Įkraunama...
Įkraunama...

Abercrombie & Fitch, Hollisterco, Gillyhicks

QUOTE(Lerikyte @ 2012 05 20, 08:48)
kiek is ju per kelione pranesiojai ? biggrin.gif

Visus iki voeno wink.gif))
Atsakyti
sveikos,

gal kas nesiojate-turite tokia GH lemenele? Paveikslelyje labai grazi: user posted image

tik man labai itartinai atrodo, kad kauselis toks per zemas, t.y. pasilenkus issiridens visas turtas lauk.

Turiu viena GH liemenele user posted image
kol esu vertikalioj padety viskas liuks, tik pasilenkiu ir iskrenta kazkodel vienas turtas biggrin.gif

O kaip su tom virsutinem liemenelem>? Gal kas pakomentuotumet?
Atsakyti
QUOTE(Gailiute @ 2012 05 19, 14:47)
Grazus megztukai. Gilly kaip suprantu parduodate nes per trumpas? O kodel keegan nepatiko? Man ant jusu graziai ziurisi thumbup.gif

As gavau va toki megztuka, bet irgi dvejoju ar pasilikti. Emiau M dydi, galvojau bus pamazintas, bet atitinka. Ir siek tiek didokas man unsure.gif Bet jau grozis nugaroje wub.gif

O kaip su ilgiu? smile.gif Trumpas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rutic: 20 gegužės 2012 - 09:44
QUOTE(Rutic @ 2012 05 20, 09:43)
O kaip su ilgiu? smile.gif Trumpas?

Kadangi man didokas, tai netrumpas lotuliukas.gif ismatavau, kad M dydzio ilgis nuo peties apie 61cm.
Atsakyti
GH liemeneles visos nerealios, man niekas nekrenta, net is tu su siauriausiais kauseliais...noriu butent tokio modeliuko su viena petnesele, bet nepagauna kol kas fb mergytes..as kantri - laukiu ;p
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2012 05 20, 13:17)
GH liemeneles visos nerealios, man niekas nekrenta, net is tu su siauriausiais kauseliais...noriu butent tokio modeliuko su viena petnesele, bet nepagauna kol kas fb mergytes..as kantri - laukiu ;p

O kaip ju dydziai, ar atitinka? g.gif
Atsakyti
gal kuri turit marskinius paprastus(classic shirts)? kaip realiai? kaip nesiojas? netrumpi jie? mirksiukas.gif
Atsakyti
Ingutia, su gilly man ta pati situacija, neareliai gražus, kokybė super, tik trumpas, tai teks irgi pardavinėti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2012 05 20, 14:58)
gal kuri turit marskinius paprastus(classic shirts)? kaip realiai? kaip nesiojas? netrumpi jie? mirksiukas.gif

As turiu tokius, regis cia classic g.gif :
user posted image

Realiai medziaga svelni maloni, bet tokia flaneline. Na i Ofisa marskiniu nelabai gal uzsidesi, labiau laisvalaikiui. Dydi atitinka, ilgi. Kol kas skalbiau tik viena karta tai viskas ok smile.gif
Man net su 183cm ugiu jie pakankamai ilgi, graziai atrodo susikisus i dzinsus, tik jau man reik ju aukstesniu liemeniu biggrin.gif
Atsakyti
Man liemeneliu dydziai atitinka...siaip mesioju 32a arba 34 a tai liuks dydis....kaip vs, la senzos, la perla ir triumph...toks pat
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2012 05 20, 17:58)
Man liemeneliu dydziai atitinka...siaip mesioju 32a arba 34 a tai liuks dydis....kaip vs, la senzos, la perla ir triumph...toks pat

Tai matyt del tokio dydzio ir nekrenta niekas laukan is tu liemeneliu su didelem "ispjovom" smile.gif

Nes su C, D tai tikrai nekas butu schmoll.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2012 05 20, 17:58)

Dekui 4u.gif Reiks ir man tada jas isbandyti.
Atsakyti