Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas Namuose

Apklausa: Kiek forumo dalyvėms/-iams metų? (79 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Sedindriuke ir as taip save guodziu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 05 04, 18:45)
Gal ant kitos gerai būtų, bet aš labai tvirto kaulo, stambaus ir pečių rėmas vos ne  kaip pas vyrą, palyginti su kitomis biggrin.gif Tai jei paplatėdavau, tai jau visa terminator. Pamenu uošvienė net išsigandus buvo doh.gif  lotuliukas.gif Turbūt galvojo, kad kai suims martelė ją už krūtų kada, tai dušna jai bus biggrin.gif Nes jos dukra tarkim stambėja tik per klubus, tai jei klubai išdidėja, bet pečių vistiek nėr, papai maži ir vistiek tokia gulbelė atrodo, tik šikna didelė, o aš jei stambėju, tai brač per visur cool.gif

jergus tai tu nori pasakyt kad esi 34-36 dydzio ir dar taves bijo kad papu nenutrauktum biggrin.gif ? jergus tai as shpule vadinama nes vidutinio ugio esu, bet dabar biski vyra is peciu neset pradejau.. bet vis tiek maza... biggrin.gif and dzinsu 29 uzrasyta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 05 04, 20:46)

Ne ne, tikrai negali būti, dabar mano kažkur 10. 12 turėtų būti.
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 05 04, 18:49)
Ne ne, tikrai negali būti, dabar mano kažkur 10. 12 turėtų būti.

na 10-12 atitinka 38-40.
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 05 04, 21:45)
Gal ant kitos gerai būtų,

kai buvau iki 25 metu, mano dydis buvo 8, dabar jau dzinsai 10 dydzio, bet virsus ir treningai isliko dar 8, nekalbant, kad 30metis ant noses biggrin.gif tai taip save dar paguodziu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 05 04, 20:48)
jergus tai tu nori pasakyt kad esi 34-36 dydzio ir dar taves bijo kad papu nenutrauktum biggrin.gif ? jergus tai as shpule vadinama nes vidutinio ugio esu, bet dabar biski vyra is peciu neset pradejau.. bet vis tiek maza... biggrin.gif and dzinsu 29 uzrasyta biggrin.gif

Bijojo, kai rėmą turėjau, plati kai buvau ir turbūt jau vos į 38 dydį tilpau doh.gif Kelnes jau sunku buvo nusipirkti, nes vis atvėpsta liemuo, nes klubai buvo perdaug užaugitni, o su jais ir pečiai augo, papai (tas aišku gerai), bet ir vaizdas baba-terminator biggrin.gif Aišku, gal ir stipresnė buvau, velnias žino. Kažkaip drąsiau tada blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tinute84 @ 2012 05 04, 18:50)
kai buvau iki 25 metu, mano dydis buvo 8, dabar jau dzinsai 10 dydzio, bet virsus ir treningai isliko dar 8, nekalbant, kad 30metis ant noses  biggrin.gif tai taip save dar paguodziu  lotuliukas.gif

tai jo kelnes trauma pirkti, o virsu vaiku skyriuj perkuos kartais - dzempus, maikes kokias... biggrin.gif o sikna kad ir pasposrtavus na kumpiai neblogi yra... aisku stotu gerai atsistojus, pripozuociau kaip tikrai dailiom kojom, nes matytus raumenukai.. bet va gyveni ir vis tiek blogai-broileriu slauneles turet biggrin.gif
Atsakyti
sveikos, na siandien likau be sporto ir beveik be maisto smile.gif lakstem per visokias istaigas, sudarinejom sutartis, dar grizus namie laksciau... zodziu veiklos iki zagt turejau, o po vakar sporto vos vos judu siandien biggrin.gif

gero vakaro saules smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2012 05 04, [18:51)
Bijojo, kai rėmą turėjau, plati kai buvau ir turbūt jau vos į 38 dydį tilpau doh.gif Kelnes jau sunku buvo nusipirkti, nes vis atvėpsta liemuo, nes klubai buvo perdaug užaugitni, o su jais ir pečiai augo, papai (tas aišku gerai), bet ir vaizdas baba-terminator biggrin.gif Aišku, gal ir stipresnė buvau, velnias žino. Kažkaip drąsiau tada blush2.gif  biggrin.gif

tai idomu terminatort baba pamatyt butu biggrin.gif ir jauciu taip tikrai neatrodytu biggrin.gif nu gerai - gal biggrin.gif

svarbu turim kur pasibedavot globaliai biggrin.gif apie savo globalias uzpakaliu, remu, papu problemas biggrin.gifjautiena, kaip tu laikais smile.gif?

pvz. dar man iskyla kartais klausimas - kas nutiktu jei pradeciau valgyt neziuredama - anglys ne anglys vakare, saldumynai ... baltymu gautus minimumas, nes taip zmones kurie neziuri pagrinde juk anglys... kas tada butu... bet kazkaip net savaite eksperimentuot nenoriu, nes zinau kad 3-5 menesius tada vargo butu.... bet kita syki imi ir pagalvoji, o gal nebesportuot kuri laika, paziuret kas bus, o paskui vel azartas siekt... bet vel NAHHHHHHH jau gal apsieisiu, ir nelipsiu per savo 7 metus per kuriuos ipratau tiap kaip ipratau ir nesidraskysiu tersdamasi, ir valgydama kas mane net pykintu jau... o dar geriau susargdintu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 04 gegužės 2012 - 19:58
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 05 04, 17:08)

Eina sau kokia figūra swoon.gif Gera motyvacija 4u.gif
Šiandien išeiginė, rytoj laukia treniruotė: 50 min. kardio+svoriai+nuvažiavimas/parvažiavimas į sporto klubą dviračiu.
Beje, šiandien gavau pastebėjimą, jog mano užpakalis sumažėjo. Tai daug laimės man biggrin.gif
Atsakyti
Sedindriukes nurodytam saite prie interviu radau mergina su 2 vaikais:
http://www.cutandjac...Sophie-Guidolin
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2012 05 04, 18:54)
tai idomu terminatort baba pamatyt butu biggrin.gif ir jauciu taip tikrai neatrodytu biggrin.gif nu gerai - gal biggrin.gif

hah.gif Terminator3 nemacius? atrodo tikraiiii laaabai gerai!
user posted image
svarbu turim kur pasibedavot globaliai biggrin.gif apie savo globalias uzpakaliu, remu, papu problemas biggrin.gifjautiena, kaip tu laikais smile.gif?

aciu, laikaus kazkaip vis dar, o kas belieka? ka tik parejau is sprintu begiojimo kaimynams pries langus. pirma karta isejau po geru metu nesprintinimo, tai kagi kagi, visgi sena karve jau, plauciai laukan issiverte, o greitis = 0. beje, jeigu bedavot, tai as noriu nauju dantu!!!!
pvz. dar man iskyla kartais klausimas - kas nutiktu jei pradeciau valgyt neziuredama - anglys ne anglys vakare, saldumynai ... baltymu gautus minimumas, nes taip zmones kurie neziuri pagrinde juk anglys... kas tada butu....... ir t.t

bandyk, per galva niekas neduos rolleyes.gif as meginu kalorijas pasiskaiciuoti jau apie dvi savaites, siaip smalsumo delei... bandau kazka lotuliukas.gif

ps. mano dydis irgi 10, arba 38, dzinsai 29. turint minty, kad vidutinis moteru dydis uk yra 12 (40), tai jauciuosi plonule tongue.gif blink.gif
Atsakyti