Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingų dienų testeriai (16 tema)

Sveikos, gal pakonsultuosit, įmetu OT seriją, O laukiau kokią 16-17 dieną, bet šiandien 12CD, vakar pastebėjau KB, šiandien nesuprantu, čia fotografuota praėjus 10 minučių kokių, o po valandos pažiūrėjau dar paryškėjo ta juosta ir praktiškai yra ryškesnė už kontrolę, tai ar čia jau kaip teigiamą vertinti ar dar ne visai ir nekreipti visai dėmesio kad vėliau patamsėjo? ax.gif
BT ciklas 30d.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cabernet Sauvignon: 20 lapkričio 2012 - 16:21
QUOTE(Cabernet Sauvignon @ 2012 11 20, 16:19)
Sveikos, gal pakonsultuosit, įmetu OT seriją, O laukiau kokią 16-17 dieną, bet šiandien 12CD, vakar pastebėjau KB, šiandien nesuprantu, čia fotografuota praėjus 10 minučių kokių, o po valandos pažiūrėjau dar paryškėjo ta juosta ir praktiškai yra ryškesnė už kontrolę, tai ar čia jau kaip teigiamą vertinti ar dar ne visai ir nekreipti visai dėmesio kad vėliau patamsėjo?  ax.gif 
BT ciklas 30d.

user posted image

Aš tai tikrai paskutinį testuką vertinčiau kaip teigiamą smile.gif turėtų neužilgo OV įvykt.
Laikas ND jeigu planuojate leliuką wink.gif
Atsakyti
Laba diena,

labai norečiau jūsų paklausti kur būtų galima nusipirkti OT, gal kuri forumietė parduoda. Labai labai būčiau dėkinga jei pasidalintumėt informacia 4u.gif

Linkiu visos kuo greičiau prisiplanuoti 2.gif beje OT kaip tik man ir padėjo prisiplanuoti thumbup.gif Dabar labai norėčiau padėti draugei ir siūlau jai OT, bet pas juos nėra ju kur pigiau įsigyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aves @ 2012 11 20, 17:22)
Laba diena,

labai norečiau jūsų paklausti kur būtų galima nusipirkti OT, gal kuri forumietė parduoda. Labai labai būčiau dėkinga jei pasidalintumėt informacia  4u.gif

Linkiu visos kuo greičiau prisiplanuoti  2.gif beje OT kaip tik man ir padėjo prisiplanuoti  thumbup.gif Dabar labai norėčiau padėti draugei ir siūlau jai OT, bet pas juos nėra ju kur pigiau įsigyt  smile.gif

Aciu jau radau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Cabernet Sauvignon @ 2012 11 20, 16:19)
Sveikos, gal pakonsultuosit, įmetu OT seriją, O laukiau kokią 16-17 dieną, bet šiandien 12CD, vakar pastebėjau KB, šiandien nesuprantu, čia fotografuota praėjus 10 minučių kokių

12 CD, tai jau man teigiamas atrodo. Aš bent savo tokius testukus laikau (+) ir laukiu ovuliacijos smile.gif
Atsakyti
Sveikos,pasirodau ir as..Nesuprantu,kas cia darosi ov buvo ar ne....bET dar nei viena cikla,taip anksti nera buve .. Ciklas 26d. BTuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Indrajaa_ @ 2012 11 20, 22:05)
Sveikos,pasirodau ir as..Nesuprantu,kas cia darosi ov buvo ar ne....bET dar nei viena cikla,taip anksti nera buve .. Ciklas 26d. BTuser posted image

o 9CD nedarėte? hmm tai gal tada teigiamas tas 10 CD, aš irgi nesuprantu, aš irgi nesitikėjau taip anskti, bet tai jei 26d cikle 10 parodė teigiamą, o man 30d cikle 12 dieną, tai mums labai čia panašiai ir gaunas g.gif O aš šiandien vakare pasidariau tai gerokai blyškesnis..pažiūrėsim ką rytoj rodys smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cabernet Sauvignon: 20 lapkričio 2012 - 22:49
QUOTE(Cabernet Sauvignon @ 2012 11 20, 21:47)
o 9CD nedarėte? hmm tai gal tada teigiamas tas 10 CD, aš irgi nesuprantu, aš irgi nesitikėjau taip anskti, bet tai jei 26d cikle 10 parodė teigiamą, o man 30d cikle 12 dieną, tai mums labai čia panašiai ir gaunas  g.gif O aš šiandien vakare pasidariau tai gerokai blyškesnis..pažiūrėsim ką rytoj rodys smile.gif

Na man niekados,nera buve,taip anksti...Praeita cikla buvo 15diena..
as kazkaip nemanau,kad cia isvis yra teigiamu... g.gif per anksti.. o siandien va jau pirma maudzia...Praeita cikla teigiamus pradejo rodyti,tik nuo 13cd.. Siandien man 12-oji,tai zesim,kaip ryt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrajaa_ @ 2012 11 20, 22:05)

Na 10 CD gal ir galima pritempt prie teigiamo g.gif o toliau pagal mane jau LH mažėjimas matosi..
Jeigu ciklas trumpas tai OV pilnai galėjo jau ir būti. Žiūrėkit BT ar ryt poryt pakils ir laikysis 3 dienas - tada jau bus galima spręst ar OV įvyko..
Na bet kuriuo atveju ND atlikti, taip kad labai nepergyvenčiau jeigu jau ir buvo ankstyva OV mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputė26 @ 2012 11 21, 07:27)
Na 10 CD gal ir galima pritempt prie teigiamo g.gif o toliau pagal mane jau LH mažėjimas matosi..
Jeigu ciklas trumpas tai OV pilnai galėjo jau ir būti. Žiūrėkit BT ar ryt poryt pakils ir laikysis 3 dienas - tada jau bus galima spręst ar OV įvyko..
Na bet kuriuo atveju ND atlikti, taip kad labai nepergyvenčiau jeigu jau ir buvo ankstyva OV  mirksiukas.gif

BT Cia siandienine BT,tikrai manau OV nebuvo dar.. nes esu viena is karstuju , kaip ov ivyksta,pakylu virs 37 blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrajaa_ @ 2012 11 21, 12:55)
BT Cia siandienine BT,tikrai manau OV nebuvo dar.. nes esu  viena is karstuju , kaip  ov ivyksta,pakylu virs 37 blush2.gif

Ar OT darėt? Mano šiandien vėl ryškus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cabernet Sauvignon @ 2012 11 21, 12:59)
Ar OT darėt? Mano šiandien vėl ryškus  g.gif

Dabar,kaip dariausi rodo neigiama.. Bijau,kad nebuciau praziobsojus OV.. bet siandien kairi sona labai maudzia.. Ir PLIUs daug isskyru,lipniu,tasiu..
Sakau,gal vakare pabandysiu dar testa pasidaryti..
Viliuos,kad nebusiu tikrai praleidus ov.. o ir pakiltu BT,jei ov butu ivykus.. unsure.gif
Atsakyti