Įkraunama...
Įkraunama...

Neštukių skyrelis

QUOTE(marusiote0120 @ 2012 04 27, 12:23)
Sveikutės, ar priimsit drakoniukus skorpioniukus.

Sveika prisijungusi 4u.gif
QUOTE(Sv@jukė @ 2012 04 27, 12:44)

Nu nu kr čia skaitei? aš iri noriu apie mergeles ir liūtus pasiskaityti biggrin.gif

QUOTE(Kiva @ 2012 04 27, 12:54)

Sveika, man atrodo mes pažįstamos iš IUI skyrelio wub.gif Tik aš kitu vardu ten lankiausi, ir mes vienu metu abi pas M vaikščiojom bigsmile.gif

QUOTE(valerie @ 2012 04 27, 13:26)
Kas cia varo ant skorpionu  nono.gif Siaip tai labai geras zenklas, ir skaudziausiai "kanda" jie sau, o ne kitiems  mirksiukas.gif

Aš igi nesuprant, kuom tie skorpionai tokie blogi nail.gif: geriausias ženklas biggrin.gif

QUOTE(Sontelis @ 2012 04 27, 13:49)
Laukiu finiso tiesiosios sukandus dantis bet su sypsena nestuke.gif  lotuliukas.gif

Šypsena sukėlė tavo postas biggrin.gif

QUOTE(Madissa @ 2012 04 30, 10:10)
(visi draugai labai pyksta kai taip pasakau, visi tikisi siltos vasaros, o as noriu vesios  rolleyes.gif )

drinks_cheers.gif pas mane tas pats, sakau būtų gerai, tik koki 18-20 daugiau nereikia, niekas manęs nesupranta biggrin.gif

Sveikos,

Savaitgalis neblogas, tik per karšta doh.gif o ir kojos tino kaip pašėlusios doh.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
O pas mus pajuryje siandien vesoka tik plius 15 ir vakar nebuvo karsta tik plius 20 buvo, kai Vilniuje skaiciau apie 25 buvo doh.gif As irgi nenoriu tu karsciu, labai jau sunkiai pernesu blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas,

tema vos ne ipusejo, o as tik dabar registruojuos biggrin.gif
Vis reikalai reikaliukai, MB i misija ruosias, va jau po keliu dienu isskrenda, tai yra veiklos, tik paskaitau cia ir vel einu, krutu, kazka darau rolleyes.gif

Rasot apie karscius, as irgi kaip muse laikrasciu trenkta slankiojau, vos krutejau doh.gif nesinori karsciu visai, bet bus kaip bus...

Laukiu irgi to laiko kai siusiu uzvalkaliukus ir patalyne i lopsiuka, merliukus turesiu greit jau, liks dar vystykliukai, nors juos gal ir gatavus pirksiu, bus matyt..
Kas del prietaru, tai idomiai cia, as linkus labiau pavadint tai sutapimu, nesinori tiket smile.gif

Braskei pirkom kokosini ciuzinuka, sako, jis geriau nei tas grikiu lukstu, nes jiem vaikas gali buti alergiskas, cia pirmas dalykas, antras, ta grikine puse galima naudot tik nuo metuku mazdaug, trecias dalykas, jie maziau vedinas.
Turim paprasta kokosini, mokejau uz nauja gal 65lt, per du metus, niekas jam nepasidare, neissikraipe, neissigulejo, nors Braske procentaliai lovytej tikrai daugiau miega nei su mumis. Tik puses kas menesi-pora kaitalioju ir tiek.

Sveikinimai naujai prisijungusioms merginoms, dziugu, kad musu gretos dideja, lai nestumai jusu buna sklandus ir lengvi, o pokalbiai cia silti ir artimi sirdziai 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif as po TA. Pas mus viskas OK, tik galvyte dar neisistaciusi. O vakar vakare jau galvojau, kad prasidejo saremiai. Nuo 6 val. vakaro sueme tokie didziuliai pilvo ir nugaros skausmai doh.gif ir kartojosi kas 5 min., tokiu skausmu dar nebuvau patyrusi, bet po poros val. po truputi aprimo. Vyra tai jau tikrai isgasdinau. Tai va prisikaiciau apie netikrus saremius, tai niekur neparasyta, kad gali buti tokie skaudus, o gydytojas siandien sako visko gali buti blink.gif Tai va laukiu toliau susitikimo su savo stebukleliu wub.gif gal neuzsisedes pas mam pilvuke blush2.gif
Visoms naujoms mergaitems po 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamukai ax.gif 4u.gif
As pakartojau slapimo tyrima. Ketonu padidejo nuo ano karto ir eritrocitu. Sesutė sako gal mazai geriat skysciu, tai blogai, nuodijat save taip. O as vandens nebedaug geriu, isvemiu ji. Sako gerkit viska kas skanu, tik ne kava.
Taip neramu del tu ketonu, o pas gine tik geguzes 10 d. Maniau gal pas urologa cia reik, bet del svenciu ryt visi dirba bele kaip.
Nezinau ka daryt. sad.gif
Atsakyti
Sveikos nestules,

Pirmiausia sveikinu naujai prisijungusias, labai jau laukeme Jusu. Ramaus Jums ir malonaus laukimo. 4u.gif

Istverem karscius, pagaliau. Negalvojau , kad lauksiu vesesniu oru, nes esu silumos megeja. man per karcius ne tik kojos bet ir rankos tino.

Musu drakonyte is ankstyvuju liepinukiu, bet dar nieko beveik neturime. Namuose remontas, tai dar neperkame daikteliu. Tik kelis rubelius turime.

O jau pilva uzsiauginau, oho...... Visi pamate klausia, ar jau greit, o mums dar 2 menesiai. Kaip oda islaikys net nezinau. Jau ruda juosta turiu per viduri ir dar vienas dalykas, pilvuka isbere. Ar Jums taip pat yra?

Del kursu apmokejimo klausete. Manes paprase atsiusti telefono numeri ir paskambins. Tai kol kas jie dar neapmoketi.

Atsakyti
Olija, na, gal dar isistatys per artimiausias dienas galvyte, o del paruosiamuju, man su pirmaja gyd sake, kad kiekvienos moters organizmas individualus, o ir skausmo riba pas kiekviena skirtinga, todel ir pojuciai nebutinai bus panasus 4u.gif
Nedaug jau liko, kantrybes ir kas bebutu, nuostabaus susitikimo wub.gif
Svajuke, buvau tokioj pacioj situacijoj pirmo nestumo metu, man lasino lasalines, nes viska isvemdavau lauk, negalejau gerti skysciu visai, o tiek norejos, budavo, tiesiog praverta burna laikau po vandens srove, kad nors siek tiek tu skysciu gaut biggrin.gif
O sikart Betos patarta uzsisaldziau megiamos arbatos, tuos ledukus ciulpiau, jie man padejo, ir skysciu gavau (per burnos gleivine jie isisavino) ir gliukozes, saldzia dariaus arbata. Tik ledukus darykis mazulycius, nes labai nesmagu gromuliuot tuos standartinio dydzio biggrin.gif
Kitas dalykas, stenkis gert, kiek gali, bet mikro visai mikro gurksniukais ir labai letai, pvz stikline vandens per 15-20min...gali pakaitom su ledukais ta daryt...gal pades 4u.gif
Dangutex, mano irgi pilvukas jau nemazas, penktadieni buvau TA, tai gyd nuomone maze ir 4kg gali pasiekt, jei toliau tokiais tempais augsim blink.gif
Bet man pilvo dar netempia labai, teplioju ji vynuogiu kauliuku aliejuku, pirkau vaistinej, ekologiska be jokiu priedu, tai gal tas man ir padeda, bent jau kol kas biggrin.gif
Su pirmaja turejau striju siek tiek, bet atsirado jos pries pat gimdyma, gal diena ar dvi, pilvas tiek didelis buvo...tai ir dabar nusiteikus, kad jei ir neatlaikys oda, tai tik pacioj pacioj pabaigoj...
Kantrybes-tikiuos, dirzas gelbsti, as be jo db niekur is namu neinu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Mila*: 30 balandžio 2012 - 14:48
QUOTE(*Mila* @ 2012 04 30, 15:16)
Zuzla, buvau tokioj pacioj situacijoj pirmo nestumo metu, man lasino lasalines, nes viska isvemdavau lauk, negalejau gerti skysciu visai, o tiek norejos, budavo, tiesiog praverta burna laikau po vandens srove, kad nors siek tiek tu skysciu gaut biggrin.gif

turbūt su Svajuke mane supainiojai smile.gif
man nėra taip blogai, išgeriu stiklinę vandens, papykina, užkandu, praeina, po poros valandų vėl pakartoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 04 30, 14:22)
man nėra taip blogai, išgeriu stiklinę vandens, papykina, užkandu, praeina, po poros valandų vėl pakartoju smile.gif

O kaip dabar tavo ketonai ? Ar jau nebera ?
Atsakyti
QUOTE(Sv@jukė @ 2012 04 30, 15:25)
O kaip dabar tavo ketonai ? Ar jau nebera ?

aš juk tik penktadienį sužinojau, kad jie yra.. va savaitgalį, dar šias dienas bandysiu "plautis", o trečiadienį vėl priduosiu, žiūrėsim.. pas gydytoją ketvirtadienį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 04 30, 14:33)
aš juk tik penktadienį sužinojau, kad jie yra.. va savaitgalį, dar šias dienas bandysiu "plautis", o trečiadienį vėl priduosiu, žiūrėsim.. pas gydytoją ketvirtadienį smile.gif

Si syk ir uzsikisau tamponu ir tiek prausiausi, na kas cia yra, kad tie ketonai ir eritrocitai. Jau mastau gal pas urologa reikia registruotis. Bijau, kad leliukui nepakenkt.
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 04 30, 14:22)

taip blush2.gif
sorry, nuskaiciau kazkaip ne taip biggrin.gif

saunuole, kad laikais thumbup.gif
Atsakyti