Įkraunama...
Įkraunama...

Neštukių skyrelis

QUOTE(Krempudra @ 2012 04 24, 11:53)
sveikos  4u.gif
nea, nejauciu  doh.gif kartais buna tai vienoje tai kitoje vietoje pilvas lyg sukieteja ir isitempia. bet gydytoja, sake, kad cia ne judesiukai  schmoll.gif  g.gif todel arba nejauciu, arba nesuprantu, kad ten judesiukai  blush2.gif bet svarbiausia drakoniukams viskas gerai, makaluojasi jie ten pilve  biggrin.gif gal net dziaugtis reikia, kad mamos nekankina ir nespardo  biggrin.gif beje, jau mano talija, nors kur cia jau talija, - 102 cm  doh.gif ir niekaip su grybeliais nesusitvarkau  doh.gif
kaip tavasis pilvukas?

Žinoma, svarbiausia, kad drakoniukams viskas puikiai! Aš ir nesu tikra, bet manau, kad jaučiu, kaip jie viduje kuičiasi, ypač vakare, kai atsigulu į lovą. Jaučiu tokį malonų kutenimą, kartais net atrodo, kad jaučiu, kaip jie verčiasi ir bando pasidalinti vietą mano pilvuke, o gal čia tik mano laki fantazija biggrin.gif
Atsakyti
Iride, o kaip jus augat?
Atsakyti
Labukas, nestukes smile.gif

pagaliau as irgi registruojuosi naujoje temukeje, kazkaip mazai prisedu prie kompo pastaruoju metu blush2.gif

QUOTE(Tanga @ 2012 04 23, 19:34)
Šį saulėtą savaitgalį praleidau Palangoje, daug vaikščiojau, pasimėgavau baseinu. Buvo super  thumbup.gif

Tanga, super savaitgalis thumbup.gif Si mes taip pat planuojam i Palanga, labai tikiuosi, kad bus silta, kaip zada, ir nelis. Kaip suprantu, tau nuo ilgesnio vaiksciojimo viskas ok? As kai daugiau pavaikstineju, pilvas pasidaro toks sunkus, kietas, turiu gerti magni, nes taip ir neatleidzia.. Tai neisivaizduoju, kaip su tuo vaiksciojimu bus - noretus tai kuo daugiau. Galvoju isbandyti nesciuju dirza, kazin, ar padetu nuo kietejimo? Nes kaip suprantu, jis lyg labiau nuo nugaros skausmo? g.gif Gal kuri nesiojat dirza ir gali pasidalinti patirtim?

QUOTE(olialia2001 @ 2012 04 23, 21:07)
Aš šiandien oficaliai neštumo atostoguose, pamatavo mus, paklause širdutę, bet skanas tik gegužės viduri bus. Per 2 mėn. -1kg  biggrin.gif  (iš vi tada nuo 3,5mėn. + 3kg.)

Olialia, su atostogom!! 4u.gif As ju l.laukiu, va sia ir kita sav. dar kazkaip atidirbti, po to siaip tostogos 2 sav., ir po to jau dekretas rolleyes.gif

QUOTE(angeliukkkeee @ 2012 04 24, 12:45)
Labas rytas  nestuke.gif
Kaip laikotes?  mirksiukas.gif
As tai sia nakti beveik be miego  doh.gif -taip grauzia remuo, kad neimanoma miegot, tai ko tik nedariau-ir pieno geriau ir vandens, po pieno truputi praejo, bet vistiek, snd bijau ir ka valgyti  doh.gif

Jei tu ne pries vaistus, tai nestukem galima raniberl vartoti 150 stiprumo. As turiu skrandzio liga, tai geriu juos nuo pirmu dienu, man ir seimos gyd., ir daktarelis patvirtino, kad galima. Tai net geriau veikia, nei renie, nes bent man po renie net pablogedavo.

QUOTE(Streamy @ 2012 04 24, 13:37)
maniškė mergina jau duodasi kaip reikiant  rolleyes.gif

Kaip smagu drinks_cheers.gif mano zuike tai tikriausiai vakarais sokius rengia, sakom, bus aktyviste turbut.. Jau senokai pilvas kruta, bet pastaruoju metu tai net banguoja, plika akim matos, o kai isiselsta, tai sugeba kazkokiu budu trijose vietose iskart bumbseti smile.gif Ir kuo toliau, tuo stipriau, net susirieciu, kai kur nors gerai pataiko. Taip gera jausti judant leliuka, man atrodo, geresnis jausmas turbut tik laikyti ji jau ant ranku 2.gif

Mergaites, o kaip ir kur jus nuotraukeles keliat? g.gif

Tik parasius zinute pamaciau, kad siandien jau 100-dienis likes biggrin.gif Gerai, kad liniuote yra, o tai ir praziopsociau.. smagu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo d'ville: 24 balandžio 2012 - 12:38
QUOTE(Krempudra @ 2012 04 24, 13:26)
Iride, o kaip jus augat?

Buvome TA lygiai prieš savaitę - sakė, viskas normoje, bet konkrečiau nieko nežinau. Apatinis mažylis ir toliau išlaikė intrigą, kas ji(s) smile.gif O aš pati priaugau 5kg, ta proga prisipirkau naujų nėštukinių rūbelių smile.gif
Atsakyti
d'ville su simtadieniu 4u.gif
As nesioju dirza, nes man liepe gine, kad nebutu per didelio spaudimo ant kaklelio. Su jo jauciuosi daug geriau, niekas netempia, pakelia pilvuka ir gimda maziau spaudzia ant kaklelio, po to ivykio kai man buvo jis patrumpejes tai niekur be dirzi neinu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamelija2 @ 2012 04 24, 12:04)

O as siandien buvau pas gine. Viskas normaliai, tik dar reikia pasidaryti slapimo tyrima ir i savaite karta turesiu gliukoze tirtis. Vakar buvom KMUK, tai gavau toki aparateli. Nuo vakar pradejau badytis ir taip 4 kartus per diena doh.gif Kitam pirmadieni vaziuosiu pas endikrinologa, tai matysiu kokie ten mano rezultatai. Siaip dabar atrodo, kad viskas normos ribose, matyt dieta padejo smile.gif Nors sekmadieni nusidejau ir suvalgiau mazuti gabaliuka torto blush2.gif
Siaip viskas tvarkoj, tik kojos tinsta.
Grazios dienos visoms 4u.gif

Kamelija tu tokia smulkute ir va cukrus padidejes, keista net g.gif as ir bijau kad per nestuma nepakiltu, kazkada pries 4 metus buvo soktelejes, tada stebejau, bet susitvarke, dabar ir stebiu, bet aciu dievui kol kas norma

Mano mergina sakyciau is ramesniu, nors siandien tai sukas, malas nuo pacio ryto biggrin.gif

Merginos kas lankotes privaciai, kaip ten su okulistais daryti, kur ju ieskoti, eiti pas savo seimos gydytoja siuntimo ar galima i kokia privacia, nors noreciau kad normaliai paziuretu, visgi turiu silpna regejima reikia kad normalai akiu dugna paziuretu

Vakar buvai TA, turiu +8 kg, siaip viskas normoj atrodo, augam toliau
Atsakyti
QUOTE(Madissa @ 2012 04 24, 15:12)
Merginos kas lankotes privaciai, kaip ten su okulistais daryti, kur ju ieskoti, eiti pas savo seimos gydytoja siuntimo ar galima i kokia privacia, nors noreciau kad normaliai paziuretu, visgi turiu  silpna regejima reikia kad normalai akiu dugna paziuretu

jei turi gines siuntima, gali nueiti cia 4u.gif jei su siuntimu, ten konsultacija nemokamai 4u.gif tik kad as dar pas juos dariausi kazkokia krutesne foto, todel sumokejau uz ja papildomai rolleyes.gif bet tikrai gerai paziuri mirksiukas.gif
Atsakyti
Kamelija tu tokia smulkute ir va cukrus padidejes, keista net  g.gif as ir bijau kad per nestuma nepakiltu, kazkada pries 4 metus buvo soktelejes, tada stebejau, bet susitvarke, dabar ir stebiu, bet aciu dievui kol kas norma

As pati ir nesitikejau tokio rezultato, bet yra kaip yra... Man gal tas cukrus sukiles nuo to,kad as labai megstu visokius saldzius kepinius:bandeles, sausainius,pyragus blush2.gif Bet as juos ir anksciau valgydavau kada tik panorejus, gal dabar tiesiog organizmas taip sureagavo g.gif Dabar susilaikau nuo viso to gerio, tai ir tas cukrus nekyla Aisku labai sunku, bet del maziuko geroves ne tik tokiu dalyku atsisakyti galima smile.gif

d'ville su simtadieniu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Krempudra @ 2012 04 24, 13:09)
ir prie jusu albumelio neprisijungusi  blush2.gif

nu va, kas per netvarka g.gif

QUOTE(d'ville @ 2012 04 24, 13:36)
Labukas, nestukes smile.gif

Tik parasius zinute pamaciau, kad siandien jau 100-dienis likes  biggrin.gif Gerai, kad liniuote yra, o tai ir praziopsociau.. smagu  ax.gif

su šimtadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Merginos kas lankotes privaciai, kaip ten su okulistais daryti, kur ju ieskoti, eiti pas savo seimos gydytoja siuntimo ar galima i kokia privacia, nors noreciau kad normaliai paziuretu, visgi turiu  silpna regejima reikia kad normalai akiu dugna paziuretu

kai pas mane su regėjimu viskas gerai, tai aš ėjau į poliliniką 4u.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos smile.gif Matau pasigedot, o aš kaip tik šiandien atsirandu. Kaip kad pasislėpusi informavo, iš tiesų buvau įkalinta ligoninėje. Nei į gera, nei į bloga... Užėjo skrandžio skausmas, kelias val. nepraėjo, tad teko atsigulti į ligoninę, nors nuo to momento skausmai dingo. Mano nesėkmė tik ta, kad pasitaikė savaitgalis ant nosies, tai labai jau nuobodžiai ėjo laikas. Šiandien pagaliau atliko tyrimus galutinius ir paaiškėjo, kad tulžyje atsiradę smulkių akmenukų. Gal pranyks, nes nėštumo metu atsiranda ir pradingsta, o gal ir teks kovoti su tuo po gimdymo.
O į naudą išėjo tai, kad adaptavausi šiek tiek aplikoj, kur teks praleisti dar ne vieną dieną susitinkant su mūsų padaužiuku. Prisižiūrėjau, kaip sąrėmiauja, kaip ruošia cezariui ir pan. Gerai, kai man tik toniukus tikrina, kraujo ar šlapimo tyrimus daro... Tiesa, atsirado baltymo, bet labai nedaug. Dar paaiškėjo, jog virkštelė apie kaklą apsisukusi... žodžiu, visas rinkinys CP ''už''. O geriausia tai, kad jau namie thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2012 04 24, 17:24)
Sveikos gyvos smile.gif Matau pasigedot, o aš kaip tik šiandien atsirandu. Kaip kad pasislėpusi informavo, iš tiesų buvau įkalinta ligoninėje. Nei į gera, nei į bloga... Užėjo skrandžio skausmas, kelias val. nepraėjo, tad teko atsigulti į ligoninę, nors nuo to momento skausmai dingo. Mano nesėkmė tik ta, kad pasitaikė savaitgalis ant nosies, tai labai jau nuobodžiai ėjo laikas. Šiandien pagaliau atliko tyrimus galutinius ir paaiškėjo, kad tulžyje atsiradę smulkių akmenukų. Gal pranyks, nes nėštumo metu atsiranda ir pradingsta, o gal ir teks kovoti su tuo po gimdymo.
O į naudą išėjo tai, kad adaptavausi šiek tiek aplikoj, kur teks praleisti dar ne vieną dieną susitinkant su mūsų padaužiuku. Prisižiūrėjau, kaip sąrėmiauja, kaip ruošia cezariui ir pan. Gerai, kai man tik toniukus tikrina, kraujo ar šlapimo tyrimus daro... Tiesa, atsirado baltymo, bet labai nedaug. Dar paaiškėjo, jog virkštelė apie kaklą apsisukusi... žodžiu, visas rinkinys CP ''už''. O geriausia tai, kad jau namie  thumbup.gif

Sveika sugrizusi, gerai, kad tau ir maziukui viskas gerai, jau nebedaug ir laukti liko iki susitikmo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2012 04 24, 18:28)
Sveika sugrizusi, gerai, kad tau ir maziukui viskas gerai, jau nebedaug ir laukti liko iki susitikmo wub.gif

Ačiū. Maksimum tris savaites turiu laiko nepakitusiam statusui. Oi, neįsivaizduoju, kaip viskas pasikeis. Toks sumišimas dabar...
Atsakyti