Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas Namuose

Apklausa: Kiek forumo dalyvėms/-iams metų? (79 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(mandy333 @ 2012 05 03, 08:41)
ale ziuriu tu irgi kas ryta ankstyva smile.gif

Aš keliuosi 6 val. O šiandien 5 val. pabudau nuo košmaro. Todėl va ir ankstyva wink.gif

Dėl pilvo po gimdymo.
Reikia nepersiryt nėštumo metu, tept pilvuką, puoselėt odą. Tada po gimdymo grįžimas greitesnis bus. Na, man liko tik tas pūpsikas po bamba. Nu žinot, meilės rankenėlė lotuliukas.gif Va jos tai niekaip nenusportinu. Gal nukočioti iki papų būtų įmanoma g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
As vidines koju puses neapkenciu nes strijos iki kelenu.tik idegio kremai maskuoja,nes depiliaciju,striju reikalas suvare oda.. Aisku nepanaikinsi nes tai odos plysimai ir sugyjimai-poodiniai randai..tas pat ir su sedimaja tik ne tiek baisiai.
Atsakyti
Sveikos, dažnai paskaitinėju jūsų temą, bet šiandien dar ir pakomentuosiu. mirksiukas.gif
Tai va, aš sportuoju kiekvieną dieną, smagumėlis tiesiog! Ir nuotaika geresnė, ir optimizmas atsiranda, ir šiaip faina diena pasidaro. Tik va, gaila, kad sportuoju vakarais, nebelieka to džiaugsmo padalyti kitiems. Rytais nesugebu sportuoti, esu tikra pelėda. doh.gif
Jei kam įdomu, tai visada pradedu sportuoti nuo šio video: http://www.youtube.c...h?v=mQp8q1aDKA4, o vėliau šiaip visokie pasitampymai, kiti pratimukai pilvui, kaip jau užeina. Kartais ir pabėgioju. Anksčiau visada sportuodavau sporto klubuose, bet dabar nebėra arti namų, tai sportuoju namuose. Aišku, skirtumas akivaizdus, nes nėra paskatinimo, na, bet kol kas pati save suimu ir sportuoju, bet dabar pačiai net norisi pasportuoti.

Buvo kalba apie strijas. Na, aš irgi turiu ant blauzdų, nes per vienerius metus sugebėjau išaugti net 11cm, tai dabar turiu strijas, kurios vasarą paryškėja. Na, bet neišnaikinsiu, kažkaip ir nekliūna labai, nes nematau. rolleyes.gif
Tai va tiek, čiau!
Atsakyti
Sveikos,

QUOTE(Sedindriuke @ 2012 05 02, 23:05)
as turiu bedu rimtu jau nes per daznai mane veikia depresines nuotaikos.... gyvneimo prasmybes klausimai...

Minėjai,kad dirbi nemėgstamą darbą,neturi su kuo pakalbėti,dėl to ir vyrauja tokios nuotaikos. Nenusimink,visiems be išimties tokių svarstymų pasitaiko,ir tiems,kurie viską turi,ir tiems,kurie net nedrįsta svajoti apie gerbūvį 4u.gif

QUOTE(mandy333 @ 2012 05 03, 08:41)
na jauciasi tas pilvo laisvumas po nestumo

Bet jau nemažai metų praėjo,ar ne,ir vis tiek jaučiasi g.gif Kažkaip man tu tokio sudėjimo,kur pas tave neturėtų jaustis g.gif blush2.gif

QUOTE(Sedindriuke @ 2012 05 03, 09:31)
bet prisiziurejus kiek net po dvyniu nestumu moterys susitvarko fguras iki Lediniu tai vadinas imanoma, ka

Viskas priklauso nuo genų,moters figūros tipo-pažįstu tik gal vieną ar dvi,kurios po nėštumų kokios buvo,tokios liko. Visoms kitoms čia amžiais pasiliekanti problema. Turiu ir pažįstamų,kurios kaip smilgos,tiek prieš nėštumą,tiek po jo,deja,po gimdymo liko tas sluoksnis,ir ką tu jam... Žodžiu,viskas daug sudėtingiau,nei atrodo. O kai kurioms ir plastikos chirurgų prireikia,kai lieka "skūros".

QUOTE(mandy333 @ 2012 05 03, 12:24)
...aha...bet didziajai daugumai negalima taikyti tu atveju, manyciau...pagrinde ta lemia genetika

drinks_cheers.gif

QUOTE(Gytis` @ 2012 05 03, 12:25)
ir lajaus numest pries vasara.

Kur ten lajus pas tave? biggrin.gif

QUOTE(linnn @ 2012 05 03, 13:10)
vyrą randai puošia 

Kaip tau sekasi?? bigsmile.gif

QUOTE(Irunia @ 2012 05 03, 14:06)
Reikia nepersiryt nėštumo metu, tept pilvuką, puoselėt odą.

Gaila,ne visoms tai padeda...
Papildyta:
QUOTE(Scelerum. @ 2012 05 03, 14:52)
Sveikos, dažnai paskaitinėju jūsų temą,
Jei kam įdomu, tai visada pradedu sportuoti nuo šio video:

Sveika prisijungusi 4u.gif
Ar čia ne toji pati,kur Sedindriukė sportuoja? g.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2012 05 03, 15:29)

Kaip tau sekasi??  bigsmile.gif

net nežinau, atvirai pasakius, šiaip, pagrinde dabar tik bėgioju, o pasportuoju rečiau blush2.gif .
O su svoriu labai liūdnai gaunasi. Sakydama svoris, tai turiu galvoje ne vien kg., bet ir apimtis. Nu š...didelis. Blogai valgau, tikriausia labai, kad taip yra, nes, nors mano darbas sėdimas, bet vaikštau aš palyginus irgi nemažai. O, kaip ir sakiau, plius dar bėgioju.
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2012 05 03, 14:29)

Bet jau nemažai metų praėjo,ar ne,ir vis tiek jaučiasi  g.gif Kažkaip man tu tokio sudėjimo,kur pas tave neturėtų jaustis  g.gif  blush2.gif

na jei oda isitampius buvo, tai nesvarbu kiek metu praejo, vistiek ji negrizta i pradine padeti...
...tai ir sakau, kad ryte viskas oki, ant vakaro visai kitaip atrodo...o kodel jums atrodo as fotkijuos tik ryte biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Irunia @ 2012 05 03, 13:06)
Reikia nepersiryt nėštumo metu, tept pilvuką, puoselėt odą. Tada po gimdymo grįžimas greitesnis bus. Na, man liko tik tas pūpsikas po bamba. Nu žinot, meilės rankenėlė lotuliukas.gif  Va jos tai niekaip nenusportinu. Gal nukočioti iki papų būtų įmanoma g.gif  lotuliukas.gif

niu cia ir esam kad rijom blink.gif tas pupsikas irgi ne is oro tau atsirado biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2012 05 03, 14:06)
Aš keliuosi 6 val. O šiandien 5 val. pabudau nuo košmaro. Todėl va ir ankstyva wink.gif

Dėl pilvo po gimdymo.
Reikia nepersiryt nėštumo metu, tept pilvuką, puoselėt odą. Tada po gimdymo grįžimas greitesnis bus. Na, man liko tik tas pūpsikas po bamba. Nu žinot, meilės rankenėlė lotuliukas.gif  Va jos tai niekaip nenusportinu. Gal nukočioti iki papų būtų įmanoma g.gif  lotuliukas.gif

Ne viskas taip paprasta. Nepersirydavau as, per antraji isvis pusalkane sedejau. Ir tepliojaus aliejais, nepadejo. Mano mama striju neturi, o mano visas pilvas ir slaunys suplyso doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skirmantė: 03 gegužės 2012 - 16:51
QUOTE(MO @ 2012 05 03, 14:29)
Sveika prisijungusi  4u.gif
Ar čia ne toji pati,kur Sedindriukė sportuoja?  g.gif

Oi, nežinau, gal. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mandy333 @ 2012 05 03, 16:49)
niu cia ir esam kad rijom blink.gif tas pupsikas irgi ne is oro tau atsirado biggrin.gif

Nu aš čia ne dėl to. Man tiesiog smagu čia.
O tas pupsikas būna net pas kūdas moteris, pastebėjot? doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Skirmantė @ 2012 05 03, 17:29)
Ne viskas taip paprasta. Nepersirydavau as, per antraji isvis pusalkane sedejau. Ir tepliojaus aliejais, nepadejo. Mano mama striju neturi, o mano visas pilvas ir slaunys suplyso  doh.gif

Na taip, liūdna. Tik va žinau, kad pilvą tepiau ir jis neplyšo. O va apie krūtinę pamiršau. Tai va ten strijų yra verysad.gif
Atsakyti
[quote=MO,2012 05 03, 13:29]
Sveikos,
Minėjai,kad dirbi nemėgstamą darbą,neturi su kuo pakalbėti,dėl to ir vyrauja tokios nuotaikos. Nenusimink,visiems be išimties tokių svarstymų pasitaiko,ir tiems,kurie viską turi,ir tiems,kurie net nedrįsta svajoti apie gerbūvį 4u.gif

Aciu sirduk 4u.gif 4u.gif

Sveika prisijungusi 4u.gif
Ar čia ne toji pati,kur Sedindriukė sportuoja? g.gif
[/quote]

nope. as Bodyrock darau, ir pagal Lovingfit.com sportinu. sitos nemacius.reik patykryt - gal nusirasysiu koki workout biggrin.gif

[/quote]

siandien kojikem, subinikei diena.
zuvies troskini darau kad pasivalgyciau ir leisciau virskintis, kol treniruotes laikas isaus...

Mandy333, jo fotkintis tik ryte ir reik biggrin.gif arba kai labai alkanas esi ir is wc isejes, tada viskas savo vietose pilvo srity biggrin.gif Pvz Liza is Bodyrock, jei jie vakare sportina ir filmuoja..nu aiskiausiai ryskiausiai matos viskas, nes tiesiog ji riebalo neturi... net kai Atsilenkimus daros, jokie susigarbanojimai odos nevyksta, viskas plona plona..o cia ziu atrodo 6 packas matosi, yra, bet darai atsilenkima, ar koki crunch bet vis tiek pobambis sunkiausiai nusportinamas, susidumsleja... tai arba ji ten peralkane nuolat buna, lesa visiskai, ir tieisog dziaugias gerais genais..o tiek sausam buti, kaip trenere drauge sake, net skyscius ribot turi... nu kazkas paranormalaus kai del biznio tiek save tada zalot: papai, lupos, dziovinimasis....

Papildyta:
[quote=mandy333,2012 05 03, 14:49]
[/quote]

kaip iseiginiavai? smile.gif keksiuku yr? biggrin.gif

man kazka reik prakept siandien ir biggrin.gif jauciu kokia razinu, morku duonike, ba bananai per greit is namu dingsta kazkaip... kuo daugiau ju perku, tuo greiciau ju nelieka... biggrin.gif universalus dalykas siaip: atstoja cukru, ledams superinis dalykas, pyragams super.. kuris taip vaisius gali pasitarnaut smile.gif ir kalio jame daug.

MO, kazkada del sirdelej kalio trukumo rasei.. Kaip ji vartoji? siaip zinau mamai kai tokius dalykus rasdavo, nes sirduke streikuodavo, tai leisdavo i vena kalio kursa kas diena...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 03 gegužės 2012 - 17:57
QUOTE(Irunia @ 2012 05 03, 17:25)
Nu aš čia ne dėl to. Man tiesiog smagu čia.
O tas pupsikas būna net pas kūdas moteris, pastebėjot?  doh.gif
Papildyta:

Na taip, liūdna. Tik va žinau, kad pilvą tepiau ir jis neplyšo. O va apie krūtinę pamiršau. Tai va ten strijų yra  verysad.gif

...matau kad tu manes nesupratai... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mandy333 @ 2012 05 03, 16:56)
...matau kad tu manes nesupratai... smile.gif

as supratau pavyzdziui apie ta odos pupsika, o riebalu pupsikas net pas negimdziusias buna..o jei dar nestumo metu buvo valgoma daugiau, tai po to bus pupsikas ir del odos, ir del lajaus smile.gif (geras zodis, Gyti biggrin.gif )
Atsakyti