Pernai morku ir pirktiniu juosteliu turejau ir pati klijavau, daigumas labai prastas buvo. Siemet nebezaidziau, kaip nors pati pasesiu.

QUOTE(Lora11 @ 2012 04 27, 16:06)
Rinktos kur? Is savu, jau auginamu? Mano pirktines. Na, dar lauksiu, gal nors vienas koks islys

Taip, iš savų - pirmais metais pirkau daigiuką, o kai pražydėjo susirinkau sėklas.
Reik paieškot visagalėj googlėj kuriuos miškuos galima jų rast, ir žydėjimo metu prisirinksit kiek norit. Aplink mus - neauga tokie

QUOTE(*MONAMI* @ 2012 04 27, 08:38)
ne nevilnietė,pas mus Šiauliuose visas lentynas išpurenau neradau,važiuosiu per kitas parduotuves
nes jau tikrai sugundėt 

Tikrai maciau Ermitaze, Senukuose (Pramones gatveje)

QUOTE(Otaip @ 2012 04 27, 16:16)
Taip, iš savų - pirmais metais pirkau daigiuką, o kai pražydėjo susirinkau sėklas.
Reik paieškot visagalėj googlėj kuriuos miškuos galima jų rast, ir žydėjimo metu prisirinksit kiek norit. Aplink mus - neauga tokie

Sekmadieni bandysiu turgelyje paziuret, ten visokiu daigu buna.
Pagooglinau
http://www.grokiskis...eskai-ir-zmogui
Tolokai man tos vietos. Bandysiu laukti. O gal galetumet pasidalinti

QUOTE(Lora11 @ 2012 04 27, 18:44)
Sekmadieni bandysiu turgelyje paziuret, ten visokiu daigu buna.
Pagooglinau
Ar sekliuke, ar daigeliu?
Pagooglinau

Oi, nė vienos sėkliukės nepasilikau- pernai tiesiog visas ėmiau ir supyliau dirvon - nežinojau koks daigumas bus

QUOTE(Otaip @ 2012 04 27, 19:09)
Oi, nė vienos sėkliukės nepasilikau- pernai tiesiog visas ėmiau ir supyliau dirvon - nežinojau koks daigumas bus

Nesvarbu
Jokio skirtumo, nedega. Skaiciau, kad pirmais metais neparagausi. Gal dar ir maniskes isdygs dar. Kokiam birzelio vidury pakalbinsiu , gerai?
Papildyta:
Siandien turiu nesodinamu mazyliu

Mano mamai nesudygo pernai morkos ant tos juostelės.
Aš ridikėlius bandžiau šiemet ant juostelės suklijuotus.Tai kitamet net nepirksiu kitokių
Super gražiai sudygo.
O apie mažuosius pagalbininkus
Pernai mergos mano nuskynė visus pomidorus žalius mažiukus ir braškes žalias
Tai pamačius apsiverkiau
nu taip laukiau,kol sunoks nors kas nors.Pirmi metai buvo.Nors dabar prisiminus juokas ima
Aš ridikėlius bandžiau šiemet ant juostelės suklijuotus.Tai kitamet net nepirksiu kitokių

O apie mažuosius pagalbininkus

QUOTE(Lora11 @ 2012 04 27, 20:08)
Nesvarbu
Jokio skirtumo, nedega. Skaiciau, kad pirmais metais neparagausi. Gal dar ir maniskes isdygs dar. Kokiam birzelio vidury pakalbinsiu , gerai?

Aš irgi net nežinojau to meškinio česnako savybių, o nusipirkau dėl to, kad valgom daug žalumynų
Vieną pokutį pasėjau šiltnamyje, žiūrėsim ar sudygs, kitą pasilikau. Jeigu kam reiktų sėklyčių, galėčiau pažiūrėti mūsų mieste, vienoj mažoj parduotuvytėj

QUOTE(Ambro @ 2012 04 26, 15:35)
Aš tai laukiu šiltesnių orų

sveiki
.Ka jau galima sodint? zadu sodint kukuruzus,sparagus,burokelius,morkas,svogunus,cesnakus,cukinijas,saulegrazas,agurkus,krapus,petrazoles,salotas,ridikelius.Mano svogunu sejenukai jau pradeda gelsti,jiems jau vietos permazai manau,kada galima sodit?