Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas - 12

Apklausa: Ar mulčiuojate savo daržą? (186 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Pernai morku ir pirktiniu juosteliu turejau ir pati klijavau, daigumas labai prastas buvo. Siemet nebezaidziau, kaip nors pati pasesiu. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lora11 @ 2012 04 27, 16:06)
Rinktos kur? Is savu, jau auginamu? Mano pirktines.  Na, dar lauksiu, gal nors vienas koks islys g.gif

Taip, iš savų - pirmais metais pirkau daigiuką, o kai pražydėjo susirinkau sėklas.
Reik paieškot visagalėj googlėj kuriuos miškuos galima jų rast, ir žydėjimo metu prisirinksit kiek norit. Aplink mus - neauga tokie schmoll.gif , o kai nelabai kur po Lietuvą keliaujam, tai ir pirkau kerą pimam kartui. laaaaabai mum patinka jis wub.gif
Atsakyti
Pernai bandziau morku seklas juostoje ir dar zole mulciavau. Labai patiko - nei retinti, nei raveti, nei per daug priziureti reikejo. thumbup.gif Siemet tik tokias sejau.
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2012 04 27, 08:38)
ne nevilnietė,pas mus Šiauliuose visas lentynas išpurenau neradau,važiuosiu per kitas parduotuves  4u.gif nes jau tikrai sugundėt  thumbup.gif

Tikrai maciau Ermitaze, Senukuose (Pramones gatveje) mirksiukas.gif ir net 2 rusiu.
Atsakyti
QUOTE(Otaip @ 2012 04 27, 16:16)

Taip, iš savų - pirmais metais pirkau daigiuką, o kai pražydėjo susirinkau sėklas.
Reik paieškot visagalėj googlėj kuriuos miškuos galima jų rast, ir žydėjimo metu prisirinksit kiek norit. Aplink mus - neauga tokie  schmoll.gif , o kai nelabai kur po Lietuvą keliaujam, tai ir pirkau kerą pimam kartui. laaaaabai mum patinka jis  wub.gif

Sekmadieni bandysiu turgelyje paziuret, ten visokiu daigu buna.
Pagooglinau
http://www.grokiskis...eskai-ir-zmogui

Tolokai man tos vietos. Bandysiu laukti. O gal galetumet pasidalinti blush2.gif Ar sekliuke, ar daigeliu?
Atsakyti
QUOTE(Lora11 @ 2012 04 27, 18:44)
Sekmadieni bandysiu turgelyje paziuret, ten visokiu daigu buna.
Pagooglinau
http://www.grokiskis...eskai-ir-zmogui

Tolokai man tos vietos. Bandysiu laukti. O gal galetumet pasidalinti blush2.gif  Ar sekliuke, ar daigeliu?

Oi, nė vienos sėkliukės nepasilikau- pernai tiesiog visas ėmiau ir supyliau dirvon - nežinojau koks daigumas bus biggrin.gif - dabar ten vaizdas - žalių ūsų kupstelis. Spėju, kad reiks palaukti, kol naujų sėkliukų atsiras - nes bijau net to krūmelio taršyt - dar labai silpni daigiukai, tik jau to paties pirmojo česnako lapelius jau galima valgyt, o anie - dar siūliniai. Na, žiūrėsiu vėliau kaip sutvirtės ta krūvelė - jei gausis "saugiai" ištaršyt-galėsiu pasidalint.
Atsakyti
QUOTE(Otaip @ 2012 04 27, 19:09)

Oi, nė vienos sėkliukės nepasilikau- pernai tiesiog visas ėmiau ir supyliau dirvon - nežinojau koks daigumas bus  biggrin.gif  - dabar ten vaizdas - žalių ūsų kupstelis. Spėju, kad reiks palaukti, kol naujų sėkliukų atsiras - nes bijau net to krūmelio taršyt - dar labai silpni daigiukai, tik jau to paties pirmojo česnako lapelius jau galima valgyt, o anie - dar siūliniai. Na, žiūrėsiu vėliau kaip sutvirtės ta krūvelė - jei gausis "saugiai" ištaršyt-galėsiu pasidalint.

Nesvarbu
Jokio skirtumo, nedega. Skaiciau, kad pirmais metais neparagausi. Gal dar ir maniskes isdygs dar. Kokiam birzelio vidury pakalbinsiu , gerai?
Papildyta:
Siandien turiu nesodinamu mazyliu lotuliukas.gif Negaliu parodyt. Mazi, gelsvi, pukuoti ir cypsi biggrin.gif . Uztai visa diena namie
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lora11: 27 balandžio 2012 - 18:59
Mano mamai nesudygo pernai morkos ant tos juostelės.
Aš ridikėlius bandžiau šiemet ant juostelės suklijuotus.Tai kitamet net nepirksiu kitokių thumbup.gif Super gražiai sudygo.

O apie mažuosius pagalbininkus doh.gif Pernai mergos mano nuskynė visus pomidorus žalius mažiukus ir braškes žalias cool.gif Tai pamačius apsiverkiau blush2.gif nu taip laukiau,kol sunoks nors kas nors.Pirmi metai buvo.Nors dabar prisiminus juokas ima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lora11 @ 2012 04 27, 20:08)
Nesvarbu
Jokio skirtumo, nedega. Skaiciau, kad pirmais metais neparagausi. Gal dar ir maniskes isdygs dar.  Kokiam birzelio vidury pakalbinsiu , gerai?

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aš irgi net nežinojau to meškinio česnako savybių, o nusipirkau dėl to, kad valgom daug žalumynų biggrin.gif Vieną pokutį pasėjau šiltnamyje, žiūrėsim ar sudygs, kitą pasilikau. Jeigu kam reiktų sėklyčių, galėčiau pažiūrėti mūsų mieste, vienoj mažoj parduotuvytėj ax.gif 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(Ambro @ 2012 04 26, 15:35)

Svogūnėlius ir aš jau sukišau į žemę  doh.gif

Aš tai laukiu šiltesnių orų ax.gif, nes su palaidais (.)(.) gali būti šalta biggrin.gif
Atsakyti
sveiki 4u.gif .Ka jau galima sodint? zadu sodint kukuruzus,sparagus,burokelius,morkas,svogunus,cesnakus,cukinijas,saulegrazas,agurkus,krapus,petrazoles,salotas,ridikelius.Mano svogunu sejenukai jau pradeda gelsti,jiems jau vietos permazai manau,kada galima sodit?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rionka: 28 balandžio 2012 - 10:22