Labukas, nestukes
pagaliau as irgi registruojuosi naujoje temukeje, kazkaip mazai prisedu prie kompo pastaruoju metu
QUOTE(Tanga @ 2012 04 23, 19:34)
Šį saulėtą savaitgalį praleidau Palangoje, daug vaikščiojau, pasimėgavau baseinu. Buvo super
Tanga, super savaitgalis

Si mes taip pat planuojam i Palanga, labai tikiuosi, kad bus silta, kaip zada, ir nelis. Kaip suprantu, tau nuo ilgesnio vaiksciojimo viskas ok? As kai daugiau pavaikstineju, pilvas pasidaro toks sunkus, kietas, turiu gerti magni, nes taip ir neatleidzia.. Tai neisivaizduoju, kaip su tuo vaiksciojimu bus - noretus tai kuo daugiau. Galvoju isbandyti nesciuju dirza, kazin, ar padetu nuo kietejimo? Nes kaip suprantu, jis lyg labiau nuo nugaros skausmo?

Gal kuri nesiojat dirza ir gali pasidalinti patirtim?
QUOTE(olialia2001 @ 2012 04 23, 21:07)
Aš šiandien oficaliai neštumo atostoguose, pamatavo mus, paklause širdutę, bet skanas tik gegužės viduri bus. Per 2 mėn. -1kg

(iš vi tada nuo 3,5mėn. + 3kg.)
Olialia, su atostogom!!

As ju l.laukiu, va sia ir kita sav. dar kazkaip atidirbti, po to siaip tostogos 2 sav., ir po to jau dekretas
QUOTE(angeliukkkeee @ 2012 04 24, 12:45)
Labas rytas
Kaip laikotes?
As tai sia nakti beveik be miego

-taip grauzia remuo, kad neimanoma miegot, tai ko tik nedariau-ir pieno geriau ir vandens, po pieno truputi praejo, bet vistiek, snd bijau ir ka valgyti
Jei tu ne pries vaistus, tai nestukem galima raniberl vartoti 150 stiprumo. As turiu skrandzio liga, tai geriu juos nuo pirmu dienu, man ir seimos gyd., ir daktarelis patvirtino, kad galima. Tai net geriau veikia, nei renie, nes bent man po renie net pablogedavo.
QUOTE(Streamy @ 2012 04 24, 13:37)
maniškė mergina jau duodasi kaip reikiant
Kaip smagu

mano zuike tai tikriausiai vakarais sokius rengia, sakom, bus aktyviste turbut.. Jau senokai pilvas kruta, bet pastaruoju metu tai net banguoja, plika akim matos, o kai isiselsta, tai sugeba kazkokiu budu trijose vietose iskart bumbseti

Ir kuo toliau, tuo stipriau, net susirieciu, kai kur nors gerai pataiko. Taip gera jausti judant leliuka, man atrodo, geresnis jausmas turbut tik laikyti ji jau ant ranku
Mergaites, o kaip ir kur jus nuotraukeles keliat?
Tik parasius zinute pamaciau, kad siandien jau 100-dienis likes

Gerai, kad liniuote yra, o tai ir praziopsociau.. smagu