Įkraunama...
Įkraunama...

Abercrombie & Fitch, Hollisterco, Gillyhicks

QUOTE(citanika @ 2013 01 07, 22:28)
As visdar niekaip netsilaiku pries dzinsiukus ir vyiskas polo maikutes... doh.gif  biggrin.gif

taip dar nebandžiau bigsmile.gif o kokio dydžio su 85cm reiktų mažiausio bandyti g.gif
Aš aberiuko pastaruoju metu tik jegginsus pirkau - kaip visada jie nerealūs wub.gif dabar dar laukiu topiuko, šortų ir vieną megztuką pavyko rasti kokio norėjau, tai tikiuosi dydis nebus numažintas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2013 03 15, 20:03)
Pastebejot ant kiek aber pamazino rubu dydzius... Kids jau ant tiek mazutuliukai kad XL nupirkau vaikui tai maikes jau visos kaip isaugtines  doh.gif sau neberizikuociau nes tikrai smarkiai sumazejo viskas maziausiai pora dydziu  g.gif

moteriškuose/mergaitiškuose to kolkas nepastėbėjau. Iš vieno XL megztuko iškritau....
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2013 03 16, 10:47)
moteriškuose/mergaitiškuose to kolkas nepastėbėjau. Iš vieno XL megztuko iškritau....

nu nezinau, nauju kolekciju tai rubai lialiukams lotuliukas.gif
Atsakyti
2dieni buvau LOndone-shopintis.buvau A&F pardej wub.gif kosmosas kazkoks !! Visi rubai kvepia,tais nerealiais kvepalais!! Nusipirkau du dzempus ir maike....bet dydziai S....ir pankamai nemazi,maike tai isvis didoka...realiai nesioju M.....gal skiriasi Usa ir Uk dydziai??nes turiu viena dzempa is usa S dydi,miniatiurinis.......
Atsakyti
Aš kai pirmą kartą buvau A&F pardėj Londone, tai pradžioj pagalvojau, kad ten ne kaina, o dydis parašytas bigsmile.gif paskui jau atsitokėjau, kad maikės po 38 poundus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2013 03 16, 15:03)
nu nezinau, nauju kolekciju tai rubai lialiukams  lotuliukas.gif

mama, tai gal tiesiog tavo vaikas užaugo ? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2013 03 18, 08:14)
mama, tai gal tiesiog tavo vaikas užaugo ?  biggrin.gif

tai, kad kaip suprantu čia pati mama tuos leliukiškus rūbus pirkdavo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2013 03 18, 09:14)
mama, tai gal tiesiog tavo vaikas užaugo ?  biggrin.gif

lotuliukas.gif nu ir uzsaugo, bet kai pirkau L dydzio anksciau dar dabar skesta, o naujos kolekcijos netelpa g.gif

QUOTE(keistuole @ 2013 03 18, 09:35)
tai, kad kaip suprantu čia pati mama tuos leliukiškus rūbus pirkdavo biggrin.gif

lotuliukas.gif nu joir pati pirkdavau ir vaikui pirkau mirksiukas.gif bet dabar paskutine siunta kai atejo tai sakes... Pirkau 12 neturinciam maziui 16 dydzio dzinsus ir netilpo..o tokia fiana spalvyte ir neturiu pazistamu mazesniu siek tiek uz maniski..Keistuole, kokio amziaus taviskis didziausias? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 18 kovo 2013 - 15:50
QUOTE(spygliz @ 2013 03 18, 15:49)
lotuliukas.gif nu ir uzsaugo, bet kai pirkau L dydzio anksciau dar dabar skesta, o naujos kolekcijos netelpa  g.gif
lotuliukas.gif nu joir pati pirkdavau ir vaikui pirkau  mirksiukas.gif bet dabar  paskutine siunta kai atejo tai sakes... Pirkau 12 neturinciam maziui 16 dydzio dzinsus ir netilpo..o tokia fiana spalvyte ir neturiu pazistamu mazesniu siek tiek uz maniski..Keistuole, kokio amziaus taviskis didziausias?  g.gif

tuoj bus 6
Atsakyti
gal turit kuri tokius sortukus? kokio dydzio reiktu kluams apie 91-92cm?
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2013 04 02, 14:59)
gal turit kuri tokius sortukus? kokio dydzio reiktu kluams apie 91-92cm?
user posted image

turiu abejus, bet is senesniu kolekciju pirmi 25 antri xs wink.gif siaip nesioju 25/26 dzinsu dydi wink.gif

i 
Draudžiama cituoti daugiau nei vieną nuotrauką
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolete: 03 balandžio 2013 - 10:45
Aš turiu antruosius tokius pačius. Tai tik XS siūlyčiau, nes mano klubai didesni, ale S po nešiojimo neprastai išsitampė, tai iš esmės ir XXS tiktų, jeigu tik toks būtų biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti