Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingų dienų testeriai (16 tema)

Man siandi 13 cd. Dariau du OT, viena kazkur apie 2 val, o kita dabar katik. Vakrinis ryskesnis uz dienini. Ne iki kontreolines ryskumo, bet toks ne visai vaiduoklis, nereik akiu narint, matosi. Galvoju gal gryzus po darbo, uz poros val geru, dar viena pagaidint OT, ar neverta, geriau laukt rytojaus jau? Bet kokiu atveju ryt vakare turbut reik vyra lauzt, nuo vakar bus pailsejes, o sianakt dirbs, tai ryt vakare pasimatysim.
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2012 06 11, 18:03)
Man siandi 13 cd. Dariau du OT, viena kazkur apie 2 val, o kita dabar katik. Vakrinis ryskesnis uz dienini. Ne iki kontreolines ryskumo, bet toks ne visai vaiduoklis, nereik akiu narint, matosi. Galvoju gal gryzus po darbo, uz poros val geru, dar viena pagaidint OT, ar neverta, geriau laukt rytojaus jau? Bet kokiu atveju ryt vakare turbut reik vyra lauzt, nuo vakar bus pailsejes, o sianakt dirbs, tai ryt vakare pasimatysim.

pas mane ov tetuku intrukcijoje raso,kad jei teigiamas, tai ovuliacijos tikimybe per 24-48 val. ir kad visad daryti ta pacia val? o jus kartojat per diena po kelis kartus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simon_a: 11 birželio 2012 - 19:16
Taip, si cikla jau darau du kartus per diena.. Paemiau pavyzdi is vienos, berods pastojusios merginos, gal sitoj temoj, gal kitoj rasiusios. Kad ir su OT gali praziopsot net ir ta pacia diena, keliu valandu skirtumu, nes LH banga netrunka ilgai.. As, aisku, cia nesiulau daryt taip pat, kiekvienas renkasi pagal save.
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2012 06 11, 18:30)
Taip, si cikla jau darau du kartus per diena.. Paemiau pavyzdi is vienos, berods pastojusios merginos, gal sitoj temoj, gal kitoj rasiusios. Kad ir su OT gali praziopsot net ir ta pacia diena, keliu valandu skirtumu, nes LH banga netrunka ilgai..  As, aisku, cia nesiulau daryt taip pat, kiekvienas renkasi pagal save.

man testukas du rytus teigiamas buvo blink.gif na zinoma nepastojau verysad.gif o ir tas LH lygis, vienur raso,kad jis stimuliuoja OV ivykima, ir butent ta diena, ar laika, kai ju turi ivykti ovuliacija tas LH lygis nukrinta ir grafikiukas buvo nupiestas, kad kreive to hormono butent per ov nusileidzia,o va kitur ziurejau,kad greive nusileidzia po OV, tad nieko nebesuprantu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(simon_a @ 2012 06 11, 13:07)
Sveikutes, OV testukus darausi du ciklus, uzpraita cikla, taip ir nesulaukiau dvieju ryskiu juosteliu, pas mane parasyta jei vienas ryskus o kitas vaiduokliukas,tai reiskia neigiama.Dariausi iki 17 cd. o praejusi cikla, sakau tie testukai tikriausiai sukirmyje, naudosiu iki pat menesiniu, kd visus isgadinti,  ir ryskiu juosteliu sulaukiau 19 ir 20 cd  blink.gif negi gali ov buti taip velai?

Gali gali, pas mane mazdaug 18 cd buna, kas menesi skirtingai, plius minus viena kita diena smile.gif o kokio ilgio tavo ciklas?
Atsakyti
QUOTE(barbarise @ 2012 06 11, 18:57)
Gali gali, pas mane mazdaug 18 cd buna, kas menesi skirtingai, plius minus viena kita diena smile.gif o kokio ilgio tavo ciklas?

sis buvo 28 dienos, o praitas 35, tad praejusi cikla jau buvau ir nutrauksi testuku daryma ties 19 cd, lygtais nes galvojau,kad sukirmyjo jie fool.gif , o tikriausiai ov ir buvo kokia 27 cd, kai ju menesiniu laukiau, nes normaliai jos iki 30 cd prasideda
o tai tavo koks?
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2012 06 11, 19:30)
Taip, si cikla jau darau du kartus per diena.. Paemiau pavyzdi is vienos, berods pastojusios merginos, gal sitoj temoj, gal kitoj rasiusios. Kad ir su OT gali praziopsot net ir ta pacia diena, keliu valandu skirtumu, nes LH banga netrunka ilgai..  As, aisku, cia nesiulau daryt taip pat, kiekvienas renkasi pagal save.

o is ko pirkai OT?
Ir koki jautruma jus perkates, 20 ar 30 kazin kuris geriau? Nes turejau 10-ties, tai ujei, per jautrus, laaabai ilgai rode vaiduoklius doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pink peony @ 2012 06 11, 19:34)
o is ko pirkai OT?
Ir koki jautruma jus perkates, 20 ar 30 kazin kuris geriau? Nes turejau 10-ties, tai ujei, per jautrus, laaabai ilgai rode vaiduoklius  doh.gif

tai mano tikriausiai tada ir 10 g.gif , nes visad rodo vaiduoklius, bet rase,kd vaiduoliai nesiskaito, reikia tokio pat ryskumo juosteles,kaip ir kontrolines,tad si cikla ir turejau dvi dienas dvi ryskias juosteles. o as visad galvojau,kad kuo jautresnis tuo geriau g.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites.

Ar galit man padeti blush2.gif Ar galit pasakyt ar toki OT jau galima laikyti teigiamu g.gif
Abi nuotraukos to pacio testuko.

user posted image

user posted image

Aciu uz nuomones 4u.gif
Atsakyti
Labukas as manau kad priskaiciuok prie teigiamo,daryk namu darbus,per mazai ju niekada nebus drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(mamytee21 @ 2012 06 11, 22:16)
Sveikos mergaites.

Ar galit man padeti  blush2.gif  Ar galit pasakyt ar toki OT jau galima laikyti teigiamu  g.gif
Abi nuotraukos to pacio testuko.

user posted image

user posted image

Aciu uz nuomones  4u.gif

na bunair ryskesnius:) bet gali dar po poros val pasidaryt... ir jei blanks,tai reiskia pikas buvo tada cool.gif o ND galima buvo daryt ir vakar, ir siand
Atsakyti
QUOTE(rika3 @ 2012 06 12, 08:06)
Labukas as manau kad priskaiciuok prie teigiamo,daryk namu darbus,per mazai ju niekada nebus drinks_cheers.gif

QUOTE(Alina26 @ 2012 06 12, 08:59)
na  bunair ryskesnius:) bet gali dar po poros val pasidaryt... ir jei blanks,tai reiskia pikas buvo tada cool.gif  o ND galima buvo daryt ir vakar, ir siand

Aciu mergaites uz komentarus. 4u.gif
Visgi siandienos ryto OT buvo pats ryskiausias, antra juostele isryskejo greiciau nei pirma ir buvo labai ryski thumbup.gif taigi pasitvirtino kad vakarykscio dar negalima uzskaityti ax.gif bet ND neprosali blush2.gif
Atsakyti