Įkraunama...
Įkraunama...

Abercrombie & Fitch, Hollisterco, Gillyhicks

QUOTE(Linutelia @ 2012 05 16, 09:38)
Nu tai tas ir domina, kaip nešiojasi... O keliai labai išsimuša?  biggrin.gif

Nu MAN tai gerai biggrin.gif Kasdien namie tampau, keliai kažkiek aišku, kad išsimuša, bet tikrai akies nerėžia schmoll.gif

Tiesa, jos nėra plonos, viduj su pūkeliu, bet ir nestoros, nu ne žieminės biggrin.gif Pvz. vyriškos sweatpants tai tikrai storos medžiagos ir su pūku, moteriškos kad ir su pūku viduje, bet tokios plonesnės smile.gif

Žodž turiu ir laukiu DAR kitų spalvų bigsmile.gif lotuliukas.gif Nes tikrai superinės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2012 05 16, 10:38)

turiu classic banded, tai išsimušę keliai, bet ne taip jau baisia, kad nebūtų galima nešiot. Šiaip pačios kelnės man labai patinka, tik vat aš nepasakyčiau, kad jos labai gerai nešiojasi (esu mačius ir geresnių), nusiburbuliavo negražiai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2012 05 16, 10:38)

banded keliai baisiai issimusa, bent jau man... neissimusa Jogos kelniu....
Atsakyti
O tarkim gal kuri turit aberio treningiukus ir juicy couture, kurie kažin fainesni? Nežinau, kurių labiau noriu aberio ar juicy biggrin.gif doh.gif Bet reikia kažkokių rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2012 05 16, 15:44)
O tarkim gal kuri turit aberio treningiukus ir juicy couture, kurie kažin fainesni? Nežinau, kurių labiau noriu aberio ar juicy biggrin.gif  doh.gif Bet reikia kažkokių  rolleyes.gif

bet jie labai kitokie.
aš turiu tuos labai paprastus aberio, kur vos su pūkeliu, tai man jie mielesni.
Bet šiaip aplamai juicy gal gražiau atrodo.
Nežinau kaip aberio jogos kelnės atrodo.
Atsakyti
QUOTE(ingutia @ 2012 05 16, 01:35)

issiaiskinau, sumaisiau su iingrida lotuliukas.gif
Atsakyti
kas turit kokius aberio sortukus pamatuokit liemeni 2 ar 4 dydzio 4u.gif
Atsakyti
mergaites, su 95 per klubus ir 80 per liemeni koki dydi leginng reiktu imti : S ar M?
user posted image

4u.gif
Atsakyti
Mergytes, gal galite pasakyti kuri tarpininke perka? Nes ne visos perka ax.gif
Atsakyti
Pirma karta pirkau is gilly hick, tai galiu apsidalinti ir su jumis. Aberio uzsakgstomu perku M, sis taip pat M- dydis puikiai tinka. Kokybe is paziuros tokia pati kaip abery 4u.gif modelis Woollahra.
user posted image
nuforografavau sijona, bet nedesiu, nelygintas, neatrodo taip kaip turetu biggrin.gif Pirkau M dydi, tai ilgis pakankamai normalus ir kadangi virsus guma - nekrenta, nera platus. Tad sijonukus rekomenduoju imti dydziu didesnius, kitus atveju labai jau trumpas bus
Atsakyti
Kavamale, SUper thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingredd @ 2012 05 16, 21:42)
kas turit kokius aberio sortukus pamatuokit liemeni 2 ar  4 dydzio  4u.gif

vienu medziaginiu sortuku antro dydzio liemuo 40cm, o dzinsiniu 2 dydzio siek tiek aukstesniu liemeniu apie 36,5cm.
Atsakyti