Įkraunama...
Įkraunama...

Neštukių skyrelis

Registruojuosi naujuose namučiuose. Ačiū, Streamy.
Sveikinu Konstruktorę, kuri pagaliau sūpuoja ant rankų savo ilgai lauktą stebuklą thumbup.gif

Toms, kurios ieško pigesnių drabužėlių, siūlau pasidairyti čia: http://www.manodrabu...s/sliauztinukai
Galima rasti ir visiškai naujų nebrangiai ir gerų firmų.

Šį saulėtą savaitgalį praleidau Palangoje, daug vaikščiojau, pasimėgavau baseinu. Buvo super thumbup.gif
Atsakyti
Ačiu už naujus namučius thumbup.gif
Konstruktore daug pienelio ir ramiu nakteliu.
Naujai prisijungusioms - tik drasiai !!!!

Aš šiandien oficaliai neštumo atostoguose, pamatavo mus, paklause širdutę, bet skanas tik gegužės viduri bus. Per 2 mėn. -1kg biggrin.gif (iš vi tada nuo 3,5mėn. + 3kg.)

įdejau mūsų karetos ir lovytės nuotraukytės į albumą blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olialia2001: 23 balandžio 2012 - 19:07
QUOTE(olialia2001 @ 2012 04 23, 20:07)
Ačiu už naujus namučius thumbup.gif
Konstruktore daug pienelio ir ramiu nakteliu.
Naujai prisijungusioms - tik drasiai !!!!

Aš šiandien oficaliai neštumo atostoguose, pamatavo mus, paklause širdutę, bet skanas tik gegužės viduri bus. Per 2 mėn. -1kg  biggrin.gif  (iš vi tada nuo 3,5mėn. + 3kg.)

įdejau mūsų karetos ir lovytės nuotraukytės į albumą  blush2.gif

Su pelnytom atostogom 4u.gif 4u.gif 4u.gif

nu jau karietos ir lovytės grožis wub.gif

Aš jau norėčiau pasistatyti ir lovytę,bet dar tiek laiko blush2.gif jau spirgu lotuliukas.gif
Atsakyti
Krempdra, kaip tu, kaip tavo judesiukai? Gal jau jauti?
Atsakyti
Labas rytas nestuke.gif
Kaip laikotes? mirksiukas.gif
As tai sia nakti beveik be miego doh.gif -taip grauzia remuo, kad neimanoma miegot, tai ko tik nedariau-ir pieno geriau ir vandens, po pieno truputi praejo, bet vistiek, snd bijau ir ka valgyti doh.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

QUOTE(Streamy @ 2012 04 24, 10:31)
Krempdra, kaip tu, kaip tavo judesiukai? Gal jau jauti?

nea, nejauciu doh.gif kartais buna tai vienoje tai kitoje vietoje pilvas lyg sukieteja ir isitempia. bet gydytoja, sake, kad cia ne judesiukai schmoll.gif g.gif todel arba nejauciu, arba nesuprantu, kad ten judesiukai blush2.gif bet svarbiausia drakoniukams viskas gerai, makaluojasi jie ten pilve biggrin.gif gal net dziaugtis reikia, kad mamos nekankina ir nespardo biggrin.gif beje, jau mano talija, nors kur cia jau talija, - 102 cm doh.gif ir niekaip su grybeliais nesusitvarkau doh.gif
kaip tavasis pilvukas?
Atsakyti
QUOTE(angeliukkkeee @ 2012 04 24, 11:45)
Labas rytas  nestuke.gif
Kaip laikotes?  mirksiukas.gif
As tai sia nakti beveik be miego  doh.gif -taip grauzia remuo, kad neimanoma miegot, tai ko tik nedariau-ir pieno geriau ir vandens, po pieno truputi praejo, bet vistiek, snd bijau ir ka valgyti  doh.gif

sveikute zinok man gine sake, kad jei grauzia remuo galima suciulpti rennie, man labai gerai padeda, nestukems galima smile.gif
Kur musus kristinuke pradigo, tikiuosi jai viskas gerai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sangria023: 24 balandžio 2012 - 10:58
Labas nestuliukai smile.gif
olialia su atostogom 4u.gif grazus pirkiniai thumbup.gif

O as siandien buvau pas gine. Viskas normaliai, tik dar reikia pasidaryti slapimo tyrima ir i savaite karta turesiu gliukoze tirtis. Vakar buvom KMUK, tai gavau toki aparateli. Nuo vakar pradejau badytis ir taip 4 kartus per diena doh.gif Kitam pirmadieni vaziuosiu pas endikrinologa, tai matysiu kokie ten mano rezultatai. Siaip dabar atrodo, kad viskas normos ribose, matyt dieta padejo smile.gif Nors sekmadieni nusidejau ir suvalgiau mazuti gabaliuka torto blush2.gif
Siaip viskas tvarkoj, tik kojos tinsta.
Grazios dienos visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2012 04 24, 11:57)
Kur musus kristinuke pradigo, tikiuosi jai viskas gerai ax.gif

tikiuosi,Kristinukė nesupyks, kad parašysiu.
Ji ligoninėje, nuo praeitos savaitės. berods ketvirtadienį ją paguldė g.gif
na, žodžiu, kai paleis, pati ateis ir pasipasakos.

tai tiek mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Krempudra @ 2012 04 24, 11:53)
sveikos 
nea, nejauciu  doh.gif kartais buna tai vienoje tai kitoje vietoje pilvas lyg sukieteja ir isitempia. bet gydytoja, sake, kad cia ne judesiukai, todel arba nejauciu, arba nesuprantu, kad ten judesiukai  blush2.gif bet svarbiausia drakoniukams viskas gerai, makaluojasi jie ten pilve  gal net dziaugtis reikia, kad mamos nekankina ir nespardo beje, jau mano talija, nors kur cia jau talija, - 102 cm  : ir niekaip su grybeliais nesusitvarkau  :
kaip tavasis pilvukas?

tik 102 blink.gif pas mane jau prieš savaite buvo 105 lotuliukas.gif Pas mane tas pilvas tik ir išsipūtė, niekur daugiau tie 3kg pakolkas nenusėdo, tik 3kg ant pilvo doh.gif lotuliukas.gif Jaučiuosi kaip krepšinio kamuolį prarijusi lotuliukas.gif Ir pilvas labai aukštai, su pirmuoju jisai ne toks buvo schmoll.gif Pas mane ačiū D jokių grybelių pakolkas, jokių pienligių, jokių uždegimų, bet šlapimo tyrimą kitą savaitę darysiuosi, tai turiu blogą nuojautą doh.gif
O maniškė mergina jau duodasi kaip reikiant rolleyes.gif Dar prieš kelias dienas mamai pasiskundžiau, kad ramus šį kartą leliukas pasitaikė, nes pirmasis duodavosi taip, kad uiiiiii.... bet nuo to laiko vis ryškiau ir dažniau jaučiu, o ir pilvas po truputi banguoja, ir vyras jau jaučia padėjęs ant pilvo ranką wub.gif Nors turbūt normalu, kad vėliau šį kartą išryškėjo judesiai, nes turiu aš gelbėjimosi ratą pasikabinusi ant juosmens lotuliukas.gif
Manau jau neužilgo ir tu pajusi, bet gerai pagalvojus, gal taviškiai ir tiek vietos neturi judėti ten laisvai g.gif gi vis tiek du, ir abu turbūt jau gerokai virš 1kg jeigu supliusuosim wub.gif Galėtu į albumiuką pilvuko foto įmesti wub.gif

QUOTE(pasislepusi @ 2012 04 24, 12:25)
Ji ligoninėje, nuo praeitos savaitės. berods ketvirtadienį ją paguldė  g.gif

tai tiek  mirksiukas.gif

tikėkimės viskas gerai jai, linkėjimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2012 04 24, 12:25)
Ji ligoninėje, nuo praeitos savaitės. berods ketvirtadienį ją paguldė  g.gif

tai tiek  mirksiukas.gif

Kaz kodel taip ir nujauciau, kad ji ligonineje verysad.gif Nu tikiuosi jai ir maziukui viskas gerai, laukiam sugriztancios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Streamy @ 2012 04 24, 12:37)
- tik 102  blink.gif pas mane jau prieš savaite buvo 105  lotuliukas.gif Pas mane tas pilvas tik ir išsipūtė, niekur daugiau tie 3kg pakolkas nenusėdo, tik 3kg ant pilvo doh.gif  lotuliukas.gif
- Manau jau neužilgo ir tu pajusi, bet gerai pagalvojus, gal taviškiai ir tiek vietos neturi judėti ten laisvai  Galėtu į albumiuką pilvuko foto įmesti 

- pas mane +10 kg, nors irgi vaizdas, kad viskas i pilva suejo g.gif
- kad juda jie g.gif kai ziurejo pries dvi savaites, vieno kojos buvo prie kito uzpakalio g.gif o dabar pvz susiglaude galvom g.gif zodziu, kazkokiu budu jie ten makaluojasi g.gif nors ir man mistika kaip biggrin.gif sviezios pilvuko foto neturiu blush2.gif o ir prie jusu albumelio neprisijungusi blush2.gif
Atsakyti