Įkraunama...
Įkraunama...

Abercrombie & Fitch, Hollisterco, Gillyhicks

QUOTE(Ditele @ 2012 04 28, 10:51)
Facebooke pas merginas mirksiukas.gif

Ditele, imesk nuoroda ... nelabai supratau blush2.gif kaip ten per Facebooke galima pirkti ...
Atsakyti
QUOTE(ralija @ 2012 04 28, 10:53)
Ditele, imesk nuoroda ... nelabai supratau  blush2.gif  kaip ten per Facebooke galima pirkti ...

as irgi noreciau nuorodos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ralija @ 2012 04 28, 09:53)
Ditele, imesk nuoroda ... nelabai supratau  blush2.gif  kaip ten per Facebooke galima pirkti ...

QUOTE(stuleju @ 2012 04 28, 10:02)
as irgi noreciau nuorodos  blush2.gif

drinks_cheers.gif jau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ditele @ 2012 04 28, 11:30)

aciu labai 4u.gif
Atsakyti
Mergaites, kaip jums realiai Aberio suknele ant paneles atrodo? (Cia Hamburge, per naujos parduotuves atidaryma). Man tai labai nesiziuri. Trumpa ir per daug pusta blink.gif

user posted image
Atsakyti
Vaikinukai tikrai grazia aprengti lotuliukas.gif o suknele gal tokia trumpa nes panele auksta ir super plona g.gif ant zemesnes gal atrodytu kitaip biggrin.gif
siaip ji tokia labai paprasta atrodo, netinej foto man zymiau graziau atrodo wub.gif
Atsakyti
Man irgi suknele ant merginos visai nesiziuri blink.gif Atsiprasau, bet kaip kopustas atrodo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gailiute @ 2012 04 28, 17:28)
Mergaites, kaip jums realiai Aberio suknele ant paneles atrodo? (Cia Hamburge, per naujos parduotuves atidaryma). Man tai labai nesiziuri. Trumpa ir per daug pusta blink.gif

aš kai žiūrėjau video iš tos parduotuvės atidarymo, merginos visai net nepamačiau biggrin.gif kad suknelė atrodo trumpoka kažkaip nieko keisto, kol kas ilgesnių iš aberio matyti nepavyko tongue.gif
Atsakyti
Mergaitės, AF jeggings kokio dydžio reiktų su 90cm g.gif užsisakiau 2 tikiuosi tiks g.gif nes vienus džinsus, bet ne jeggings turiu 2 tai smukčioja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvilexxx @ 2012 04 30, 11:10)
Mergaitės, AF jeggings kokio dydžio reiktų su 90cm  g.gif užsisakiau 2 tikiuosi tiks  g.gif nes vienus džinsus, bet ne jeggings turiu 2 tai smukčioja  ax.gif

as 00 buciau emus g.gif jie ziauriai issitampo...
Papildyta:
QUOTE(Gailiute @ 2012 04 28, 17:28)

Cia nuo skonio priklauso biggrin.gif daugelis aberio sukniu taip ir atrodo ir mano turimu biggrin.gif pustos, trumpos..man tai jega biggrin.gif lotuliukas.gif nematau saves is sono gal as dar baisiau su jom atrodau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2012 04 30, 11:29)
as 00 buciau emus  g.gif jie ziauriai issitampo...

Oi , baik doh.gif biggrin.gif kažkada FB parašė parduodamų 0 dydžio išmatavimus, tai lyg ir maži būtų su mano klubais, nu matysim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvilexxx @ 2012 04 30, 11:43)
Oi , baik  doh.gif  biggrin.gif kažkada FB parašė parduodamų 0 dydžio išmatavimus, tai lyg ir maži būtų su mano klubais, nu matysim  ax.gif

jeggingsai prasitempia kokiais 5 dydziais biggrin.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti