Is pradziu nekreipiau labai didelio demesio i savo suapvalejimus, nes maitinau, maniau, kad nustojus maitint valgysiu maziau ir vaikas paauges ir ismokes vaiksciot bei viska aplint siaubt pades numest tuos papildomus kilogramus. Taciau jie tirpo letai. Per pirmus metus nukrito 5kg., taigi likau su 63kg...Praejus dar pusmeciui nusprendziau, kad taip daugiau nebegalima. Reikia atgauti formas! Bent kazkiek sustangrinti formas.
Tam pasirizti buvo sunku - as esu ziauriai priklausoma nuo saldumynu, o mano vienas is hobiu yra kepti pyragus ir daryti tortus

Siu pastangu deka per 2 savaites netekau virs 4kg. Bet cia buvo isipainiojusios ir velykos, ir vyro gimtadienis. Per tas dienas svorio siek tiek priaugdavau, bet po to ji numesdavau ir dar su kaupu. Laikausi pagrindines taisykles, kuri padeda nemesti velniop dietos: per sventes save palepint, nes esu skaicius, kad dietos baigiasi tada, kai zmogus per pvz. Kaledas prisivalgo, supyksta ant saves, kada meta visas dietas ir sportus ir taip vyksta uzburtas ratas...Vel kita dieta, ir vel kita svente su nukrautu stalu. Taigi per baliukus as sau leidziu daugiau, bet ne tiek daug kaip anksciau.
Dabar sveriu 58,5kg. Dziaugiuosi. Bet mano tikslas buvo bent 57kg. Kai (ir jei) as ji pasieksiu matyt uzsibresiu nauja tiksla - gal 55, gal 53kg, nezinau, svarbu, kad veidrodyje sau patikciau, o ne ant svarstykliu stovedama. (Mano figura kriauses formos, man svarbiausia suploninti kojas).
Tik gaila, sporto pagalba striju neatsikratysiu, kuriu pas mane po nestumo ant kiekvieno kuno centimetro pilna.