Įkraunama...
Įkraunama...

Abercrombie & Fitch, Hollisterco, Gillyhicks

nei vieni iš turimų jegginsų ant tiek neprasitampė g.gif nei gh, nei aber, nei holl g.gif g.gif
ypač myliu tuos iš holl - stabilūs, ilgai ir maloniai po skalbimo nešioju biggrin.gif
su 86 per klubus perku 0 arba 00 W24 arba W23
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lerikyte: 30 balandžio 2012 - 12:18
QUOTE(Lerikyte @ 2012 04 30, 13:18)
nei vieni iš turimų jegginsų ant tiek neprasitampė  g.gif nei gh, nei aber, nei holl  g.gif  g.gif
ypač myliu tuos iš holl - stabilūs, ilgai ir maloniai po skalbimo nešioju  biggrin.gif

as tik aberio turiu bigsmile.gif gal Holl geresni kaip ir daugelis ju rubu g.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2012 04 30, 13:25)
as tik aberio turiu  bigsmile.gif  gal Holl geresni kaip ir daugelis ju rubu  g.gif

pasiruosk dabar karui ir atsakyti uz savo zodzius biggrin.gif biggrin.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
nieko tu nesupranti biggrin.gif
juokas,aisku.
iki siol nepastebejau,kad holl kazkuo nusileistu smile.gif cia jau toliau tik skonio reikalas del zenkliuko, del modeliu, del spalvu
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2012 04 30, 13:29)
pasiruosk dabar karui ir atsakyti uz savo zodzius  biggrin.gif  biggrin.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
nieko tu nesupranti  biggrin.gif
juokas,aisku.
iki siol nepastebejau,kad holl kazkuo nusileistu  smile.gif cia jau toliau tik skonio reikalas del zenkliuko, del modeliu, del spalvu

nu nezinau ar tos kurios turi betnt kiek holl rubu gali pasakyt kad jie kuo blogesni...briedis aisku man mielesnis nei varna, bet kokybe tikrai geresne..ypatingai pastejau del maikyciu (Graphic tees) ir treniginiu kelniu...HOLL daug kokybiskesni sitoj vietoj...dzinsu HOLL neturiu negaliu lygint,.. g.gif sortus dzinsinius Hollisterio jau panesiojau ir labai patenkinta, uzpakalis neislenda, minkstuciai smagus labai...
Atsakyti
o aš dedu didelį pliusą holl sijonams - puikūs, nešiojasi labai gerai. Taip pat tanks, jeggins.
O be to, dėl varnos, ne visi rūbai jomis pažymėti cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lerikyte: 30 balandžio 2012 - 12:39
QUOTE(spygliz @ 2012 04 30, 11:29)
pustos, trumpos..man tai jega biggrin.gif 

drinks_cheers.gif man ilgesnes ir nelabai tinka, ir maziau patinka... rolleyes.gif

QUOTE(spygliz @ 2012 04 30, 13:33)
nu nezinau ar tos kurios turi betnt kiek holl rubu gali pasakyt kad jie kuo blogesni...briedis aisku man mielesnis nei varna, bet kokybe tikrai geresne..

ane? Geras... unsure.gif Dar turit omenyje, kad Holl paprastai ir kainos geresnes buna... Bet gal cia kaip koks rubas pasitaike? g.gif
Ir dar, ten ne varna, o zuvedra gal biggrin.gif kazkaip varna labai nekaip skamba lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mureanda @ 2012 04 30, 13:39)
drinks_cheers.gif man ilgesnes ir nelabai tinka, ir maziau patinka...  rolleyes.gif
ane? Geras...  unsure.gif  Dar turit omenyje, kad Holl paprastai ir kainos geresnes buna... Bet gal cia kaip koks rubas pasitaike?  g.gif
Ir dar, ten ne varna, o zuvedra gal  biggrin.gif  kazkaip varna labai nekaip skamba  lotuliukas.gif

jo varna nekaip biggrin.gif kad ten bebutu briedis yra briedis biggrin.gif... lotuliukas.gif bet kokybe aberio tikrai nera geresne nei holl biggrin.gif tik kainos skiriasi biggrin.gif
Atsakyti
matyt ir ten ir ten yra visko
nes aš turiu ir aberio ir holli tas graphic tee, ta aberio ir tvirtesnės ir malonesnės.
Bliuzonai man irgi aberio labiau patinka, bes juose daugiau medvilnės, o holli praktiškai per pusę su sintetika.
Džinsai kaip tik papuolė hollisterio geresni, bet gal dėl to,kad modeliai labiau tiesiog tinka.
Maudimukai ir ten ir ten man faini.
Atsakyti
O kaip tada Gilly? Dabar tik laukiu pirmos siuntos is ten g.gif
Atsakyti
viskas ok ir su gilly, tas pats
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2012 04 30, 13:18)
nei vieni iš turimų jegginsų ant tiek neprasitampė  g.gif nei gh, nei aber, nei holl  g.gif  g.gif
ypač myliu tuos iš holl - stabilūs, ilgai ir maloniai po skalbimo nešioju  biggrin.gif

Labai tikiuosi, kad taip ir bus rolleyes.gif norėtųsi ir Holl išbandyt bigsmile.gif
Atsakyti
Tiesa pasakius pirma i ka as atkreipiau demesi toj nuotraukoj is Hamburgo tai - UGG'sai nerealiai purvinom nosim tos paneles kur pirmoj eilei doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti