Įkraunama...
Įkraunama...

"Emmaljunga" vežimai

QUOTE(laiva @ 2009 01 07, 11:02)
Turint omeny, kad jo ratai nepripuciami, jo vaziuokle tikrai minksta. Turejau smart duo combi, labai teisingas vezimas, komplekte daug priedu, minksti dideli ratai, svorio jo nesijausdavo, na ir siaip grozis neispasakytas biggrin.gif O dabar cerox'u vazinejam, iskart persedus i kitus ratus buvo akivaizdu, kad kietesnis, bet tikrai ne ant tiek, kad baugintu, o manevringumas jo isvis milijono vertas assa.gif Nelygiam kelyje jautriau jis lipa per kliutis ir nelygumus, bet kratymu to pavadint dar negaleciau biggrin.gif
Sunkeliu cia tokiu pas mus yra, tai ir su tais paciais dideliais ratais kai vaziuodavom i ta ruoza, kazkaip visad nevalingai stipriau paspaudi rankena vezimo, kad pilnas svoris negultu ant priekiniu ratu, kad juos kiek atkelt nuo grindinio ir susvelint ta offroad'ini vaziavima  ax.gif

Labai ačiū smile.gif Vis dvejoju dėl ratų. Jei būtų pripučiami, tai idealus vežimaitis thumbup.gif
Atsakyti
Labas mamytes, noreciau paprasyti jusu patarimu:

1. Renkatis tarp City Cross ir City Cerox 360, kokie esminiai ju skirtumai?
2. Renkantis tarp Edge Duo Combi ir Mondial Duo Combi, kokie esminiai ju skirtumai?
3. Musu leliukas turetu gimti geguzes men. Idomu, jei pasirinksiu viena is universaliu Duo Combi variantu su siltais, kietais lopsiais; iki keliu menesiu juose telpa maziukas? ar neteks man maziuko per pati salti guldyt jau i sportine dali, turiu omeny, tai, kad lopsyje jam bus per mazai vietos? O noretusi vezt i lauka miegot bent iki vasario...

Prasau padekit issirinkti... gyvename nuosavame name, liftu plociai mums nera aktualus, teks pavazineti ir mieste ir neasfaltuotu keliu...

Dekoju uz patarimus.

Atsakyti
QUOTE(Erra @ 2009 01 07, 23:29)
Labas mamytes, noreciau paprasyti jusu patarimu:

1. Renkatis tarp City Cross ir City Cerox 360, kokie esminiai ju skirtumai?
2. Renkantis tarp Edge Duo Combi ir Mondial Duo Combi, kokie esminiai ju skirtumai?
3. Musu leliukas turetu gimti geguzes men. Idomu, jei pasirinksiu viena is universaliu Duo Combi variantu su siltais, kietais lopsiais; iki keliu menesiu juose telpa maziukas? ar neteks man maziuko per pati salti guldyt jau i sportine dali, turiu omeny, tai, kad lopsyje jam bus per mazai vietos? O noretusi vezt i lauka miegot bent iki vasario...

Prasau padekit issirinkti... gyvename nuosavame name, liftu plociai mums nera aktualus, teks pavazineti ir mieste ir neasfaltuotu keliu...

Dekoju uz patarimus.

na, senokai benagrinejau as tu modeliu skirtumus bet pabandysiu atsakyt. jei kur suklysiu tai atsiras vistiek kas pataisys ax.gif

1. cross yra kiek pamenu su nemanevringais ratai, cerox priekiniai ratukai mazesni ir manevringi. cerox turi permetama rankena (nesu tikra ar cross ja turi ar ne), bet cerox'e ja retai kas naudoja nes permetus rankena buna laaabai nepatogu vaziuoti nes manevringi ratukai atsiduria vezimo gale. lopsiai pas abu vienodi. jie mazesni nei edge ar mondial modeliuose.
2-3. tarp edge ir mondial esminiu skirtumu nezinau. kazkaip as pati tarp ju rinkausi ir man ten vien smulkus skirtumai buvo g.gif bet jei aktualu kuo ilgiau vaika lopsyje islaikyti tai siulau arba edge ar mondial nes ju lopsiai didesni uz cross ar cerox. plocio jie is vidaus vienodo, bet edge ir mondial sieneles storesnes todel pats lopsys siltesnis. o edge ir mondial lpsio vidinis ilgis net 5 cm didesnis uz cross ar cerox. mirksiukas.gif mes turim mondial, panelei dabar 4 menesiai (68 cm) ir visiskai laisvai telpa i lopsi ir dar tikrai ilgai tilps. jei tik tures ji noro lopsyje guleti tikrai isvazinesim iki pavasario ax.gif
Atsakyti
QUOTE(syu @ 2009 01 08, 08:25)
na, senokai benagrinejau as tu modeliu skirtumus bet pabandysiu atsakyt. jei kur suklysiu tai atsiras vistiek kas pataisys  ax.gif

aciu uz nuomone 4u.gif
Atsakyti
Turime City Cross - labai džiaugiamės vežimėliu tik norėjau Jūsų paklausti dėl lopšio tvirtinimo ir nuėmimo nuo važiuoklės - ar Jums visuomet gerai pavyksta nuimti lopšį - man kartais kažkas stringa ir dažnai lopšį atkeliu tik iš kelinto karto. Buvau nuvežusi į parduotuvę (buvo ir kitas smulkus gedimas), tai kažką truputį patvarkė, bet vis tiek kartais stringa. Pardavėja sakė, kad neteisingai keliu lopšį - viena ranka atsilieka biggrin.gif, lyg būčiau šleivarankė, bet ir vyrui keliant dažnai ne iš pirmo karto pavyksta atkelti lopšį - gal taip yra dėl to, kad lopšį keliu kartu su gulinčiu vaiku - gal per sunkus g.gif .
Ar nei vienai taip nepasitaikė?
Atsakyti
QUOTE(Simule @ 2009 01 08, 12:06)
Turime City Cross - labai džiaugiamės vežimėliu tik norėjau Jūsų paklausti dėl lopšio tvirtinimo ir nuėmimo nuo važiuoklės - ar Jums visuomet gerai pavyksta nuimti lopšį - man kartais kažkas stringa ir dažnai lopšį atkeliu tik iš kelinto karto. Buvau nuvežusi į parduotuvę (buvo ir kitas smulkus gedimas), tai kažką truputį patvarkė, bet vis tiek kartais stringa. Pardavėja sakė, kad neteisingai keliu lopšį - viena ranka atsilieka  biggrin.gif, lyg būčiau šleivarankė, bet ir vyrui keliant dažnai ne iš pirmo karto pavyksta atkelti lopšį - gal taip yra dėl to, kad lopšį keliu kartu su gulinčiu vaiku - gal per sunkus  g.gif .
Ar nei vienai taip nepasitaikė?

pas mus mondial bet jie visi man atrodo taip pat uzsideda/nusiima. tai pas mus tokiu dalyku nepasitaike schmoll.gif
Atsakyti
Pas mus su Edge buvo (ir yra), kai pasidevejo truputi. Ir kaip jau klausianciajam parduotuveje minejo, esme yra kelti nuo vaziuokles abi lopsio ar sportines dalies puses vienodai, tuo paciu metu, nes jei kryptelsi jis strigs. O kad islaikyt ta vienodoma, tai vezimelis turi stovet ant lygaus pagrindo, plius kuo lengvesnis, t.y. be vaiko.
Atsakyti
QUOTE(Bingo @ 2009 01 09, 07:54)
Pas mus su Edge buvo (ir yra), kai pasidevejo truputi. Ir kaip jau klausianciajam parduotuveje minejo, esme yra kelti nuo vaziuokles abi lopsio ar sportines dalies puses vienodai, tuo paciu metu, nes jei kryptelsi jis strigs. O kad islaikyt ta vienodoma, tai vezimelis turi stovet ant lygaus pagrindo, plius kuo lengvesnis, t.y. be vaiko.

O kažin čia lopšio ar važiuoklės problema? Beje, mums taip buvo nuo pat pradžių g.gif Mes vežimą ėmėme iš parduotuvės, tai gal jau kažkas salėje bandydamas vežimėlį, pagadino verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Florisita @ 2009 01 07, 20:38)
aciu labai bandysiu ieskot, dar tiesa o kaip kaina, ar verta taip siustis?

Man isejo apie 800 Lt, bet dabar butu pigiau, nes svaras labai nukrito mirksiukas.gif bet as pirkau nauja (tik lopsi, be sportinuko), jeigu pirktumet naudota tai manau, kad visas komplektas pigiau iseitu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jelenka1 @ 2009 01 09, 19:51)
Man isejo apie 800 Lt, bet dabar butu pigiau, nes svaras labai nukrito mirksiukas.gif bet as pirkau nauja (tik lopsi, be sportinuko), jeigu pirktumet naudota tai manau, kad visas komplektas pigiau iseitu  smile.gif

aciu uz atsakyma, bet va kazkaip sirdele link naujo krypsta, tik va o kaip su sportinem dalim, tarkim ar skiriasi labai cross ir cerox nuo edge ar mondial ?

ir kiek maciau internete tai mondial lopsys turi rankenas sonuose, o edge?jei ne uz ko tada ta lopsi nest?
Atsakyti
QUOTE(Florisita @ 2009 01 10, 12:22)
aciu uz atsakyma, bet  va kazkaip sirdele link naujo krypsta, tik va o kaip su sportinem dalim, tarkim ar skiriasi labai cross ir cerox nuo edge ar mondial ?

ir kiek maciau internete tai mondial lopsys turi rankenas sonuose, o edge?jei ne uz ko tada ta lopsi nest?

O kurgi ta lopsi nesi su tom rankenom? visas nesimas, tai idet i masina nuemus nuo vaziuokles. O be to net ir Mondialas, man rodos kazkuri mamyte rase, kad naujuose modeliuose ju nueme tas rankenas, nes tipo nesaugu su vaiku nesioti. Be to visai sekmingai galima nesti uz krastu paemus. Teko laiptais kelis kart su vaiku uznesti.
Atsakyti
QUOTE(Bingo @ 2009 01 10, 21:50)
O kurgi ta lopsi nesi su tom rankenom? visas nesimas, tai idet i masina nuemus nuo vaziuokles. O be to net ir Mondialas, man rodos kazkuri mamyte rase, kad naujuose modeliuose ju nueme tas rankenas, nes tipo nesaugu su vaiku nesioti. Be to visai sekmingai galima nesti uz krastu paemus. Teko laiptais kelis kart su vaiku uznesti.

drinks_cheers.gif

tiesa pasakius vienai ta lopsi net ir tuscia nepatogu nesti su rankenom, ka jau kalbet apie nesima su vaiku. as jeigu viena tai lopsi (ar tuscia ar su vaiku) keliu uz krastu, man taip zymiai patogiau. o jei esam dviese tai lopsi nesam paeme uz kiekvienas uz vienos rankenos (cia jau kai su vaiku). bet realiai lopsys atskirai nuo ratu ir dar su vaiku nesamas laaaabai retai mirksiukas.gif
Atsakyti