Įkraunama...
Įkraunama...

"Emmaljunga" vežimai

QUOTE(triule @ 2008 04 26, 22:08)
rudeni gimusiam su lopsiu lb gerai 'pataikai'- visa rudeni, ziema iki siltu oru su lopsiu pravaikstai, o atsilus orams- kaip tik i sportinuka thumbup.gif o jei ziema reiktu list is lopsio- tai nekas g.gif

visiskai sutinku, ale mano lelka gims pacioj rugsejo pradzioj, o ziema su vasariu pas mus niekada nesibaigia doh.gif tai gali tekt kokius gerus 7 menesius lopsy atgulet doh.gif (aisku jei neprades 5 visiskai savarankiskai sedet lotuliukas.gif )
tai vat ir pasistojo man klausimas ar i cerox 360 lopsi (nu ta city korg) mano leliukas tokio amziaus tilptu g.gif geiciausiai kad nelabai unsure.gif mudu abudu su vyru gana auksti esam tai nemanau kad leliukas bus labai jau mazulis. rolleyes.gif

mergytes, ar kasnors jau naudojot mondial varianta su oda? nu man jis toooooks grazus (vyrui irgi laaaaabai patiko o tai jau rodiklis) wub.gif tik va nzn kaip ta oda nesiojasi? ar nieko su ja nepasidaro blogo? kokia prieziura ir t.t.?
kadangi cia pirmas leliukas tai as ketinu vezima pasilikti ir velesniems vaikams, tai norisi kad ilgai tarnautu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(syu @ 2008 04 27, 06:32)

mergytes, ar kasnors jau naudojot mondial varianta su oda? nu man jis toooooks grazus (vyrui irgi laaaaabai patiko o tai jau rodiklis)  wub.gif tik va nzn kaip ta oda nesiojasi? ar nieko su ja nepasidaro blogo? kokia prieziura ir t.t.?
kadangi cia pirmas leliukas tai as ketinu vezima pasilikti ir velesniems vaikams, tai norisi kad ilgai tarnautu  ax.gif

Suomijoje emmaljunga bene populiariausi vezimeliai. Kiek as ju matau tai dazniausiai buna su apsaugom nuo lietaus, vejo. Taigi net nesimato vezimo spalva. Ar verta moketi daugiau jei ir taip dazniausiai nesimatys jo spalva mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(syu @ 2008 04 27, 07:32)
visiskai sutinku, ale mano lelka gims pacioj rugsejo pradzioj, o ziema su vasariu pas mus niekada nesibaigia  doh.gif tai gali tekt kokius gerus 7 menesius lopsy atgulet  doh.gif (

na mes ir naudosim korg iki 7men ax.gif dbr jau 6men naudojam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(triule @ 2008 04 27, 11:32)
na mes ir naudosim korg iki 7men ax.gif dbr jau 6men naudojam biggrin.gif

niu dabar jau jum biski laisviau bus nes orai jau syla mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
na, as tai jau beveik kaip ir apsisprendziau pirkti mondial duo combi. biggrin.gif
tai turiu klausimuka mamytems kurios turi si vezima ir butent ta odini varianta. kaip ta odyte laikosi ir prisiziuri? ar nera su ja kazkokio super duper vargo?
buciau laaaaabai dekinga uz atsakyma. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(syu @ 2008 05 05, 08:03)
na, as tai jau beveik kaip ir apsisprendziau pirkti mondial duo combibiggrin.gif
tai turiu klausimuka mamytems kurios turi si vezima ir butent ta odini varianta. kaip ta odyte laikosi ir prisiziuri? ar nera su ja kazkokio super duper vargo?
buciau laaaaabai dekinga uz atsakyma.  4u.gif

Mums odinis buvo gražus nuotraukoj, kol nepamatėm jo gyvai ax.gif netikra ten oda, ir tas labai matosi unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baukidė: 05 gegužės 2008 - 09:13
QUOTE(Baukidė @ 2008 05 05, 09:13)
Mums odinis buvo gražus nuotraukoj, kol nepamatėm  jo gyvai ax.gif  netikra ten oda, ir tas labai matosi  unsure.gif

Jo, netikra, dirbtinė ta oda, bet atrodo iš tolo tikrai gražiai. Šiandien nusipirkom Smart Duo Combi naudotą, bet būklė tikrai be priekaištų, esu labai laiminga, labai ilgai svarstėme ar tiks mums. Mūsiškis gamintas 2004 m. ir pastebėjau, kad dugnas su ventiliacijom jo medinis, o parduotuvėj kur nauji, ten plastmasinis dugnas. Tad jungiuos į jūsų gretas!
Atsakyti
Ateinu pasiguost Emmaljungu gerbejoms blush2.gif buvau nusprendusi parduoti savaji vezimeli,bet isejus siandien su vaiku i kiema taip jo pagailo unsure.gif nuprendziau dar pasidziaugti juo ir istryniau savo skelbima rolleyes.gif

Tikrai nerealus vezimelis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Andra* @ 2008 05 09, 15:20)
Ateinu pasiguost  Emmaljungu gerbejoms blush2.gif buvau nusprendusi parduoti savaji vezimeli,bet isejus siandien su vaiku i kiema taip jo pagailo  unsure.gif nuprendziau dar pasidziaugti juo ir istryniau savo skelbima  rolleyes.gif

Tikrai nerealus vezimelis  wub.gif

man tas pats su lopsiu blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O mes ieskom lopsio mazyliui,kurio laukiam rudeni ax.gif ? Gal kuriai nors jau nereikia ir galetu issiskirti ? 4u.gif

Pirmajam savo maziui,kuriam dabar jau beveik metukai ir penki menesiai turim city cerox 360 ir esam juo patenkinti. Pirkom ne is karto (naudojam kazkur nuo puses metu), tai ir esam dabar be lopsio g.gif

Del tu mazuju ratuku, tai mes irgi beveik uzmiesty gyvenam ir nieko smile.gif
Aisku po lopsinio dideliais ratais buvo sioks toks skirtumas, bet del manevringumo su besisukiojanciais ratukais patogiau. Kai vaziuoji kur nelygiau geriau juos uzfiksuoti (jei jie prieky). Jei mazieji ratukai gale - ju negalima fiksuoti. Beje ten kur duobeta arba sniegas geriau vaziuoti i prieki didesniais, o ten kur ne- maziaisiais, nes vezimas tada pradeda vinguriuoti ir sunkiau ji valdyti.
Atsakyti
nu o vat as nu NIEKAIP negaliu apsisprest kuri pirkt, ar mondial duo combi, ar city cerox 360 doh.gif jeigu iseitu mondial lopsi uzdeti ant cerox'o tai klausimu nebekiltu lotuliukas.gif
na, gris vyras is komandiruotes, reiks jauciu dar karta vaziuoti ju apziuret ax.gif
Atsakyti
Net nezinau, ka patart g.gif
As irgi kartais galvoju, kodel negali visko sudeti i viena vezima biggrin.gif
Na, kadangi mes jau turim cerox 360, tai reikia tik lopsio...

Sekmes renkantis 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti