Įkraunama...
Įkraunama...

Abercrombie & Fitch, Hollisterco, Gillyhicks

QUOTE(spygliz @ 2012 05 18, 17:12)
Kavamale, SUper  thumbup.gif

aciu, spygliau. Realiai taip spalvos nesiskiria, maziau 4u.gif

visgi, gal zinot pavadinima ar galit nuoroda imest tokios PALAIDINES, tokia pati kaip si suknele, tik, zinoma, trumpesne
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ralija @ 2012 05 17, 07:21)
mergaites, su 95 per klubus ir 80 per liemeni koki dydi leginng reiktu imti : S ar M?
user posted image

4u.gif

su 95 cm klubais turiu S dydi ir tikrai didesniu nereikia, jos dar tempiasi
Atsakyti
QUOTE(ledi_x @ 2012 05 18, 22:41)
su 95 cm klubais turiu S dydi ir tikrai didesniu nereikia, jos dar tempiasi

aciu 4u.gif
Atsakyti
Pasirodau ir aš su ką tik gautais megztukais. Nors abu parduodu, bet gal kam padės apsispręsti 4u.gif
Gilly Shelley Beach, M dydis (nešioju S).
user posted image
Ir Abercrombie Keegan, XS.
user posted image
Atsakyti
Grazus megztukai. Gilly kaip suprantu parduodate nes per trumpas? O kodel keegan nepatiko? Man ant jusu graziai ziurisi thumbup.gif

As gavau va toki megztuka, bet irgi dvejoju ar pasilikti. Emiau M dydi, galvojau bus pamazintas, bet atitinka. Ir siek tiek didokas man unsure.gif Bet jau grozis nugaroje wub.gif

user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gailiute @ 2012 05 19, 15:47)
Grazus megztukai. Gilly kaip suprantu parduodate nes per trumpas? O kodel keegan nepatiko? Man ant jusu graziai ziurisi thumbup.gif

As gavau va toki megztuka, bet irgi dvejoju ar pasilikti. Emiau M dydi, galvojau bus pamazintas, bet atitinka. Ir siek tiek didokas man unsure.gif Bet jau grozis nugaroje wub.gif

user posted image user posted image

labai grazus megztukas, gal galite nuoroda jo imesti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(stuleju @ 2012 05 19, 15:31)
labai grazus megztukas, gal galite nuoroda jo imesti?  4u.gif

Eddy pavadinimas:
http://www.abercromb...roductId=898635
Atsakyti
QUOTE(Gailiute @ 2012 05 19, 16:47)

GH man labiau patinka, švelnesnis, laisvesnis. Bet trumpokas.
O Keegan gal kiek siaurokas per rankas, norisi laisvesnio gal truputį.

Parduodu ne todėl, kad nepatiktų, bet kad pykstu ant savęs, kad šitiek perku doh.gif
Greičiausiai čia jau liga - smagu siųst užsakymą, tada laukti. Sulauki ir galvoji - o kam jie man? unsure.gif
Aš neturiu net kur eiti, kišu ir kišu į spintą doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingutia: 19 gegužės 2012 - 19:07
QUOTE(ingutia @ 2012 05 19, 19:00)
Parduodu ne todėl, kad nepatiktų, bet kad pykstu ant savęs, kad šitiek perku doh.gif
Greičiausiai čia jau liga - smagu siųst užsakymą, tada laukti. Sulauki ir galvoji - o kam jie man? unsure.gif
Aš neturiu net kur eiti, kišu ir kišu į spintą doh.gif

Pas mane ta pati problema blush2.gif Ypac su navy ir pilkos spalvos rubais. Puse spintos tokiu spalvu doh.gif Del to as jau pamazinau Aberio pirkimo apkrovas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gailiute @ 2012 05 19, 21:11)
Pas mane ta pati problema blush2.gif Ypac su navy ir pilkos spalvos rubais. Puse spintos tokiu spalvu doh.gif Del to as jau pamazinau Aberio pirkimo apkrovas lotuliukas.gif

Jetus, pas mane irgi buvo vien pilki, paskui prasidėjo Navy doh.gif
Nusiperku, tada pradedu pardavinėt už pusę kainos ir vėl galvoju ką naujo pirkt doh.gif

Sakau, gal jau įsirašyt kur į kokį anoniminių shopaholikių klubą?
Atsakyti
Tai as gal patylesiu apie kiekius wink.gif))) vaziavom i kelione, cemike vien aberio rubai buvo, svoris 19,3 kg doh.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2012 05 19, 22:30)
Tai as gal patylesiu apie kiekius wink.gif))) vaziavom i kelione, cemike vien aberio rubai buvo, svoris 19,3 kg doh.gif

kiek is ju per kelione pranesiojai ? biggrin.gif
Atsakyti