angeliuke, su šimtadieniu Tave

kaip laikas bėga, o atrodo, ne taip senai trydaliojei dėl nėštukiškų požymių

kaip smagu, mergaitės, ruošiat jau savo vaikučiams kraitelius, aš dar nieko....
reiktų jau gal judintis

o jūs jau visos nusprendę kurioje ligoninėje susitiksit su savo vaikučiu/iais ?
aš dar nesu tvirtai apsisprendusi, pastarąsias dienas tik ir rinkau info apie visas klinikas. galva susisuko beskaitant atsiliepimus, tik vieną ką supratau, kad jei kokie skausmai neaiškūs geriau iškart į AK važiuoti, nes gali vis vien iš kitos ligoninės gabenti ten.
apie gimdymą prižiūrintį personalą gali rasti įvairių atsiliepimų, keista tik, kad tiek AK, tiek VGN apie pogimdyvinę priežiūrą neitin geri atsiliepimai.
apie tarimąsi su gydytoju irgi įvairios nuomonės.
mano bičiulių tarpe yra ir tokių, kurios nesitarė ir džiaugėsi, yra kurios tarėsi, bet buvo paliktos ant ledo, ir yra tokių, kurios neįsivaizduoja kitaip.
o aš kažkaip pavargau nuo tų "mokamų" gydytojų ir jų paslaugų. bet čia kaip sakoma, kiekvienam savo...
išsiaiškinau, kad yra tokia paslauga, kaip nėštumo priežiūra, VGN. tiesa, mokama. o galima ir su siuntimu gauti konsultaciją nemokamą.
tuo tarpu AK siuntimas galioja tik ginekologo, bet galima susimokėti į kasą maždaug 100 lt ir pasirinkti (atitinkamom dienom) kažkurį tai gydytoją, kiek žiūrėjau tai visi skyrių vedėjai....
čia, gal kažkam jau ir žinoma ir visai nenaudinga info, bet galbūt atsiras kam pravers. aš jau nutarus apsilankyt pas kitą gydytoją, tik dar nežinau ar AK, ar pabandyt VGN (kai skambinau dėl info, gan maloniai bendravo ir mielai suteikė reikiamos man info).
dar dėl pamokėlių neapsisprendžiau. mačiau ir AK organizuoja, ir VNG (nemokamai)...
dabar man svarbiausia, kad savijauta nepalyginamai geresnė.