Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingų dienų testeriai (16 tema)

QUOTE(evasmit @ 2012 10 25, 16:23)
Merginos, ar bandet kas si monitoriu?

www.clearblueeasy.com/clearblue-easy-fertility-monitor.php

Ne..bet kiek,skaiciaus apie ji,nesudare geros nuomones man jis.. pinigu metimas i bala,manau g.gif
Atsakyti
QUOTE(TindiRindiRiuska* @ 2012 10 09, 15:22)
Sveikos,
Aš planavimui naudoju Arbor mikroskopą. Ir pasitikrinimui OT.
Keistas dalykas. Šiandien Arbor mikroskopas parodė, kad yra ovuliacija (dideli, gražūs paparčio lapai), o per pietus pasidariau pasitikrinimui OT, tai nieko nerodė... Kaž kuom tikėti? Gal kas buvo susidūrę su tokia situacija?  4u.gif

Arbor mikroskopas parodo seiliu kristalizacija. seiliu gamyba pakinta motes ciklo metu.vaisingomis dienomis daugeja estrogeno, taiir seiles pakinta. Paprastai man arboras rodydavo anksciau papparcius, o po to tik testukas II isryskindavo. mirksiukas.gif

QUOTE(mereveja @ 2012 10 22, 12:51)
Merginos,

*Kiek dienu OV testas turi rodyti teigiama rezultata?

**Gal kas dare babytime testus? Gal jie grybauja? Ir ov tiesiog veliau atejo... doh.gif

Kita cikla nepirksiu, nes tik supainioja viska biggrin.gif

*Man buvo, kad ir 4 dienas rode mirksiukas.gif
**naudojom ir siuos, jie per jautrus, arba juosreik vertinti per 1-2 min ir tik taip, ar testine juostele ryskesne uz kontroline, nes siuose testuose visada atsiranda antra juostele.
Atsakyti
O ar yra kuri nors meginusi ir tuos testus ir lygiagreciai ir gleives stebeti? Kuris metodas papastesnis atrodo? Man tiesiog idomu pasidare nes pati stebiu tik gleives ir jos man labai aiskiai parodo mano vaisingas, o ar toms kurios naudoja testukus gleives neparodo sito ar gleiviu pas jas truksta kad jos ju nemato? Gal ir kvailas klausimas, bet tikrai idomu 4u.gif
Atsakyti
Megraitės, pradėjau ir aš darytis OV. Šiandien 13 c.d., taigi vakar ir šiandien neigiami (30 mIU). Bet pažiūrėjus į jūsiškius, testinė juostelė tokia plati, kad ir neryški. O maniškė plonumo kaip siūlelis... g.gif
Atsakyti
Mergaitės, nežinau paskutiniojo testuko jautrumo deja... rolleyes.gif Galima jį užskaityti kaip teigiamą?
user posted image Nes pagal jo instrukciją - atsiradusi antra juostelė reiškia teigiamą... g.gif
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2012 11 04, 20:19)
Mergaitės, nežinau paskutiniojo testuko jautrumo deja...  rolleyes.gif Galima jį užskaityti kaip teigiamą?
user posted image Nes pagal jo instrukciją - atsiradusi antra juostelė reiškia teigiamą...  g.gif
4u.gif

MANAU,tikrai gali! Man 3d.buvo teigiami OV testukai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2012 11 04, 21:19)
Mergaitės, nežinau paskutiniojo testuko jautrumo deja...  rolleyes.gif Galima jį užskaityti kaip teigiamą?
user posted image Nes pagal jo instrukciją - atsiradusi antra juostelė reiškia teigiamą...  g.gif
4u.gif

Lalabamba paskutinis testukas (tas kur kitokios rūšies nei visi kiti) yra 25 mIU jautrumo (aš tokius darausi). Pagal instrukciją teigiamas yra tik tada kai tiek testinė, tiek kontrolinė juostelės yra vienodos arba testinė yra ryškesnė. Aš tavo užskaityčiau jau kaip teigiamą.
Atsakyti
Sveikos, is kur jus perkat ovuliacinius testus? Vaistineje labai jau brangu. Gal internete? Pasidalinkite nuorodomis. Busiu labai dekinga.
Atsakyti
As perku is testai.eu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(la_unika @ 2012 11 06, 12:36)
As perku is testai.eu  4u.gif

Aš taip pat paantrinsiu. Juolab, kad labai greitas pristatymas ir kainos nesikanžioja smile.gif
Atsakyti
dekui labai
ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rausva debesele @ 2012 10 31, 10:33)
O ar yra kuri nors meginusi ir tuos testus ir lygiagreciai ir gleives stebeti? Kuris metodas papastesnis atrodo? Man tiesiog idomu pasidare nes pati stebiu tik gleives ir jos man labai aiskiai parodo mano vaisingas, o ar toms kurios naudoja testukus gleives neparodo sito ar gleiviu pas jas truksta kad jos ju nemato? Gal ir kvailas klausimas, bet tikrai idomu  4u.gif

Vienąkart bandžiau 3 būdais - gleivėm, BT matavimu ir OT.
Gleivės pasirodo iš anksto, maždaug prieš porą dienų. OT dar nerodo, antra juostelė atsiranda 24-36 valandas prieš O. Kai pamatai juostelę, greit turi įvykti O. Sekančią dieną pakyla bazinė temperūra. Tai reiškia, kad O jau įvykusi.
Po O gleivės dingsta, pasidaro sausa.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pelargonija: 13 lapkričio 2012 - 10:38