Įkraunama...
Įkraunama...

Abercrombie & Fitch, Hollisterco, Gillyhicks

QUOTE(spygliz @ 2013 04 02, 20:40)
turiu abejus, bet is senesniu kolekciju pirmi 25 antri xs wink.gif siaip nesioju 25/26 dzinsu dydi wink.gif

aciu. Tik pirmi numeruojami 00,0, 2 ir t.t. Masciau imt 2, bet nebeemiau 4u.gif

QUOTE(Siges @ 2013 04 03, 00:21)
Aš turiu antruosius tokius pačius. Tai tik XS siūlyčiau, nes mano klubai didesni, ale S po nešiojimo neprastai išsitampė, tai iš esmės ir XXS tiktų, jeigu tik toks būtų biggrin.gif 4u.gif

tai gerai, kad nepirkau, nes butent del to ir baiminausi - kad gali tampytis biggrin.gif unsure.gif
Atsakyti
Ar įmanoma kokiu 95 cm uodegą susprausti į 26 dydžio ankle jeans ir 2 dydžio jegginsus? doh.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Siges @ 2013 04 04, 15:47)
Ar įmanoma kokiu 95 cm uodegą susprausti į 26 dydžio ankle jeans ir 2 dydžio jegginsus? doh.gif biggrin.gif 4u.gif

i 2 dydzio jegginsus tai tikrai ir net nereiks spraustis 4u.gif
nors dabar galvoju gal ne visi vienodi g.gif pas mane ryskios melynos spalvos ir dzinsas toks kaip su pukeliu, tai su panasiais ismatavimais (94-95cm) 2 dydis kaip tik
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2013 04 05, 14:47)
i 2 dydzio jegginsus tai tikrai ir net nereiks spraustis  4u.gif
nors dabar galvoju gal ne visi vienodi  g.gif pas mane ryskios melynos spalvos ir dzinsas toks kaip su pukeliu, tai su panasiais ismatavimais (94-95cm) 2 dydis kaip tik

Persimatavau šian, tai pasirodo 93 cm klubai, tai gal bandyt huh.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Gal kas gali nuorada i psl is kurio perkat imest.
Nes niekaip negaliu ieiti doh.gif
O taip noriu isigyt siu rubeliu,
girdejau labai geru atsiliepimu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(susula @ 2013 04 05, 17:45)
Sveikutes 4u.gif
Gal kas gali nuorada i psl is kurio perkat imest.
Nes niekaip negaliu ieiti  doh.gif
O taip noriu isigyt siu rubeliu,
girdejau labai geru atsiliepimu thumbup.gif

reikia eiti per nedproxy.com,ten laukelyje surenki adresa abercrombie.com
Atsakyti
QUOTE(Siges @ 2013 04 04, 16:47)

jau tikrai be problemu biggrin.gif turiu 5 vnt smile.gif tikria tilpsit smile.gif, na nebent labai jau mazinti pakliutu, bet kazkaip netikiu, jeggingsai be galo tamprus mirksiukas.gif
Atsakyti
Sakykit kaip su vyriskom sweatpants kelnem . ar dydziai atitinka?
Mes turim Hollister tai m mums laisvokos. tai nzn ar af imt m ar s bet maniskis s nieko nenesioja doh.gif pagrinde m kai ka l perku g.gif
padekit.
Atsakyti
QUOTE(sol-nuska @ 2013 04 30, 10:53)
Sakykit kaip su vyriskom sweatpants kelnem . ar dydziai atitinka?
Mes turim Hollister tai m mums laisvokos. tai nzn ar af imt m ar s bet maniskis s nieko nenesioja  doh.gif pagrinde m kai ka l perku  g.gif
padekit.

Maniškis šiaip toks M dydžio labiau, bet sweatpantsus turi S, tai išsitampė bilekaip. Dabar nešioja namie XS, tik tiek, kad trumpokos.. Bet namams sueis. O subinė vis tiek išsitampė ir kabo apdribusios doh.gif lotuliukas.gif Tai jei vyras aukštas, didesnį dydį verta imti nebent dėl ilgio, nes uodega ir į XS tilptuų manau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Siges @ 2013 04 30, 12:39)
Maniškis šiaip toks M dydžio labiau, bet sweatpantsus turi S, tai išsitampė  bilekaip. Dabar nešioja namie XS, tik tiek, kad trumpokos.. Bet namams sueis. O subinė vis tiek išsitampė ir kabo apdribusios  doh.gif  lotuliukas.gif Tai jei vyras aukštas, didesnį dydį verta imti nebent dėl ilgio, nes uodega ir į XS tilptuų manau  biggrin.gif

mano vyras dzinsu nesioja 33/34 - 34/34 dydi tai sweatpantu perku aberio ir hollisterio tik XL smile.gif pati nesioju vyriskas XS, tai neisivaizduoju vyro kuris xs nesioja, nebent megsta aptemptas g.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2013 04 30, 13:39)
mano vyras dzinsu nesioja 33/34 - 34/34 dydi tai sweatpantu perku aberio ir hollisterio tik XL smile.gif pati nesioju vyriskas XS, tai neisivaizduoju vyro kuris  xs nesioja, nebent megsta aptemptas  g.gif

Nu pas ji straight modelis, tai jos jau savaime plačios smile.gif O po dėvėjimo išsitampė į visišką maišą doh.gif Tiesa sakant paskutiniu metu Aberio šmutkių kokybė jau nebetokia nuostabi ir nebetraukia nieko iš ten pirkt g.gif Nes brangių ne sale prekių neperku, nes per brungu, o imant iš sale ir dar su extra nuolaidom, tai tie rūbai tiek ir teverti būna, toks vaizdas unsure.gif

Bet sakau, mano vyras nėra aukštas, tai XL dydžio sweatpantsu padėvėtų bijau ir pagalvot koks bulbių maišas pasidarytų platumo lotuliukas.gif Tokį dydį imčiau tik del ILGIO, kam reik smile.gif

Aišku viskas dar ir nuo modelių priklauso, aš kalbu apie straight, ne ten kokius super skinny, nes su tokiu modeliu ir aš VYRO neįsivaizduočiau dėvinčio XS lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Siges @ 2013 04 30, 14:56)
Nu pas ji straight modelis, tai jos jau savaime plačios smile.gif O po dėvėjimo išsitampė į visišką maišą  doh.gif Tiesa sakant paskutiniu metu Aberio šmutkių kokybė jau nebetokia nuostabi ir nebetraukia nieko iš ten pirkt  g.gif Nes brangių ne sale prekių neperku, nes per brungu, o imant iš sale ir dar su extra nuolaidom, tai tie rūbai tiek ir teverti būna, toks vaizdas  unsure.gif

Bet sakau, mano vyras nėra aukštas, tai XL dydžio sweatpantsu padėvėtų bijau ir pagalvot koks bulbių maišas pasidarytų platumo  lotuliukas.gif Tokį dydį imčiau tik del ILGIO, kam reik smile.gif

Aišku viskas dar ir nuo modelių priklauso, aš kalbu apie straight, ne ten kokius super skinny, nes su tokiu modeliu ir aš VYRO neįsivaizduočiau dėvinčio XS  lotuliukas.gif

va va del to ir paklausiau, as perku classic modeliuka visa laika, ir maniskiui normaliai atrodo g.gif siaip aberio kokybiski tik senu kolekciju rubai.
Atsakyti