Man siandi 13 cd. Dariau du OT, viena kazkur apie 2 val, o kita dabar katik. Vakrinis ryskesnis uz dienini. Ne iki kontreolines ryskumo, bet toks ne visai vaiduoklis, nereik akiu narint, matosi. Galvoju gal gryzus po darbo, uz poros val geru, dar viena pagaidint OT, ar neverta, geriau laukt rytojaus jau? Bet kokiu atveju ryt vakare turbut reik vyra lauzt, nuo vakar bus pailsejes, o sianakt dirbs, tai ryt vakare pasimatysim.
QUOTE(Ragany @ 2012 06 11, 18:03)
Man siandi 13 cd. Dariau du OT, viena kazkur apie 2 val, o kita dabar katik. Vakrinis ryskesnis uz dienini. Ne iki kontreolines ryskumo, bet toks ne visai vaiduoklis, nereik akiu narint, matosi. Galvoju gal gryzus po darbo, uz poros val geru, dar viena pagaidint OT, ar neverta, geriau laukt rytojaus jau? Bet kokiu atveju ryt vakare turbut reik vyra lauzt, nuo vakar bus pailsejes, o sianakt dirbs, tai ryt vakare pasimatysim.
pas mane ov tetuku intrukcijoje raso,kad jei teigiamas, tai ovuliacijos tikimybe per 24-48 val. ir kad visad daryti ta pacia val? o jus kartojat per diena po kelis kartus?
Taip, si cikla jau darau du kartus per diena.. Paemiau pavyzdi is vienos, berods pastojusios merginos, gal sitoj temoj, gal kitoj rasiusios. Kad ir su OT gali praziopsot net ir ta pacia diena, keliu valandu skirtumu, nes LH banga netrunka ilgai.. As, aisku, cia nesiulau daryt taip pat, kiekvienas renkasi pagal save.
QUOTE(Ragany @ 2012 06 11, 18:30)
Taip, si cikla jau darau du kartus per diena.. Paemiau pavyzdi is vienos, berods pastojusios merginos, gal sitoj temoj, gal kitoj rasiusios. Kad ir su OT gali praziopsot net ir ta pacia diena, keliu valandu skirtumu, nes LH banga netrunka ilgai.. As, aisku, cia nesiulau daryt taip pat, kiekvienas renkasi pagal save.
man testukas du rytus teigiamas buvo

QUOTE(simon_a @ 2012 06 11, 13:07)
Sveikutes, OV testukus darausi du ciklus, uzpraita cikla, taip ir nesulaukiau dvieju ryskiu juosteliu, pas mane parasyta jei vienas ryskus o kitas vaiduokliukas,tai reiskia neigiama.Dariausi iki 17 cd. o praejusi cikla, sakau tie testukai tikriausiai sukirmyje, naudosiu iki pat menesiniu, kd visus isgadinti, ir ryskiu juosteliu sulaukiau 19 ir 20 cd
negi gali ov buti taip velai?

Gali gali, pas mane mazdaug 18 cd buna, kas menesi skirtingai, plius minus viena kita diena

QUOTE(barbarise @ 2012 06 11, 18:57)
Gali gali, pas mane mazdaug 18 cd buna, kas menesi skirtingai, plius minus viena kita diena
o kokio ilgio tavo ciklas?

sis buvo 28 dienos, o praitas 35, tad praejusi cikla jau buvau ir nutrauksi testuku daryma ties 19 cd, lygtais nes galvojau,kad sukirmyjo jie

o tai tavo koks?
QUOTE(Ragany @ 2012 06 11, 19:30)
o is ko pirkai OT?
Ir koki jautruma jus perkates, 20 ar 30 kazin kuris geriau? Nes turejau 10-ties, tai ujei, per jautrus, laaabai ilgai rode vaiduoklius

QUOTE(pink peony @ 2012 06 11, 19:34)
o is ko pirkai OT?
Ir koki jautruma jus perkates, 20 ar 30 kazin kuris geriau? Nes turejau 10-ties, tai ujei, per jautrus, laaabai ilgai rode vaiduoklius

tai mano tikriausiai tada ir 10

Labukas as manau kad priskaiciuok prie teigiamo,daryk namu darbus,per mazai ju niekada nebus

QUOTE(mamytee21 @ 2012 06 11, 22:16)
Sveikos mergaites.
Ar galit man padeti
Ar galit pasakyt ar toki OT jau galima laikyti teigiamu
Abi nuotraukos to pacio testuko.

Aciu uz nuomones
Ar galit man padeti

Abi nuotraukos to pacio testuko.

Aciu uz nuomones

na bunair ryskesnius:) bet gali dar po poros val pasidaryt... ir jei blanks,tai reiskia pikas buvo tada

QUOTE(rika3 @ 2012 06 12, 08:06)
Labukas as manau kad priskaiciuok prie teigiamo,daryk namu darbus,per mazai ju niekada nebus 

QUOTE(Alina26 @ 2012 06 12, 08:59)
na bunair ryskesnius:) bet gali dar po poros val pasidaryt... ir jei blanks,tai reiskia pikas buvo tada
o ND galima buvo daryt ir vakar, ir siand

Aciu mergaites uz komentarus.

Visgi siandienos ryto OT buvo pats ryskiausias, antra juostele isryskejo greiciau nei pirma ir buvo labai ryski