Sveikos, mergaitės, turinčios Emmaljunga. Mano akys irgi krypsta į šios firmos vėžimukus. Gyvenu standartiniame 30 metų senumo 12aukštyje Vilniuje. Sakykite, ar tikrai telpa vežimukai su Classic važiuokle į tokių namų liftus? Saite rašo, kad plotis 59 cm. Ką tik pamatavau mūsų liftus, tai ten ir yra 59 cm, taigi pora mm ir netilps, baisu pirkti. Svarstau pirkti Edge Duo Combi. Kokie trūkumai?
Kitas klausimas, ar Vilniuj vienintelė parduotuvė Lukšio g. jais prekiauja ar yra daugiau vietų. Kiek laiko trunka užsakymų vykdymas, jei nėra vietoj norimos spalvos? Mus domina Graphic Black, Elk, Camo Olive spalvytės.
QUOTE(Junda @ 2008 04 08, 15:23)
Kitas klausimas, ar Vilniuj vienintelė parduotuvė Lukšio g. jais prekiauja ar yra daugiau vietų. Kiek laiko trunka užsakymų vykdymas, jei nėra vietoj norimos spalvos? Mus domina Graphic Black, Elk, Camo Olive spalvytės.
Prekiauja tik Baby Center Luksio g. Del uzsakymo, tai jeigu nera ju parduotuveje reikiamos spalvos, jie skambina i Estija (ten ju pagrindinis sandelis kaip supratau). Jeigu Estijoje yra reikiama spalva, tai siuncia ir menesio begyje gausite (bent jau musu atveju taip ir buvo). O jeigu Estijos sandelyje nebus reikiamo vezimelio, tai zinokit kaip man paaiskino pardavejai, tada be sansu. Nes is Svedijos vezimeliai eina i Lietuva tik karta per pusmeti.
Labas Emmaljungos fanes,
del sio vezimaicio, esu labai patenkinta, turiu Emmaljunga city cerox 360, i lifta telpa, kartais tenka su koja lifto duris prilaikyti, net mazajame lifte apsisukame
Beje su siuo lopsiu as savo vaikuti veziojau iki 8 menesiu, kol tilpo (maziukas gime), nes ten 72 cm lopsio ilgis, o ka jau kalbeti apie sportini, tai nerealiai patogus vaikui. Pirmiausia galima laisvai paguldyti simta procentu visikoje gulimoje padetyje ir dar pasuku soniuku, kai maziukas to nori. Vezimas super, turime ir automobiline kedute, zodziu esu ziaurei patenkinta visiems rekomenduoju,
Aisku kaina
tokia nekukli, bet....
del sio vezimaicio, esu labai patenkinta, turiu Emmaljunga city cerox 360, i lifta telpa, kartais tenka su koja lifto duris prilaikyti, net mazajame lifte apsisukame

Sveikutes
galvoju pirkt city jet, bet paskaiciau cia jusu pasisakymus ir supratau ,kad jame nera gulimos padeties
O gal kuri toki turit ir naudojat,kokie butu atsiliepimai,nes kai jau naudoji daikta tai vel gali but kitokia nuomone nei tik paziurejus parduotuvej, ar labai didelis minusas, kad nera tos gulimos padeties
Gal tada ir nera skirtumo kuri pasirinkt Quinny buzza, ar City Jet,nes gulima pdetis pas abu vienoda,o kaina skiriasi
Oj tikrai jau nebezinau

galvoju pirkt city jet, bet paskaiciau cia jusu pasisakymus ir supratau ,kad jame nera gulimos padeties

Gal tada ir nera skirtumo kuri pasirinkt Quinny buzza, ar City Jet,nes gulima pdetis pas abu vienoda,o kaina skiriasi

sveios emmu myletojos
nu kazkaip kuo toliau tuo labiau ir man sitie vezimai prie sirdies linksta
et, teks paplonint pinigine
norejau paklausti cerox360 turetoju: kaip jis vaziuoja kai permesta rankena i kita puse? juk priekiniai ratukai mazi ir manevringi, tai kaip buna kai permeti rankena? ar normaliai vaziuoja? nekreivuoja? netenka sunkiau stumt?
as kazkaip vis noriu vezimo su manevringais ratukais, bet emma ju mazai turi. be to, cerox360 nu jie labai mazi, o as megeja gamtoj pasitusyt...
tai abejoju ar labai gerai tie mazi ratukai... ale permetamos rankenos irgi norisi...
aaaaa nezinau kaip cia reiks issirinkti is tu emmu ale kazkaip beveik neabejoju kad bus emma. klausimas tik KURI?

nu kazkaip kuo toliau tuo labiau ir man sitie vezimai prie sirdies linksta

norejau paklausti cerox360 turetoju: kaip jis vaziuoja kai permesta rankena i kita puse? juk priekiniai ratukai mazi ir manevringi, tai kaip buna kai permeti rankena? ar normaliai vaziuoja? nekreivuoja? netenka sunkiau stumt?
as kazkaip vis noriu vezimo su manevringais ratukais, bet emma ju mazai turi. be to, cerox360 nu jie labai mazi, o as megeja gamtoj pasitusyt...

aaaaa nezinau kaip cia reiks issirinkti is tu emmu ale kazkaip beveik neabejoju kad bus emma. klausimas tik KURI?

Turim City Cross. Rankena nepersimeta, bet as visai nepasigendu tos funkcijos- visa ziema atvazinejom. Nera ir nereikia
Iki vaikui sukako 8 men, turejom Bebe confort High Treck'a, su manevringu priekiniu ratu, tai kai nusipirkom City Cross'a- truko besisukanciu ratu. Bet pripratau. Nepirkom Cerox360 del tu laabai mazu ratuku, nes gyvenam uzmiesty. Emmaljunga turi kitu, daug didesniu privalumu, nei permetama rankena ar besisukantys ratukai
As tik supratau, kad dar nepagamino toki vezima, kad atitiktu visus mano reikalavimus ir turetu visus imanomus privalumus

o ar būtų kokių atsiliepimų apie cangaroo modelį - jis man toks manevringas atrodo...
man labai svarbu, kad vežimaitis tiktu tiek miesto gatvėms, tiek važinėti laukais, miškais, nes dažnai į kaimą važiuojam
ir ar cangaroo modelio spprtinė dalis turi pilnai gulimą padėtį?
ir dar vienas klausimėlis: ką labiau apsimoka pirkti (funkcionalumo prasme): ar mondial duo combi (universalą) ar kokį cerox ar cangaroo ir papildomai pirktis lopšį?

ir dar vienas klausimėlis: ką labiau apsimoka pirkti (funkcionalumo prasme): ar mondial duo combi (universalą) ar kokį cerox ar cangaroo ir papildomai pirktis lopšį?

QUOTE(henika @ 2008 04 24, 11:12)
o ar būtų kokių atsiliepimų apie cangaroo modelį - jis man toks manevringas atrodo...
man labai svarbu, kad vežimaitis tiktu tiek miesto gatvėms, tiek važinėti laukais, miškais, nes dažnai į kaimą važiuojam

1. Kiek atsimenu Cangaroo yra sioks toks gulimos padeties kampas ir pakojis nesireguliuoja.
2. Man irgi buvo kilusi tokia dilema. Pirksim Edge duo combi (arba Mondial- dar neapsisprendziau galutinai), nes ju lopsys didesnis, nei atskirai perkamas Korg lopsys. O ir pats Korg lopsys neturi tiek privalumu kiek Duo Combi komplektacijose.

QUOTE(henika @ 2008 04 24, 11:12)

QUOTE(Cittre @ 2008 04 26, 14:06)
2. Man irgi buvo kilusi tokia dilema. Pirksim Edge duo combi (arba Mondial- dar neapsisprendziau galutinai), nes ju lopsys didesnis, nei atskirai perkamas Korg lopsys. O ir pats Korg lopsys neturi tiek privalumu kiek Duo Combi komplektacijose.

aš pati iš pradžių ruošiaus pirkt universalų, bet mane ir vyras atkalbinėja ir draugės.
daba pati kėsinuos pirkt City Cross'ą. man atrodo jis patogiausias. sportinukas lengvesnis ir tikrai patogus.
Universalus gal ir su visokiais ratų navarotais, ir lopšys turi kokį tais irgi mandrą vėdinimą, bet kiek gi jo reikės. pusmetį kokį nedaugiau. o paskui gi į sportinuką sodinsim

man aiškino draugės reikiamus vežimo privalumus, tai svarbu, kad jis būtų lengvesnis, kompaktiškas ir neaukštas ir su dideliais ratais (gi ir smėlingais takais ar žiemą reiks pavažinėt).

Sportines dalys yra vienodos tiek sportinuku tiek Dual Combi, tik ratai siek tiek skiriasi, svoriai su sportinem dalim irgi panasus. Turim mes City Crossa suneliui- pirkau ji kada tik sportinuko reikejo. Dabar laukiames lialiuko spali- bus pametinukai, todel teks dar viena vezima pirkt. Kadangi gims saltuoju sezonu (ruduo, ziema, pavasaris), tai didelis lopsys yra privalumas. Turejom Bebe conforto Windoo, tai maniskis ten tilpo iki 8 men, kadangi Emmos lopsys didesnis, tai tikiuosi ji naudoti dar ilgiau
Daug nagrinejau Emmaljungos katalogeli su visais modeliais- ten labai daug informacijos: ilgiai, svoriai. Ten ir pamaciau, kad sportinuku svoris labai nedaug skiriasi nuo Dual Combi. Emmos is principo nera lengvi. Jei reikia lengvo- tai ne emmaljungos. As irgi noreciau, kad butu lengvas, dideliais besisukanciaus ratais, dideliu lopsiu su navarotais, su permetama rankena, ilga 90 cm pilnai gulima padetim, kompaktiskas ir tt- bet tokio vezimo dar nepagamino 
Papildyta:
Man asmeniskai gulima padetis yra laabai aktuali, nes sunelis megejas lauke pamiegoti. O nenumaldomas noras sedeti, atsirado tik virs metuku. Bet aisku, kiekvienas vaikas individualus

Papildyta:
QUOTE(doris @ 2008 04 26, 15:55)
Universalus gal ir su visokiais ratų navarotais, ir lopšys turi kokį tais irgi mandrą vėdinimą, bet kiek gi jo reikės. pusmetį kokį nedaugiau. o paskui gi į sportinuką sodinsim

Man asmeniskai gulima padetis yra laabai aktuali, nes sunelis megejas lauke pamiegoti. O nenumaldomas noras sedeti, atsirado tik virs metuku. Bet aisku, kiekvienas vaikas individualus

nu zinokit buvau ir as siandien pasiziureti gyvai emmu. nu tai sakes man dabar
jau man jie is aprasymu labai patiko, ale gyvai pamaciau tai isimylejau
paciupineji ta vezima, pastumdai, pakilnoji, palankstai ir klausimu nebekyla uz ka ten tokia kaina.
tik va turiu beda. nu niekaip nezinau kaip apsisprest kuri modeli pirkt...
mondial duo combi man laaaaabai patinka, nes jo lopsys didesnis, siltesnis, turi jis daugiau ten visokiu navarotu lopsyje, bet city cerox 360 man vaziuokle labiau patiko, nei mondial. nu ji lengvesne, manevringesne, turi permetama rankena.... bet lopsys mazesnis, kudesnis ir be kaikuriu pribumbasu.
nu tai vat ir nezinau kaip reiks apsisprest. leliukas gims pacioj rudens pradzioj tai didelis lopsys kaip ir aktualu. ai nu zodziu... gerai kad dar turiu laiko apsisprest

paciupineji ta vezima, pastumdai, pakilnoji, palankstai ir klausimu nebekyla uz ka ten tokia kaina.

tik va turiu beda. nu niekaip nezinau kaip apsisprest kuri modeli pirkt...
mondial duo combi man laaaaabai patinka, nes jo lopsys didesnis, siltesnis, turi jis daugiau ten visokiu navarotu lopsyje, bet city cerox 360 man vaziuokle labiau patiko, nei mondial. nu ji lengvesne, manevringesne, turi permetama rankena.... bet lopsys mazesnis, kudesnis ir be kaikuriu pribumbasu.
nu tai vat ir nezinau kaip reiks apsisprest. leliukas gims pacioj rudens pradzioj tai didelis lopsys kaip ir aktualu. ai nu zodziu... gerai kad dar turiu laiko apsisprest

QUOTE(doris @ 2008 04 26, 15:55)

na puse metu- tai jau nemazai. as seniau irgi maniau, kad kiek gi man to lopsio reiks, ogi reik ir dar kaip

Papildyta:
QUOTE(syu @ 2008 04 26, 18:23)

rudeni gimusiam su lopsiu lb gerai 'pataikai'- visa rudeni, ziema iki siltu oru su lopsiu pravaikstai, o atsilus orams- kaip tik i sportinuka