Anksčiau buvo tušas tokioj sidabrinėj bonkutėj ir dar į juodą maišelį įdėtas "Dvikova". Idealus tušas buvo, labai šepetėlis patiko. Ar yra dabar kas nors panašaus?

Man kaip ir panašiausias "I love maskara" - nes ir šepetėlis panašus, ir to tušo tikrai daug netepa ant blakstienų..

Sveikos,
Skubiai ieškau konsultantės Kaune!
Skubiai ieškau konsultantės Kaune!
Isbandziau si blizgi

super
mano spalva 4498, nu taaaaip graziai atrodo, ir kvapas malonus ir dengiasi graziai, sepetelis fainas... is manes 10 balu
turiu dar 4381, bet tik pabandziau, per sviesus man, galiu perleist kuriai

super

mano spalva 4498, nu taaaaip graziai atrodo, ir kvapas malonus ir dengiasi graziai, sepetelis fainas... is manes 10 balu

turiu dar 4381, bet tik pabandziau, per sviesus man, galiu perleist kuriai

Sveikutes. turiu klausimuka apie triju etapu programa "odos lyginimas". man konsultante minejo, kad sita programa galima naudoti TIK karta per sezona.. na iseina 4 kartus per metus!
Prisipazinsiu, neskaiciau visos/visu temu apie faberlic, todel jeigu jau toks klausimas buvo atsiprasau. Turbut pradarytos pakuotes nelaikys man keliu metu, kol visa kosmetika sunaudosiu, naudodama tik 4 kartus per metus
Butu gaila ismesti pinigelius

Visa trijų žingsniukų veido valymo programa yra vartojama žymiai dažniau ...
Galima padaryti intensyvų veido valymą - maždaug 5 procedūras atlikti kas 2-3 dienos, ir dar 5 procedūras kas 3-4 dienos... vėliau palaikymui užtenka 1 karto per savaitę... tai va tokių kursų per metus ir galėtų būti 3-4 .. nes vis tik tai yra intensyvus veido valymas...
o šiaip aš pati beveik kiekvieną savaitgalį darausi tokį veido valymą... ir jokio vargo, kiekvieną pirmadienį einu į darbelį kaip nauja
beje, ten pakuočių viduje yra labai išsamios instrukcijios, tik jos rusų kalba...
Galima padaryti intensyvų veido valymą - maždaug 5 procedūras atlikti kas 2-3 dienos, ir dar 5 procedūras kas 3-4 dienos... vėliau palaikymui užtenka 1 karto per savaitę... tai va tokių kursų per metus ir galėtų būti 3-4 .. nes vis tik tai yra intensyvus veido valymas...
o šiaip aš pati beveik kiekvieną savaitgalį darausi tokį veido valymą... ir jokio vargo, kiekvieną pirmadienį einu į darbelį kaip nauja

beje, ten pakuočių viduje yra labai išsamios instrukcijios, tik jos rusų kalba...
Faberlic kosmetika atradau daugiau kaip pries metus laiko, esu ja labai patenkinta. mano veido oda yra labai alergiska, pastoviai naudojau flucidin tepala, bepanten ir kitus tepalus is vaistines. dabar ju man nereikia, nes si kosmetika man labai super
, labai patinka 0340 veido kremas, isbandziau ir kitus kaip veido plastika 1020 krema, tinka.draugai labai pastebejo veido pasikeitima, tikrai ta kosmetika verta auksciausio balo

nu o as tai pakliuvau gerai su tuo faberlic
zodziu konsultante atejo i namus, pristate visa kosmetika ir t.t uzsisakiau prekiu uz £33. prizadejo, kad prekes bus sestadieni, t.y siandien. Kolkas prekiu nera. pareina zinute, kad prekes bus pirmadieni, negana to mano uzsakymo suma padidejo £5. uzsisakydama sumokejau £15 kaip garanta, kad imsiu prekes. vadinasi liko £18, o siandien zinuteje jau pasidare £23 ir negana to, kad net nemaciusi prekiu, pinigus turiu pervesti jai i banka, nors sake moket reikes kai gausiu prekes.
taigi, neturiu prekiu sutarta diena, pakilo uzsakymo kaina, ir dar turiu vargti pervedinedama pinigus jai i banka...
kur taip matyta. parasiau jai laiskeli, bus prekes bus ir pinigai, nevargsiu ir nesiknisiu po internetines bankininkystes sumoket jai grasius, kai net savo saskaitos nr nepaliko. gerai kad vizitine dave paskutine minute

zodziu konsultante atejo i namus, pristate visa kosmetika ir t.t uzsisakiau prekiu uz £33. prizadejo, kad prekes bus sestadieni, t.y siandien. Kolkas prekiu nera. pareina zinute, kad prekes bus pirmadieni, negana to mano uzsakymo suma padidejo £5. uzsisakydama sumokejau £15 kaip garanta, kad imsiu prekes. vadinasi liko £18, o siandien zinuteje jau pasidare £23 ir negana to, kad net nemaciusi prekiu, pinigus turiu pervesti jai i banka, nors sake moket reikes kai gausiu prekes.
taigi, neturiu prekiu sutarta diena, pakilo uzsakymo kaina, ir dar turiu vargti pervedinedama pinigus jai i banka...

QUOTE(amena @ 2012 11 03, 17:20)
nu o as tai pakliuvau gerai su tuo faberlic
zodziu konsultante atejo i namus, pristate visa kosmetika ir t.t uzsisakiau prekiu uz £33.

zodziu konsultante atejo i namus, pristate visa kosmetika ir t.t uzsisakiau prekiu uz £33.
Siulyciau susirasti patikima konsultante