Įkraunama...
Įkraunama...

Abercrombie & Fitch, Hollisterco, Gillyhicks

QUOTE(Siges @ 2012 11 26, 21:09)
Su tokiais klubais jegginsu 4 dydi, i 2 neisisprausit, nors turbut butu siulanciu ir 0 dydi biggrin.gif Mano tokiepatys klubai siuo metu, i turimus 2 dydzio netelpu nei per kur, tenka 4 tenkintis  doh.gif  biggrin.gif

O sweatpantsu S, gal ir i XS tilptumet, ziurinkt koks stilius smile.gif Jei kokios apsiteskusios kelnes, gal S geriau smile.gif Jei is platesniu, tai ir XS tiktu smile.gif

cia priklauso nuo liemens..mano klubai 94 siuo metu liemuo ~60 nesioju 0 dydi arba 2, bet po vieno isejimo 2 krenta... cia nuo sudejimo priklauso. jei liemens apimtis didesne rekomenduociau 4, nes neitilpsit nei i 0 nei i 2 aisku dar priklauso nuo koju apimties.....
Atsakyti
QUOTE(Siges @ 2012 11 26, 22:09)
Su tokiais klubais jegginsu 4 dydi, i 2 neisisprausit, nors turbut butu siulanciu ir 0 dydi biggrin.gif Mano tokiepatys klubai siuo metu, i turimus 2 dydzio netelpu nei per kur, tenka 4 tenkintis  doh.gif  biggrin.gif

O sweatpantsu S, gal ir i XS tilptumet, ziurinkt koks stilius smile.gif Jei kokios apsiteskusios kelnes, gal S geriau smile.gif Jei is platesniu, tai ir XS tiktu smile.gif

QUOTE(Temidė @ 2012 11 26, 23:08)
Tik 4, o jei liemuo ne iš laibųjų, tai ir 6 dydis nekris. O  treningiukų užteks S.

QUOTE(spygliz @ 2012 11 26, 23:33)
cia priklauso nuo liemens..mano klubai 94 siuo metu liemuo ~60 nesioju 0 dydi arba 2, bet po vieno isejimo 2 krenta... cia nuo sudejimo priklauso. jei liemens apimtis didesne rekomenduociau 4, nes neitilpsit nei i 0 nei i 2 aisku dar priklauso nuo koju apimties.....

didelis dėkui, mergaitės 4u.gif anksčiau buvau 60/90, bet po gimdymo viskas pasikeitė, tai dabar nebesigaudau dydžiuose visai, liemuo aišku dabar didesnis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Euforija @ 2012 11 27, 08:25)
didelis dėkui, mergaitės  4u.gif anksčiau buvau 60/90, bet po gimdymo viskas pasikeitė, tai dabar nebesigaudau dydžiuose visai, liemuo aišku dabar didesnis  ax.gif

Nesijaudinkit, nukris tie nereikalingi kg ir cm friends.gif
Atsakyti
Kazkokia uzmigusi tema pasidare. Sakykit, ar nebeperkat, ar perkat tik tyliai? biggrin.gif

Bet bent as asmeniskai jau kuri laika nieko nebeperku, nes nebe tokie grazus megztuku ir maikuciu modeliai pasidare. Nepalyginsi su tuo, ka jie siulydavo anksciau.. Zinoma dzemperiai ir dzinsai man Aberio buvo ir liks #1, bet kitos prekes neskatina pinigines pakratyt schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Parachutes @ 2012 12 02, 17:53)
Kazkokia uzmigusi tema pasidare. Sakykit, ar nebeperkat, ar perkat tik tyliai? biggrin.gif

Bet bent as asmeniskai jau kuri laika nieko nebeperku, nes nebe tokie grazus megztuku ir maikuciu modeliai pasidare. Nepalyginsi su tuo, ka jie siulydavo anksciau.. Zinoma dzemperiai ir dzinsai man Aberio buvo ir liks #1, bet kitos prekes neskatina pinigines pakratyt schmoll.gif

o as dabar pakvaisus del ju easy fit modeliuku..man jie nerealus lotuliukas.gif kai ppirkau taip ir perku doh.gif
Atsakyti
O kokį reiktų imti džinsų dydį, jei klubai 89 cm? Elastano 1 ar 2 proc.
ačiū
Atsakyti
QUOTE(Parachutes @ 2012 12 03, 02:53)

As visdar niekaip netsilaiku pries dzinsiukus ir vyiskas polo maikutes... doh.gif biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Euforija @ 2012 11 27, 05:39)
mergaitės, norėjau pasikonsultuot, mano ūgis 173 , per klubus 95 , kokį dydi patartumėt imti Aberio jegginsų 2L ar 4L? ir sweet pantsų S ar M? ačiū labai  4u.gif

As su 94cm perku 2 4u.gif
Atsakyti
Mergaitės,esu girdėjus,kad moteros perkasi vyriškas treningines kelnes blush2.gif čia aš apie Aberiuką..Kažin ar tiesa?Ir kokį tada dydį rinktis,jei nešioju M,jaučiu reiktų vyriško XS g.gif Padėkit,jei kas žinot help.gif
Taip užsimaniau nusipirkt Aberiuko visus treningus,bet niekaip man nesusikomplektuoja pagal spalvas,kokios man patinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(krystiana @ 2013 03 05, 11:24)
Mergaitės,esu girdėjus,kad moteros perkasi vyriškas treningines kelnes blush2.gif čia aš apie Aberiuką..Kažin ar tiesa?Ir kokį tada dydį rinktis,jei nešioju M,jaučiu reiktų vyriško XS g.gif Padėkit,jei kas žinot help.gif
Taip užsimaniau nusipirkt Aberiuko visus treningus,bet niekaip man nesusikomplektuoja pagal spalvas,kokios man patinka ax.gif

Nu jei norite apsiteskusiu, tada XS, jei laisvesniu, galite ir S imti, be to nuo modelio juk priklauso, ju yra ir super skinny ir straight ir pan smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Siges @ 2013 03 05, 17:39)
Nu jei norite apsiteskusiu, tada XS, jei laisvesniu, galite ir S imti, be to nuo modelio juk priklauso, ju yra ir super skinny ir straight ir pan smile.gif

Čia jūs apie vyriškas ane? g.gif O gal turit pati?jei taip, tai kokio modelio?ar fainos? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(krystiana @ 2013 03 06, 14:06)
Čia jūs apie vyriškas ane? g.gif O gal turit pati?jei taip, tai kokio modelio?ar fainos? rolleyes.gif

Apie vyriskas, turiu 3 vienetus skirtingu modeliu, todel jums ir atsakiau i jusu post'a wink.gif

Su 92 cm klubais turiu XS, tai lyginkite pagal savo klubus, kokio dydzio reiketu butent jums smile.gif

Tik kazin ar pavasariop bereikia vyrisku kelniu, nes jos geroookai storesnes nei moteriskos biggrin.gif Ziema praziemavojau labai gerai su jom, ale jau karstoka daros, manau trauksiu moteriskas neuzilgo lotuliukas.gif
Atsakyti
Pastebejot ant kiek aber pamazino rubu dydzius... Kids jau ant tiek mazutuliukai kad XL nupirkau vaikui tai maikes jau visos kaip isaugtines doh.gif sau neberizikuociau nes tikrai smarkiai sumazejo viskas maziausiai pora dydziu g.gif
Atsakyti