Įkraunama...
Įkraunama...

Abercrombie & Fitch, Hollisterco, Gillyhicks

Noriu pasitarti ar kas nors turit toki megztuka? ar kaip devisi ax.gif viena nare parduoda o as abejonese pirk ar ne doh.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Irena_P @ 2012 11 01, 15:37)
Noriu pasitarti ar kas nors turit toki megztuka? ar kaip devisi  ax.gif viena nare parduoda o as abejonese pirk ar ne  doh.gif

user posted image

turi gerai nesiotis, nes daug gipiuriniu maikyciu turiu tai nei veliasi nei pesiojasi..kaip naujos thumbup.gif o atrodo labai dailiai wub.gif be to dabar neriniai ant bangos drinks_cheers.gif kas parduoda blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2012 10 10, 21:40)
As turiu kur, tai perku vis wink.gif neaiskinsiu kiek ko  turiu, nes vel apkalbes lotuliukas.gif p.s. per tunnelbear reikia eit...

kažkada tavęs šioje temoje buvo prašyta parodyti,bet nepasirodei biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2012 11 06, 12:41)
kažkada tavęs šioje temoje buvo prašyta parodyti,bet nepasirodei biggrin.gif

Pasirodau kas papraso, bet nebeviesai schmoll.gif
Atsakyti
Gal galit padet su treninginem kelnem, nusipirkau Gillyhicks sweatpants S dydi tai man didelės ir placios ir ilgos, nesioju siaip XS-S, o gal zinot Aberio didintos ar atitinka?
Atsakyti
QUOTE(migle111 @ 2012 11 08, 10:12)
Gal galit padet su treninginem kelnem, nusipirkau Gillyhicks sweatpants S dydi tai man didelės ir placios ir ilgos, nesioju siaip XS-S, o gal zinot Aberio didintos ar atitinka?

Oj tikrai reikėjo XS imti, jeigu XS ir nešiojat smile.gif Man su mano M užkepaliu S laisvos nuo dėvėjimo jau smile.gif Bet jos yra boyfriend tipo smile.gif O jūs jei norėjot aptemptų, tai reikėjo ir imti apteškas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Siges @ 2012 11 08, 11:17)
Oj tikrai reikėjo XS imti, jeigu XS ir nešiojat smile.gif Man su mano M užkepaliu S laisvos nuo dėvėjimo jau smile.gif Bet jos yra boyfriend tipo smile.gif O jūs jei norėjot aptemptų, tai reikėjo ir imti apteškas smile.gif

user posted image
Pirkau sias, nes dauguma rubu pas mane s dydis bet sios tikrai didintos...gaila unsure.gif Labai fainos...
Atsakyti
QUOTE(migle111 @ 2012 11 08, 13:29)
user posted image
Pirkau sias, nes dauguma rubu pas mane s dydis bet sios tikrai didintos...gaila unsure.gif Labai fainos...

Oj, tai kad sios jau ir nuotraukoje placios atrodo smile.gif

Aberio kelniu yra siauru modeliu, be to kai kurios net skirtingu ilgiu, short, regular ir long smile.gif

Bet tokio modelio kaip jusu gi vienas juokas ir patrumpyt butu smile.gif
Atsakyti
O gal galite su vyrišų kelnių dydžiais padėti? Ar jos irgi didintos? Gal kartasi turėtumėt L dydžio išmatavimus? Nors girdėjau, kad AF paskutinių modelių labai trumpos kelnės. Tai kažin kaip pirkti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PostFactum: 11 lapkričio 2012 - 17:06
mergaitės, norėjau pasikonsultuot, mano ūgis 173 , per klubus 95 , kokį dydi patartumėt imti Aberio jegginsų 2L ar 4L? ir sweet pantsų S ar M? ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Euforija @ 2012 11 26, 19:39)
mergaitės, norėjau pasikonsultuot, mano ūgis 173 , per klubus 95 , kokį dydi patartumėt imti Aberio jegginsų 2L ar 4L? ir sweet pantsų S ar M? ačiū labai  4u.gif

Su tokiais klubais jegginsu 4 dydi, i 2 neisisprausit, nors turbut butu siulanciu ir 0 dydi biggrin.gif Mano tokiepatys klubai siuo metu, i turimus 2 dydzio netelpu nei per kur, tenka 4 tenkintis doh.gif biggrin.gif

O sweatpantsu S, gal ir i XS tilptumet, ziurinkt koks stilius smile.gif Jei kokios apsiteskusios kelnes, gal S geriau smile.gif Jei is platesniu, tai ir XS tiktu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Euforija @ 2012 11 26, 20:39)
mergaitės, norėjau pasikonsultuot, mano ūgis 173 , per klubus 95 , kokį dydi patartumėt imti Aberio jegginsų 2L ar 4L? ir sweet pantsų S ar M? ačiū labai  4u.gif

Tik 4, o jei liemuo ne iš laibųjų, tai ir 6 dydis nekris. O treningiukų užteks S.
Atsakyti