Įkraunama...
Įkraunama...

Neštukių skyrelis

Skaičiau temoje, kaip rašėte apie skysčių gėrimą. Man niekas nesakė gerti jų kuo daugiau, bet aš ir taip vandenuko mėgėja ax.gif O nuo pat punkcijos dar ir didelis troškulys kamuoja, tai ištisai geriu ir lakstau į tuliką biggrin.gif
Ir dar klausimas, jūs čia visos po IVF? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiva @ 2012 04 27, 13:52)
Ir dar klausimas, jūs čia visos po IVF?  blush2.gif

visokiu cia yra mirksiukas.gif
Atsakyti
Sonteli, aišku, kad prisimenu smile.gif
aš irgi jaučiuosi labai graži, tik kol nepažiūriu į veidrodį lotuliukas.gif nugi, pažiūrėjus į savo atvaizdą negaliu patikėti, kad tas pilvas toks didelis, gi jis toks mažiukas ir nesvarbu,kad reik jau pasilenkti, norint pažiūrėt kas ten žemiau bambos slepias lotuliukas.gif

dar noriu paklausti, tų, kurios jau krovėsi tašes į GN, kaip dėl įklotų...
viena pažįstama tvirtina,kad pilnai užtenka įprastų paketų (na iš serijos always...), o kita sako, kad geriau turėti didelius. tai čia kažkokie Tenos paketai?
ir dar dėl triusikų. viena sako, užtenka savų, įprastų, kita sako, kad geriau tos tinklinės....
iš kur gali žinoti kaip kraujuosi ? ar skiriasi, jei buvo CP tai ir negausiai (nes ta, kuri sako, kad užteko įprastų, buvo po CP), o jei natūraliai, tai jau plauksi....

man dar reikia nusipirkti maitinimo liemenėlę. o kaip jūs rinkotės? ar pirkot vienu dydžiu didesnę, kaip kad patariama? o negali būti, kad padidės ne vienu, o visais dviem dydžiais?

naujai prisijungusioms 4u.gif smagaus bendravimo ir džiugaus laukimo mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Kiva @ 2012 04 27, 11:52)
Skaičiau temoje, kaip rašėte apie skysčių gėrimą. Man niekas nesakė gerti jų kuo daugiau, bet aš ir taip vandenuko mėgėja  ax.gif O nuo pat punkcijos dar ir didelis troškulys kamuoja, tai ištisai geriu ir lakstau į tuliką  biggrin.gif
Ir dar klausimas, jūs čia visos po IVF?  blush2.gif

Mes apturėjom IVF+ICSI
Man irgi nieks nesakė, kad reik daugiau gerti, bet man kažkaip natūraliai labiau norisi gerti.
Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2012 04 27, 14:30)
dar noriu paklausti, tų, kurios jau krovėsi tašes į GN, kaip dėl įklotų...
viena pažįstama tvirtina,kad pilnai užtenka įprastų paketų (na iš serijos always...), o kita sako, kad geriau turėti didelius. tai čia kažkokie Tenos paketai?
ir dar dėl triusikų. viena sako, užtenka savų, įprastų, kita sako, kad geriau tos tinklinės....
iš kur gali žinoti kaip kraujuosi ? ar skiriasi, jei buvo CP tai ir negausiai (nes ta, kuri sako, kad užteko įprastų, buvo po CP), o jei natūraliai, tai jau plauksi....

Mano drauge, kiuri pagimde pries 3 beveik metus naudojo pampersus, nes kraujavimas buvo stiprus, net klause daktaru ar nenukraujos mirtinai biggrin.gif
O kitai uzteko dideliu paketu is serijos always. Nu man atrodo, kad jei kraujavimas ne mazas geriau naudoti pampersus suaugusiems, nereikes taip daznai begioti ir keisti paketus g.gif
Atsakyti
As guledama ligoninej kruva mamyciu i gimdyklas islidejau ir po to teko bendrauti, nes labai jau cekava esu ir klausimu ktuva buvo. Iskausius visokiu nuomoniu ir po CP ir naturaliai, pasidariau sau isvada. Nusipirkau tinklines kelnaites 1vnt, ir tu po gimdymo paketu tik 2 vnt, kadangi jie dideli tai prie tu kelnaiciu gerai prikimba. O visus kitus paketus sudejau i tase tokius kur naudojausi seniau nakciai skirtus, ir isidejau savo paprastu kelnaiciu. Po CP kraujavimas buna mazesnis. Juk vaistiniu visur pilna jei jau matysi kad dar keiketu tu dideliu paketu, tikras bus kas nupirks. Iskarto po gimdymo planuoju detis vienkartines kelnaites kur vidui iskarto yra roks kaip paketas. Kaskiek jos panasios i pampersus kelnytes. Pirkau tik vienas. Labai jau jas isgyre kai gausus kraujavimas buna. Nereik prisipirkti perdaug, nes dauguma mamyciu paskui neturi kur ju deti. doh.gif
Maitinancioms liemenuka jau senokai nesioju, nes mane visi tie su vielikem erzino. Visada perku 1 dydziu didesni nas kitaip kas pora savaiciu tureciau pirkti nauja blush2.gif O pries gala irgi pirksiu didesnio dydzio nes mano krutine minksta tai tikrai teks su pieno surinkejais pavaikscioti tai tegul jau tos vietos buna atsargai mirksiukas.gif Zinoma tai tik mano nuomone. Bet cia is patirties. Prisiziurejau sociai kai mamom pienelis atsiranda, krutine isbrinksta ir liemenukai staiga permazi pasidaro. lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Sangria023 @ 2012 04 27, 14:47)
Mano drauge, kiuri pagimde pries 3 beveik metus naudojo pampersus, nes kraujavimas buvo stiprus, net klause daktaru ar nenukraujos mirtinai biggrin.gif
O kitai uzteko dideliu paketu is serijos always. Nu man atrodo, kad jei kraujavimas ne mazas geriau naudoti pampersus suaugusiems, nereikes taip daznai begioti ir keisti paketus g.gif

As jau busiu su pampersais sociai per nestuma atsivaiksciojus blink.gif lotuliukas.gif tai pasirinkau paketus. Bet cia gera mintis thumbup.gif Pameginkite pampersus, pajusite ka vaikai jaucia g.gif
Atsakyti
Svekinimai naujai prisijungusioms 4u.gif Smagumėlis, nors negausiai, bet vis tiek sąrašas pilnėja thumbup.gif
Aš irgi apsiuosčiau ligoninėje, tai man kur kas ramiau pasidarė, nes matant tik sąrašą, ko reikia, tokia painiava atsiranda... O atsigula moterys, tų sąrašų nei mačiusios, nei regėjusios, ir viskas paprastai sutvarkoma. Aišku, dar ir nuo konkrečios ligoninės priklauso.
Bent jau aš įsitikinau, kad į gimdyklą tereikia nepamiršt pilvo ir vyro, jei žada dalyvauti biggrin.gif Marškinius ir net chalatą duoda, vaikiukui tereikėjo, kiek mačiau, tik sauskelnių ir vilnonių kojinyčių.
Mane kur kas labiau domina atsilyginimas gydytojui, nes kiek paklausiau, tai nelabai tikisi, kad tokios sumos mokamos tariantis su gydytoju. Gal esat girdėjusios ką nors iš šios srities?
Atsakyti
Man tai ir su tom kainom viskas labai aisku pasidare doh.gif Svelniai tariant kosminiai pinigai vaiksto. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sv@jukė @ 2012 04 27, 10:25)
As kasmet gaunu daugiau nei standartas ir per laika prikaupiau kasmet neimdama visu. Ir ziauriai bijau reakcijos. Viena taip pat ejo, l.anksti, tai kiek girdejau, pikti vadovai buvo.

Gal aš klystu, bet man atrodo tas kasmetines atostogas galima pliusuoti ir prie vaiko auginimo atostogų. Jei taip ir yra, tai galėtum išeiti dabar kaip priklauso - 30-tą savaitę, o grįžti keliom savaitėm vėliau.
Atsakyti
Oho kiek naujų mamyčių thumbup.gif Smagu, kad mūsų gretos didėja.

Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Linkejimai visoms nestukems, naujoms ir cia jau ilgesni laika bendraujancioms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
As siandien irgi po apziuros. Viskas kaip ir gerai. Tik pamirsom koju venas pasiziuret ir del sporto pasiklaust. Siaip sake kaklelis sandarus, ilgas, tik gal kiek minkstokas, todel jokiu meiliu naktimis sake nesitiket blush2.gif Na bet tikrai del to isgyvensim smile.gif Kadangi mano placenta priekineje dalyje, tai sake ir judesiukus veliau galiu pajusti, taigi kantriai lauksiu smile.gif Ir per pilnus 4 men.priaugau 7 kg!!! Siaip planuoju po poros savaiciu pailset, pasiimt biuleteni, per didelius darbus tikrai pavargau...
Valerie ir kitos, kurios lanketes pas genetike E.B. Sakykit, ar kiekviena karta duodat kazkiek pinigelio, ar visada vienoda suma? Jei nedrasu, tai busiu dekinga uz atsakyma i az smile.gif
Gero savaitgalio merginos ir daug daug pozityvumo visoms wub.gif
Atsakyti
Pasislepusi, man merginos rekomendavo pirkti siek tiek didesnes nei kad reikia paskutinius nestumo menesius. O dar, jei gimdysi Ak, ten parduoda ir ismatuoja tave vietoj, kai jau tikrai aisku, kiek padidejo krutine, ir kainos geros, be PVM, gaunasi liemenele apie 40 litu 4u.gif

QUOTE(Meilės vaisius @ 2012 04 27, 22:25)
Valerie ir kitos, kurios lanketes pas genetike E.B. Sakykit, ar kiekviena karta duodat kazkiek pinigelio, ar visada vienoda suma? Jei nedrasu, tai busiu dekinga uz atsakyma i az  smile.gif

Kai susitari su ja del apsilankymo Santariskese, kiekviena karta duodi 100 lituku 4u.gif Cia mane irgi apsviete musu merginos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valerie: 27 balandžio 2012 - 21:53