QUOTE(mandy333 @ 2012 05 04, 19:09)
matai kaip...turbut labai isvaizdi esi
na as nesigailiu, kad pasikeite viskas...gyvenimas juk negali but per lengvas
Aš tai matau daug savo trūkumų, esu savikritiška, bet vyrų dėmesio nestigo nuo 13 metų jau mane pastebėjo

Po to dar plaukus nusišviesinau, tai iš vis

Dabar ramiau, nes plaukai kitokie

Bet dėl to man ir sunku su moterimis, merginomis bendrauti, nes gal pavydi, gal ką, nežinau. Tai daugiau forume ir išeina su moterimis, nes gyvai daugiau su vyrais
O dėl svorio ir maisto išpažinčių, tai baisi mano praeitis tuo, kad rydavau kaip patrakusi, kaip maisto nemačiusi, vogdavau maistą tiesiog

baisu. Pas tėvų draugus nueidavom, kai mažiukė buvau, mamos draugė kepdavo skanius vaflius ir pan. Atneša į kambarį, aš ten beveik viena viską sušveičiu ir dar po to varau į virtuvę ir ten vagiu

Čia vienas iš pavyzdžių, o jų buvo daugiau. Būdavo tikslas susitaupyti pinigų, kai lieka grąža nuėjus į pardę, kai tėvai prašo ir nusipirkti porą kg sausainių ar saldainių

O ir kito maisto daug kimšau, rekordininkė ant cepelinų buvau ir pan., tetuką pralenkdavau. Bet... aš visuomet daug judėjau, iki išnaktų namo nepareidavau, duodavaus lauke, su šuniu, lankiau sportus įvairius. Viskas buvo labai ok, po to buvo periodas, kai mokslai nervinti pradėjo, supratau, kad į blogą magistrą įstojau, šuns mirtis, gal viskas susidėjo, nežinau... sportą nemažai apleidau, tada vėliau dar nemėgstamas, lievas darbas ir subjuro hormonai, kažkas susivėlė. Nenuostabu, gi dar ir kokia mityba buvo

Kažkur nuo 23-24 metų taip nutiko. Ir tada sekė pastorėjimas, vėl paplonėjimas ir taip iš 38 į 36 dydį pastoviai.
Bet dabar viskas, mityba aptvarkyta, sportai vietoje. Jokių man 38 dydžių daugiau