Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingų dienų testeriai (16 tema)

QUOTE(Džigė @ 2012 05 16, 20:59)
Pas mane OT pries menesines buvo gerai matomos II  po keliu dienu ir NT buvo teigiamas, po NT dar karta padariau OT ir buvo labai ryskus II .  4u.gif

Man irgi tas pasitvirtino drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sianden (17cd) mano vakarinis OT jau labai panasus i teigiama wink.gif visada darausi apie 15-16 val, bet siandien siuo laiku toks vaduokliukas pasirode, tai grizus po darbu namo pakartojau - visam grazume dvi juosteles. O kazkaip netikejau kad gali taip skirtis wink.gif tai jei matavus buciau ryte, tai taip ir praziopot galejau!
Atsakyti
Sakykit, kokius geriau pirkti OT, 20 ar 30 miu/ml?
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2012 06 04, 21:10)
Sakykit, kokius geriau pirkti OT, 20 ar 30 miu/ml?

Priklauso nuo organizmo. Mažiau jautrūs būtų 30 miu. Aš naudoju 30 miu, būna teigiamas tik vieną kartą per ciklą. Jautresni būna teigiami ilgiau.
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 06 05, 12:32)
Priklauso nuo organizmo. Mažiau jautrūs būtų 30 miu. Aš naudoju 30 miu, būna teigiamas tik vieną kartą per ciklą. Jautresni būna teigiami ilgiau.

jau uzsisakiau 20.. Nu tikiuos labai negrybaus.. nuo siandi dar emiau BT matuot..
Atsakyti
12CD lyg rode abi juostas tik testinė buvo ryškesnė jau 13CD blanko o vakar aplamai vos vos ir nesuprantu ar galėjo įvykti O ??? jaučiu skausmą maudžiantį pilvo apačioje ir viename iš šonų jau gal 4 dieną ar galimi tokie skausmai prieš irpo ovuliacijos ir kiek jie turėtų tęstis? gal kuri pakomentuosite ką nors 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, OV testukus darausi du ciklus, uzpraita cikla, taip ir nesulaukiau dvieju ryskiu juosteliu, pas mane parasyta jei vienas ryskus o kitas vaiduokliukas,tai reiskia neigiama.Dariausi iki 17 cd. o praejusi cikla, sakau tie testukai tikriausiai sukirmyje, naudosiu iki pat menesiniu, kd visus isgadinti, ir ryskiu juosteliu sulaukiau 19 ir 20 cd blink.gif negi gali ov buti taip velai?
Atsakyti
QUOTE(simon_a @ 2012 06 11, 13:07)
Sveikutes, OV testukus darausi du ciklus, uzpraita cikla, taip ir nesulaukiau dvieju ryskiu juosteliu, pas mane parasyta jei vienas ryskus o kitas vaiduokliukas,tai reiskia neigiama.Dariausi iki 17 cd. o praejusi cikla, sakau tie testukai tikriausiai sukirmyje, naudosiu iki pat menesiniu, kd visus isgadinti,  ir ryskiu juosteliu sulaukiau 19 ir 20 cd  blink.gif negi gali ov buti taip velai?

tikrai gali 4u.gif
ana cikla mano O buvo 32CD 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RedOne @ 2012 06 11, 11:39)
tikrai gali  4u.gif
ana cikla mano O buvo 32CD  4u.gif

tikrai???? blink.gif o po kiek dienu prasidejo menesines???
Atsakyti
QUOTE(simon_a @ 2012 06 11, 13:07)
Sveikutes, OV testukus darausi du ciklus, uzpraita cikla, taip ir nesulaukiau dvieju ryskiu juosteliu, pas mane parasyta jei vienas ryskus o kitas vaiduokliukas,tai reiskia neigiama.Dariausi iki 17 cd. o praejusi cikla, sakau tie testukai tikriausiai sukirmyje, naudosiu iki pat menesiniu, kd visus isgadinti,  ir ryskiu juosteliu sulaukiau 19 ir 20 cd  blink.gif negi gali ov buti taip velai?

Ovuliacija tikrai gali būti ir 19 ciklo dieną. Po ovuliacijos iki mėnesinių turi praeiti vidutiniškai 10-16 dienų. Jeigu nuolat tų dienų būna mažiau ar daugiau - reikia tirtis hormonus ir gydytis.

Jeigu po ovuliacijos praeina mažiau nei 10 dienų - tai gali byloti apie progesterono trūkumą.

O šiaip, mano ciklas 28 dienos. Ovuliuoju dažniausa 15-16 dieną, bet yra buvę ir 13, ir 18. Beje, kai buvo vėlyva ovuliacija 18 ciklo dieną - tada ir pastojau, tik nesėkmingai, deja verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vylabusle: 11 birželio 2012 - 14:19
QUOTE(simon_a @ 2012 06 11, 14:14)
tikrai???? blink.gif o po kiek dienu prasidejo menesines???

dar praejo 16 dienu doh.gif

siaip po O max per dvi savaites turi prasidet mmm 4u.gif
labai issamus postas virsum manes, tuo klausimu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 06 11, 13:19)
Ovuliacija tikrai gali būti ir 19 ciklo dieną. Po ovuliacijos iki mėnesinių turi praeiti vidutiniškai 10-16 dienų. Jeigu nuolat tų dienų būna mažiau ar daugiau - reikia tirtis hormonus ir gydytis.

Jeigu po ovuliacijos praeina mažiau nei 10 dienų - tai gali byloti apie progesterono trūkumą.

O šiaip, mano ciklas 28 dienos. Ovuliuoju dažniausa 15-16 dieną, bet yra buvę ir 13, ir 18. Beje, kai buvo vėlyva ovuliacija 18 ciklo dieną - tada ir pastojau, tik nesėkmingai, deja  verysad.gif

su antruoju tikriausiai ir as pastojau su veluvaja OV nes, pagal eko jis buvo mazesnis,nei pagal paskutiniu meensiniu diena, bet deja ir nelaimingai.... verysad.gif
o jei velyvos OV ir sakai,kd gali buti priostogeno trukumas,tai greiciausiai del jo trukumo ir sunkoka pastoti??? reik si menesi testi OV testukus ir ziureti,kaip bus si...
Papildyta:
QUOTE(RedOne @ 2012 06 11, 14:53)
dar praejo 16 dienu  doh.gif

siaip po O max  per dvi savaites turi prasidet mmm  4u.gif
labai issamus postas virsum manes, tuo klausimu  ax.gif

ilgokas ciklas pasitaike blink.gif
Atsakyti