Įkraunama...
Įkraunama...

Abercrombie & Fitch, Hollisterco, Gillyhicks

QUOTE(spygliz @ 2012 05 15, 13:21)
Pirkau is FB merginu... 4u.gif

Aga, mačiau,kad pardavinėjo juo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2012 05 14, 15:57)
carrisas ant sleikuciu, o man reik be, grynai kaip suknele, tik trumpesne, zinoma. Beje, kaip tik su is jusu mainais ir gavau ja  biggrin.gif

Ne, kažką painiojat biggrin.gif Nieko nesimainiau, tik pirkau iš jūsų džemperį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ingutia @ 2012 05 15, 16:11)
Ne, kažką painiojat biggrin.gif Nieko nesimainiau, tik pirkau iš jūsų džemperį biggrin.gif

tai kad dar mainemies palaidinemis, as jums navy su gipiuru ir placiom rankovem, o jus man be sleikuciu palaidine su kaspinu per liemeni biggrin.gif jei maisau, tada man visai jau nebegerai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavamale: 15 gegužės 2012 - 14:22
O kaip nesiojasi Aberio treningines kelnes? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2012 05 15, 20:43)
O kaip nesiojasi Aberio treningines kelnes?  g.gif

Puuiiiikiai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2012 05 15, 16:20)
tai kad dar mainemies palaidinemis, as jums navy su gipiuru ir placiom rankovem, o jus man be sleikuciu palaidine su kaspinu per liemeni  biggrin.gif  jei maisau, tada man visai jau nebegerai  biggrin.gif

Nu turbūt kad nebegerai biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingutia @ 2012 05 16, 00:44)
Nu turbūt kad nebegerai biggrin.gif  lotuliukas.gif

o siaube biggrin.gif jetau, bet tokia uztikrinta buvau kaip ir tuo kad jus skype turiu biggrin.gif nu cia geras, kazkas panasu nicka turi blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavamale: 15 gegužės 2012 - 22:49
QUOTE(kavamale @ 2012 05 16, 00:48)
o siaube  biggrin.gif  jetau, bet tokia uztikrinta buvau kaip ir tuo kad jus skype turiu  biggrin.gif  nu cia geras, kazkas panasu nicka turi  blush2.gif

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2012 05 15, 21:43)
O kaip nesiojasi Aberio treningines kelnes?  g.gif

priklauso nuo modelio. Super skinny tragiska kokybe - plonos apsivelia. Tiesa pasakius holl kelniu treniginiu daug geresne kokybe., kalbu tik apie super skinny. Visos kitos nuostabios. Ypac jpgos lelnes. Labai liuls liemens aukstis. Nekenciu kai trenigines iki bambos buna..sitos liuks spprtui, nes nei per trumpos nei per ilgos...
Atsakyti
Pvz tokios: A&F Classic Banded , A&F Skinny Sweatpants, A&F Boyfriend modeliukų treningai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2012 05 16, 08:39)
Pvz tokios:  A&F Classic Banded , A&F Skinny Sweatpants, A&F Boyfriend modeliukų treningai?  g.gif

Turiu pirmas dvejas, tai tikrai jokių priekaištų 4u.gif Ar kas konkrečiai tave domina? Ir skalbiasi gerai, ir džiovyklėj džiovinu, nusiskundimų nėra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Siges @ 2012 05 16, 11:34)
Turiu pirmas dvejas, tai tikrai jokių priekaištų  4u.gif Ar kas konkrečiai tave domina? Ir skalbiasi gerai, ir džiovyklėj džiovinu, nusiskundimų nėra  smile.gif

Nu tai tas ir domina, kaip nešiojasi... O keliai labai išsimuša? biggrin.gif
Atsakyti