Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingų dienų testeriai (16 tema)

sveikutes 4u.gif .
as kaip ir pelargonija ovuliacija bandau gaudyt su OT testukais,BT ir bandau stebeti gleives.vat su gleivem man truputi sunkiau,nes tik pirma karta bandau jas stebet,tai va si sekmadieni pas mane atsirado vandeningos jos tokios,visa diena buvo toks dregnumo jausmas,kiek domejaus jos galima skaityt kaip ir vaisingas.ND buvo atlikti penktadieni ir sekmadieni blush2.gif blush2.gif blush2.gif .pirmadieni OT parode teigiama atsakyma kaip manot ar galima uzskaityti,kad ovuliacija ivyko pirmadieni,jei sekmadieni pasirode mano minetos gleives g.gif blush2.gif ?aciu uz jusu atsakymus 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(ramiii25 @ 2012 11 14, 19:03)
si sekmadieni pas mane atsirado vandeningos jos tokios,visa diena buvo toks dregnumo jausmas,kiek domejaus jos galima skaityt kaip ir vaisingas.ND buvo atlikti penktadieni ir sekmadieni blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif .pirmadieni OT parode teigiama atsakyma kaip manot ar galima uzskaityti,kad ovuliacija ivyko pirmadieni,jei sekmadieni pasirode mano minetos gleives g.gif  blush2.gif ?aciu uz jusu atsakymus 4u.gif .

Dažniausiai jei OT teigiamas, tai ovuliacija tikėtina kitądien mirksiukas.gif Pačios vaisingiausios gleivės dažniausiai būna 'kiaušinio baltymo' ir gali būti labai trumpai..
O kokios gleivės pirmadienį ir antradienį? Nieko neminit. Tai svarbu vertinant ax.gif Ai, tiesa...gali trukdyt namų darbai vertint, nes nuo spermos gleivės tampa pan. į vaisingas..
Bet šiaip, tai šansų tikrai turit būt nestuke.gif
Dar būtų buvę gerai namų darbus vakar padaryt, kad jau būtų "užtikrintai" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2012 11 14, 21:07)
Dažniausiai jei OT teigiamas, tai ovuliacija tikėtina kitądien mirksiukas.gif Pačios vaisingiausios gleivės dažniausiai būna 'kiaušinio baltymo' ir gali būti labai trumpai..
O kokios gleivės pirmadienį ir antradienį? Nieko neminit. Tai svarbu vertinant ax.gif Ai, tiesa...gali trukdyt namų darbai vertint, nes nuo spermos gleivės tampa pan. į vaisingas..
Bet šiaip, tai šansų tikrai turit būt  nestuke.gif
Dar būtų buvę gerai namų darbus vakar padaryt, kad jau būtų "užtikrintai" smile.gif

deja kiausinio baltymo isskyru nepastebejau,o uzvakar ir vakar gal labiau kremines buvo arba as ju nelb skiriu:hm .o vandeningas gleives pastebejau nuejus i tualeta,net per kojas bego blush2.gif blush2.gif blush2.gif .o poto jau puolem daryt ND,tai ju sumaisyt nelb galejau.gaila,bet neisejo su ND darbais vakar:oh .tikiuos gal pavyks.snd BT pradejo kilti,ziuresiu ka rodys rytoj ax.gif .
Atsakyti
Jei BT pakilimas žymesnis šiandien (lyginant su vakarykšte diena), tai irgi daugiau patvirtintų, jog ovuliacija galėjo būti vakar 4u.gif
Bet aišku, dar svarbu kokia BT bus rytoj ir poryt, tik tada jau bus galima spręsti apie įvykusią ovuliaciją.
Tos vandeningos gleivės be abejo yra vaisingos ir "namų darbai" gerai suplanuoti smile.gif Dabar belieka tik laukti ir tada jau pirkti nestuke.gif testuką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2012 11 14, 21:38)
Jei BT pakilimas žymesnis šiandien (lyginant su vakarykšte diena), tai irgi daugiau patvirtintų, jog ovuliacija galėjo būti vakar 4u.gif
Bet aišku, dar svarbu kokia BT bus rytoj ir poryt, tik tada jau bus galima spręsti apie įvykusią ovuliaciją.
Tos vandeningos gleivės be abejo yra vaisingos ir "namų darbai" gerai suplanuoti smile.gif Dabar belieka tik laukti ir tada jau pirkti nestuke.gif testuką smile.gif

pirmadieni buvo 36,4,vakar 36,2,o snd vel 36,4 tikiuos ryt vel kils,o nebekris ax.gif .testuku jau esu uzsipirkus,db belieka kantriai laukti,o sunku be proto doh.gif .o po ovuliacijos gleiviu turetu mazeti kaip suprantu?
Atsakyti
sveikutes smile.gif noriu pagalbos smile.gif ar galeciau 14d vertinti kaip teigiama? ax.gif user posted image

ir jei 14d OT teigiamas tai tuomet kaip Rasma minejo, O ivyko 15d? ar dar OT gali parysketi tarkim 16 d?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo padruzhke: 15 lapkričio 2012 - 17:26
QUOTE(padruzhke @ 2012 11 15, 18:19)
sveikutes  smile.gif  noriu pagalbos smile.gif ar galeciau 14d vertinti kaip teigiama? ax.gif user posted image

ir jei 14d OT teigiamas tai tuomet kaip Rasma minejo, O ivyko 15d? ar dar OT gali parysketi tarkim 16 d?

as 14d.testuka skaityciau teigiama g.gif .nemanau,kad turetu rysketi,turetu blankti kaip tik schmoll.gif .
Atsakyti
QUOTE(ramiii25 @ 2012 11 14, 20:49)
pirmadieni buvo 36,4,vakar 36,2,o snd vel 36,4 tikiuos ryt vel kils,o nebekris ax.gif .testuku jau esu uzsipirkus,db belieka kantriai laukti,o sunku be proto doh.gif .o po ovuliacijos gleiviu turetu mazeti kaip suprantu?

Po ovuliacijos gana staigiai gleivės pasikeičia į neivaisingo tipo (pvz. "kremines") ar netgi jaučiamas sausumas.

QUOTE(padruzhke @ 2012 11 15, 17:19)
sveikutes  smile.gif  noriu pagalbos smile.gif ar galeciau 14d vertinti kaip teigiama? ax.gif user posted image

Panašu, kad 14 OT būtų teigiamas.
15 dieną jau OT blankesnis, tad 16 d. labai abejoju, kad paryškėtų unsure.gif

Imant procentaliai, tai dažniausiai O įvyksta kitądien po LH bangos (teigiamo OT), bet daliai moterų O gali įvykti tą pačią dieną, ar daugiau nei po 24 val., t.y. ne kitą, o dar kitą dieną..

OT testukai nerodo ovuliacijos!! Jie rodo ženklų tam tikro hormono pakilimą.
Hormonas išprovokuoja folikulą per 1-2 artimiausias dienas plyšti. Tas plyšimas ir yra ovuliacija. Iš plyšusio folikulo išsilaisvina kiaušialąstė ir keliauja kiaušintakiu gimdon. Vid. ta kelionė trunka vieną parą, bet kiaušialąstė gali išgyventi iki dviejų parų. Todėl net nepataikius mylėtis ovuliacijos dieną, kitądien reiktų nenuleisti rankų, nes rezultatas gali būti labai džiuginantis. Lygiai kaip reiktų ir meile užsiimti prieš ovuliaciją, kadangi spermatozoidai irgi kantrūs ir gyvybingi smile.gif
Jei daugmaž palankiu metu keliai susikerta ir didesnių problemų nėra - to pakanka vaikiukui pradėti 4u.gif
Atsakyti

dekui uz issamu atsakyma smile.gif matuoju dar ir temperatura, tai pagal viska ryt poryt turetu ji man soktelti i virsu, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(padruzhke @ 2012 11 15, 20:31)

dekui uz issamu atsakyma smile.gif matuoju dar ir temperatura, tai pagal viska ryt poryt turetu ji man soktelti i virsu, ar ne?

Taip, turėtų šoktelėti smile.gif Bet kai temperatūra šokteli ir po to išsilaiko tam tikrą pakilimo lygį dar dvi dienas, tai gali sakyti, jog ovuliacija buvo dieną prieš t-ros pakilimą.
Todėl matuojant tik t-rą ir nestebint gleivių, ar nesidarant OT ovuliaciją numatyti gana sunku. Iš t-ros mes apie ovuliaciją sužinom post-factum.
Atsakyti
Sveikos merginos,smile.gif

gal galetumet man padeti, siandien pasidariau ovuliacijos testa pirma diena,ir gavau stai tokius rezultatus,ar tai gali buti ovuliacija? dar pabandysiu pasidaryti rytoj.sis testas 40 mIU/ml.mano ciklas nevienodas,vidutiniskai 35 dienos, siandie kai dariau si ovuliacijos testa buvo 23 ciklo diena,ar tai imanoma,kad rodo ovuliacija?aciu labai uz atsakyma:)

user posted image
Atsakyti
QUOTE(princese333 @ 2012 11 19, 22:46)
Sveikos merginos,smile.gif

gal galetumet man padeti, siandien pasidariau ovuliacijos testa pirma diena,ir gavau stai tokius rezultatus,ar tai gali buti ovuliacija? dar pabandysiu pasidaryti rytoj.sis testas 40 mIU/ml.mano ciklas nevienodas,vidutiniskai 35 dienos, siandie kai dariau si ovuliacijos testa buvo 23 ciklo diena,ar tai imanoma,kad rodo ovuliacija?aciu labai uz atsakyma:)
user posted image

bandyk dar karta rytoj kartot ov testuka jei bus blankesnis tai skaityciau snd tetsuka kaip teigiama ax.gif
Atsakyti