QUOTE(Krempudra @ 2012 04 24, 11:53)
sveikos
nea, nejauciu

kartais buna tai vienoje tai kitoje vietoje pilvas lyg sukieteja ir isitempia. bet gydytoja, sake, kad cia ne judesiukai, todel arba nejauciu, arba nesuprantu, kad ten judesiukai

bet svarbiausia drakoniukams viskas gerai, makaluojasi jie ten pilve gal net dziaugtis reikia, kad mamos nekankina ir nespardo beje, jau mano talija, nors kur cia jau talija, - 102 cm : ir niekaip su grybeliais nesusitvarkau :
kaip tavasis pilvukas?
tik 102

pas mane jau prieš savaite buvo 105

Pas mane tas pilvas tik ir išsipūtė, niekur daugiau tie 3kg pakolkas nenusėdo, tik 3kg ant pilvo

Jaučiuosi kaip krepšinio kamuolį prarijusi

Ir pilvas labai aukštai, su pirmuoju jisai ne toks buvo

Pas mane ačiū D jokių grybelių pakolkas, jokių pienligių, jokių uždegimų, bet šlapimo tyrimą kitą savaitę darysiuosi, tai turiu blogą nuojautą
O maniškė mergina jau duodasi kaip reikiant

Dar prieš kelias dienas mamai pasiskundžiau, kad ramus šį kartą leliukas pasitaikė, nes pirmasis duodavosi taip, kad uiiiiii.... bet nuo to laiko vis ryškiau ir dažniau jaučiu, o ir pilvas po truputi banguoja, ir vyras jau jaučia padėjęs ant pilvo ranką

Nors turbūt normalu, kad vėliau šį kartą išryškėjo judesiai, nes turiu aš gelbėjimosi ratą pasikabinusi ant juosmens
Manau jau neužilgo ir tu pajusi, bet gerai pagalvojus, gal taviškiai ir tiek vietos neturi judėti ten laisvai

gi vis tiek du, ir abu turbūt jau gerokai virš 1kg jeigu supliusuosim

Galėtu į albumiuką pilvuko foto įmesti
QUOTE(pasislepusi @ 2012 04 24, 12:25)
tikiuosi,Kristinukė nesupyks, kad parašysiu.
Ji ligoninėje, nuo praeitos savaitės. berods ketvirtadienį ją paguldė
na, žodžiu, kai paleis, pati ateis ir pasipasakos.
tai tiek
tikėkimės viskas gerai jai, linkėjimai