Įkraunama...
Įkraunama...

"Emmaljunga" vežimai

Mes turime emmaljunga EDGE wub.gif Nei kart nesuabejojau savo pasirinkimu thumbup.gif
Kadangi mano panelytei jau virs metu ir sedet vezime visai nebenori, greitu metu ji pardavinesim .
Lopsys+ sedima dalis+ratai. Jei domina, rasykit i az mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba smile.gif o emmaljunga EDGE įdomu telpa į liftą, nes liktai su sportiniu rėmu plotis 67 cm, pas man liftas tik 59 cm atsidaro sad.gif bet liktai su klasikiniu rėmu tilptų. blink.gif neišsirenku niekaip vežimo. Ir dar žiūrėjau šiuos vežimus ir neatkreipiau dėmėsio - lopšys su kietais kraštais? Nes kaip tai dažnai pasitaiko tik lopšio kietas dugnas.
Atsakyti
QUOTE(dangyte @ 2008 03 07, 13:12)
Laba smile.gif o emmaljunga EDGE įdomu telpa į liftą, nes liktai su sportiniu rėmu plotis 67 cm, pas man liftas tik 59 cm atsidaro sad.gif bet liktai su klasikiniu rėmu tilptų.  blink.gif neišsirenku niekaip vežimo. Ir dar žiūrėjau šiuos vežimus ir neatkreipiau dėmėsio - lopšys su kietais kraštais? Nes kaip tai dažnai pasitaiko tik lopšio kietas dugnas.

Turim EDGE su klasikiniu remu. Visai nesupratau kam reikalingas sportinis remas, pardavejos taip pat peciais guzciojo. Tai va. Lopsio sieneles yra minkstos (is medziagos) ir supakuotame stovyje perkant is parduotuves sis lopsys atrodo kaip suplotas. Islanskcius lopsi (atlenkus tokiu du lankus) jis yra tikrai tvirtas ir visai netrukdo kad sieneles medziagines.
Pas senelius kai lankemes, tai i tarybiniu laiku devynauskciu standartini lifta ikisom, taciau su ranka lifto duris reikia praskest kelis cm, nes jos turi toki laisvuma ir iki pat krasto automatika ju neatidaro. Taipogi reikia atlenkt vezimo rankena i virsu. Na o paciam stovet sone smile.gif Jei reiktu kasdien tokia procedura daryt, tai nezinau nezinau. Bet gal priprastum smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bingo: 07 kovo 2008 - 15:27
QUOTE(dangyte @ 2008 03 07, 13:12)
Laba smile.gif o emmaljunga EDGE įdomu telpa į liftą, nes liktai su sportiniu rėmu plotis 67 cm, pas man liftas tik 59 cm atsidaro sad.gif bet liktai su klasikiniu rėmu tilptų.  blink.gif neišsirenku niekaip vežimo. Ir dar žiūrėjau šiuos vežimus ir neatkreipiau dėmėsio - lopšys su kietais kraštais? Nes kaip tai dažnai pasitaiko tik lopšio kietas dugnas.

Maniškis EDGE su sportiniu rėmu. Gyvenam name su tradiciniu rudu liftu. Į liftą telpu ganėtinai lengvai. Net ir duris ne visada prilaukau, kad lengviau tilptų. Važiuoja labai smagiai, tik įvertinikit tai, kad sportinė važiuoklė prideda papildomus kilogramus 4u.gif
EDGE dugne yra skylės ventiliacijai (aktualu karštuoju metų laiku) smile.gif

QUOTE(Bingo @ 2008 03 07, 15:24)
Pas senelius kai lankemes, tai i tarybiniu laiku devynauskciu standartini lifta ikisom, taciau su ranka lifto duris reikia praskest kelis cm, nes jos turi toki laisvuma ir iki pat krasto automatika ju neatidaro. Taipogi reikia atlenkt vezimo rankena i virsu. Na o paciam stovet sone smile.gif Jei reiktu kasdien tokia procedura daryt, tai nezinau nezinau. Bet gal priprastum smile.gif

Vat kaip įdomu, o pas mane į rudą liftą telpa ir rankenos lankstyt nereikia (tik mano važiuoklė kita) g.gif

Geriausia pamatuoti liftą ir tada žinosit 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spilka: 14 kovo 2008 - 16:02
O mes turime EMALJUNGA SMART DUO COMBI COPPER su SMART remu. Yra ir lopsys, ir sedima vieta. Apsauga nuo lietaus irgi labai kokybiska, ne is tos tokios permatomos klijonkes, o is neperslamamos medziagos, kuri labai patogiai prisisega prie vezimo sono ir plius dar su sviesos atsvaitais. Remas lengvai telpa i musu maza bagazine, o automobiline kedute taip pat galima imontuoti ant tu ratu, tik reikia toki adaptoriu dar nusipirkti (labai yra patogu, kai vaziuojat apsipirkti). Vienu zodziu esame labai patenkinti. Mes namuose lifto neturim, bet kai einam i poliklinika, tai ten irgi yra toks tarybiniu laiku rudas liftas, tai ten telpam tip top, tik rankena reikia uzlenkti. Ir siaip labai patogus vezimas ir mamai naudoti ir leliukui miegoti. thumbup.gif
Kokybe tikrai verta sumoketu pinigu ir net nedvejojau kai rinkomes vezimeli. thumbup.gif
Atsakyti
o kaip jums Emmaljungos auto kedute- telpat normaliai, iki keliu menesiu? mum greit 5men, bet jau taip suspaustai ten sedi, kad nezinau, kiek laiko dar tilpsim. dirzus jau iki galo atlaisvinau...gal pavasariop issirengsim, bus laisviau g.gif
Atsakyti
mes kai pirkom Emmaljunga vezima, tai mums Emmaljungos kedutes visai nepirso. Sake kitu firmu ir pigesnes ir gal net geresnes. Vien tik del opcijos tvirtinti prie Emmaljungos remo pirkti nebuvo prasmes. Prekybcentryje galima isideti tiesiai i prekybos centro vezimeli ta autokedute, jei jau yra toks reikalas. Taigi paemem is tos pacios parduotuves MaxiCosi autokedute, tai tikrai nepanasu kad labai greit ja isaugs. Nors vizualiai nelyginom ar jos didesnes uz Emmaljungos kedute.
Atsakyti
es tai i kedute dar tilpsim kelis menesius, bet emmaljungos kedutes nera tokios patogios, kaip vezimeliai. as kai pasiziuriu, i savo dukryte sedincia joje, tai man taip atrodo, kad jai laabai nepatogu g.gif ir jos nera tokios grazios, kaip kai kuriu kitu firmu. Taip kad jei nesiruosiat imontuoti kedutes ant ratu, tuomet siulyciau rinktis kitu firmu kedutes... mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes nusipirkom Emmaljunga City Cross, Water Blue spalvos, sportinę dalį kartu su lopšiu. Kėdutės nepirkom, nes turim...
Tačiau turiu pasakyti, kad tikrai jis nėra sunkus, labai patogus ir pakankamai manevringas. Na, kai realiai pradėsim vaikiuką jame vežioti, papasakosiu daugiau smile.gif
Atsakyti
Dar norėjau pridurti, kad man jis labai gražus, ir jo dizinas man patinka, toks klasikinis variantas smile.gif
Atsakyti
Mes irgi turime City Crossa, pirkau ir lopsi ir automobiline kedute. esame labai patenkinti. Lopsys didelis, vaikui labai patogu, as netgi kartais namuose paguldau vaika i vezimeli tongue.gif . Ypac man patinka ratai, dideli, gerai amortizuoja, per visus bardiurus ir laiptus nuvaziuoti galima ir manevringumas, toks didelis vezimas , o toks lengvas ir toks patogus thumbup.gif . Vienu zodziu 10 balu, jokio kito nepirkciau. Del kedutes, nezinau, man atrodo patogi, bent jau maniskei patinka sedeti. Sportine dali rinkausi city crossa, nes ji turi gulima padeti, manau vaikeliui faina pasnausti ir sportiniame vezime g.gif . Kiek prisimenu, kitos mamos labai gyre sia funkcija.
As is pradziu norejau pirkti City Cerox, nes priekiniai ratai sukasi, bet jis deja i standartini lifta netelpa schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmoshka @ 2008 03 29, 22:43)
Mes nusipirkom Emmaljunga City Cross, Water Blue spalvos, sportinę dalį kartu su lopšiu. Kėdutės nepirkom, nes turim...
Tačiau turiu pasakyti, kad tikrai jis nėra sunkus, labai patogus ir pakankamai manevringas. Na, kai realiai pradėsim vaikiuką jame vežioti, papasakosiu daugiau smile.gif

norejau paklausti kiek mokejot uz toki komplektuka mirksiukas.gif ...is visu vezimeliu issirinkom su B butent Emmaljunga City Cross Java spalvikes, tik dar del kainu neteko pasidometi ax.gif....is pradziu buvo klausimas tarp x-lander ir emmaljungos,, nes dizainu kazkuo jie panasus, bet kai realiai pamaciau mamyte su x-landeriu tai jis visiskai smuko man akyse schmoll.gif ... noriu Emmaljungos thumbup.gif

Atsakyti