkintumeis (juk pilna tokiu...)... aisku rytais speciau ir pasportint pries darba pirma treniruote - cardio- bet tiesiog bildesys butu, kaimynas miega miegamam is virtuves puses, kur bildeciau... be to kiek kazin ilgai pavezciau..atpylus cardio 40 minuciu, darbas ant koju ir nuolatiniam lankstymesi, judesy, ir parejus dar valgyt padaryt (dazniausiai), pailset, ir paskui vel padaryt treniruote...  (tai cia namie viskas, o kas butu jei gym'as!?).. zodziu, zmogui, su kuriuom gyveni atrodytu kad tik saves ir teziuri ir fanatike pastovi..arba tiesiog turi buti ir toks zmogus, kuris fanatixzmo turetu ant situ dalyku. va pavydziu tokioms poroms.. kiek kalbos yra tada! kiek ismeginimu visokiu gali daryt, gali pasiguost, kad va neveikia kazkokia trefkiu sistema, kad va kazka reik racione pakeist, kad energijos butu biggrin.gif o dabar supermamikese pasiskundziu, kad sikna kliba.... ba aplinkiniams atrodyciau nenormali... ir kam man reik tokio poziurio.. uz tai ir neskleidziu informacijos...

Del salia gyvenancio zmogaus, tai prisitaiko ir susitaiko. Cia as apie save. MB aktyvistas, treniruotes 6 kartus per sav, vasara maziau. O kur dar varzybos 2 kartus per men ziema, tai ir seimyninis sestadienis buna varzybu ziurejimas.
Del mitybos tai reiktu kazka keisti, nes vis skundzias, kad energijos pritruksta. Ir love handles matosi.
As kad ir visa diena namie, bet kartais net ir vienai treniruotei laiko nerandu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyFromToday @ 2012 05 04, 18:17)
Nepersitempk, ne į nauda tai  mirksiukas.gif  geriau po truputi įgauti tvirtą kūną  4u.gif

Džiaugiuosi ir aš atradusi sportą  wub.gif  Makaluoju šiek tiek dabar savo treniruotes (P90X, Bodyrock), bus matyt, kas čia iš to gausis smile.gif

viskas gerai smile.gif as pati ir bodyrock darau, ir lovingfit workoutus, ir kitom dienom ziu susirandu koki internete workout, ar kas uzrodo. ir viskas gerai. dabar tik kai pakeiciau kojos-rankos-visas kunas, tai nujauciu, kad kojos pastambejo net per savaite, tai va laukiu, apsipras raumuo, subliuks kojikes ir eisi vel gerai, ba jauciu kad normaliai absoliuciai valgau, o kojos dar didesnes ir nu niekaip as ju nenudauzau... jauciu juodai varyciau vien kardio tai neliktu ju, bet tada virsutine dalis is vis butu kaip ateivio - permatoma... kardio varant nuvaryciau ir raumenis.. todel ai geriau renkuos saikinga cardio. ka darysi, kad ne taip lengvai lipdos tos kojikes biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mandy333 @ 2012 05 04, 18:22)
matai kaip...darau tuos sunkiausius varijantus, kuriuos ten rodo.Ipratus po 1 val. 6 kart per savaite sportuot, uztat tas 30 min, juokingai atrodo g.gif bet reikia biski pertrauka nuo p90x padaryt...savaites kelias palaikysiu tau draugija...na gal ten toliau sunkesni pratimai g.gif

as kickbox pasijuniau vakar nes parsiunte. nu ka zinau... ten kol tutorial ismoktum, laiko sugaistum, paskui dar tne tas 20 minuciu nespesi atkartot tu zingsniu, smugiu ir t.t. tai sugaisciau laika, nepajausciau sporto tikrai, ..tokia nusimakalavus jausciaus, ir eiciau is naujo sportuot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mandy333 @ 2012 05 04, 19:09)
matai kaip...turbut labai isvaizdi esi wub.gif
na as nesigailiu, kad pasikeite viskas...gyvenimas juk negali but per lengvas lotuliukas.gif

Aš tai matau daug savo trūkumų, esu savikritiška, bet vyrų dėmesio nestigo nuo 13 metų jau mane pastebėjo doh.gif Po to dar plaukus nusišviesinau, tai iš vis biggrin.gif Dabar ramiau, nes plaukai kitokie cool.gif Bet dėl to man ir sunku su moterimis, merginomis bendrauti, nes gal pavydi, gal ką, nežinau. Tai daugiau forume ir išeina su moterimis, nes gyvai daugiau su vyrais doh.gif lotuliukas.gif

O dėl svorio ir maisto išpažinčių, tai baisi mano praeitis tuo, kad rydavau kaip patrakusi, kaip maisto nemačiusi, vogdavau maistą tiesiog unsure.gif baisu. Pas tėvų draugus nueidavom, kai mažiukė buvau, mamos draugė kepdavo skanius vaflius ir pan. Atneša į kambarį, aš ten beveik viena viską sušveičiu ir dar po to varau į virtuvę ir ten vagiu doh.gif Čia vienas iš pavyzdžių, o jų buvo daugiau. Būdavo tikslas susitaupyti pinigų, kai lieka grąža nuėjus į pardę, kai tėvai prašo ir nusipirkti porą kg sausainių ar saldainių huh.gif O ir kito maisto daug kimšau, rekordininkė ant cepelinų buvau ir pan., tetuką pralenkdavau. Bet... aš visuomet daug judėjau, iki išnaktų namo nepareidavau, duodavaus lauke, su šuniu, lankiau sportus įvairius. Viskas buvo labai ok, po to buvo periodas, kai mokslai nervinti pradėjo, supratau, kad į blogą magistrą įstojau, šuns mirtis, gal viskas susidėjo, nežinau... sportą nemažai apleidau, tada vėliau dar nemėgstamas, lievas darbas ir subjuro hormonai, kažkas susivėlė. Nenuostabu, gi dar ir kokia mityba buvo wacko.gif Kažkur nuo 23-24 metų taip nutiko. Ir tada sekė pastorėjimas, vėl paplonėjimas ir taip iš 38 į 36 dydį pastoviai.
Bet dabar viskas, mityba aptvarkyta, sportai vietoje. Jokių man 38 dydžių daugiau schmoll.gif cool.gif
Atsakyti
kalbant apie kojas, atsimenu po gimdymo praejus kuriam laikui, lankiau aerobika, tik karta i sav. tai tik 1 val., tai mano kojos buvo tokios isgrazejusios, kad vyras gyre vos ne kasdien biggrin.gif galvojau , kaip keista, juk tik1 karta sav. sportuoju.. o kai meciau earobika, ir pradejau uzssimti sportu namuose , vyras sako, kokios tavo leskos isstoreje lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 05 04, 18:30)

plem kad 38 tai normalus dydis biggrin.gif
jauciu mes cia kiekviena pamatytume sustojusios gyvai, tai juoktumemes kaip reikalas: tai vienai sikna tokia, tai kita vel kazkas, trecia dar turi sonuose visko, o kai sustotume salia tokios ...pro sali einancios drutesnes moteriskes galvotu kad is geto kruva musu isleido biggrin.gif:D

siaip labai normalu jau yra, kad nuo 25-30 metu jau daug daugiau pastangu reik idet norint turet ta pati rezultata..mes nejauciam ant saves, proteliuose gal ir su barbem dar zaistume, bet va kunas sensta, leteja medziagu apykaita... ir ji tikrai leteja... o ypac dar kai pasigimdo, hormonai itakas daro..mes viduj nematom kaip organizmas dirba, o kai pastebim, tai jau pastebim procesu rezultatus, kurie mums dazniausiai nebepatinka... ir tada arba darom ka nors, arba laukia kito pirmadienio, arba ai pofik - gyvenu viena karta ir einu persukt saldytuve lempa, kad nakti sviesu butu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(tinute84 @ 2012 05 04, 18:33)
kalbant apie kojas, atsimenu po gimdymo praejus kuriam laikui, lankiau aerobika, tik karta i sav. tai tik 1 val., tai mano kojos buvo tokios isgrazejusios, kad vyras gyre vos ne kasdien  biggrin.gif galvojau , kaip keista, juk tik1 karta sav. sportuoju.. o kai meciau earobika, ir pradejau uzssimti sportu namuose , vyras sako, kokios tavo leskos isstoreje  lotuliukas.gif

namie mes darom daug squat, lunge pratimu, o jie yra pratimai Number One koju raumenims, o koju raumenys yra didziausi kune, taigi juos papumpinus ir turim dideli masyvu efekta... kojos pasipucia, ir jauciames storesnes, o is tikro turetume jaustis raumeningesnemis biggrin.gif pasiguost ir paguost bandziau biggrin.gif:D
Papildyta:
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 05 04, 18:30)
Aš tai matau daug savo trūkumų,

dazniausiai mes cia apie savo trukumus ir pilam.... lotuliukas.gif
Atsakyti
o tas 38 dydis, koks butu pagal uk?
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 05 04, 20:40)
plem kad 38 tai normalus dydis biggrin.gif

Gal ant kitos gerai būtų, bet aš labai tvirto kaulo, stambaus ir pečių rėmas vos ne kaip pas vyrą, palyginti su kitomis biggrin.gif Tai jei paplatėdavau, tai jau visa terminator. Pamenu uošvienė net išsigandus buvo doh.gif lotuliukas.gif Turbūt galvojo, kad kai suims martelė ją už krūtų kada, tai dušna jai bus biggrin.gif Nes jos dukra tarkim stambėja tik per klubus, tai jei klubai išdidėja, bet pečių vistiek nėr, papai maži ir vistiek tokia gulbelė atrodo, tik šikna didelė, o aš jei stambėju, tai brač per visur cool.gif
Atsakyti
QUOTE(tinute84 @ 2012 05 04, 18:42)
o tas 38 dydis, koks butu pagal uk?

10 smile.gif
Atsakyti