Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, reibalų nusiurbimas

QUOTE(ingutia @ 2012 05 10, 16:37)
Man vyras ne pinigų duotų tam reikalui, o į šikną gerai spirtų.

Maniskis irgi biggrin.gif
Migle, tikrai nuosirdziai linkiu jums sutvarkyti mityba, pasportuoti truputi ir gal apskritai pavyks be op 4u.gif Ir jums bus i nauda (kalbu apie sveikata, o ne grozi net), ir seimos pinigelius sutaupysit ir vietoj op isleisti malonesnem dalykam 4u.gif As vis delto op vertinu kaip krastutine priemone, kai jau viskas isbandyta ir niekas nepadejo.
Atsakyti
Bet Migles foto tai man priekis ir nugara kaip kito zmogaus. is priekio net jokio virssvorio nesimato
o jums nugara tik su lazeriu darys? jei taip, kodel ne? po skalpeliu gal nesigulciau, kol svoris nenumestas
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2012 05 11, 08:07)
Agnez,cia ne nuo sesiu ,o nuo sestadienio  lotuliukas.gif  blush2.gif  biggrin.gif

cha cha, gerai cia as ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dija @ 2012 05 11, 12:18)
ale rimtai nugara idomi smile.gif dar taip niekad nemacius smile.gif o bandet kokiam sporto klube, kad instruktorius grynai nugarai pratimus parodytu? juk cia grynas lasinys. betkokiu atveju jis turi tirpti ir gan greitai, nes akivaizdus virsvoris. ten likusius 5-8 kg gal sunkiau numesti butu, bet iki 20 turetu sparciai mazeti prisilaikant maista ir sportuojant.

tai va butent bandziau .... turejau ir savo treneri , mazai kas padejo, poto vaiksciojau i mzasus, man dar blogiau pasidare istempe visa oda sad.gif todel gyd ir psake kad cia daugiau susikaupe , pati jug matau , kad is priekio viskas gerai ner kuo skustis , na taip oda drebleta nes 3 nestumai nemazai stryj ale man tas nemaiso kaip ta nugara, atrodo siaubingai jokio maudimuko ar jokios bliuskutes - vasarines sukneles neudet sad.gif noriu ju atsikratyti
Papildyta:
QUOTE(Zivilka @ 2012 05 11, 12:30)
Bet Migles foto tai man priekis ir nugara kaip kito zmogaus. is priekio net jokio virssvorio nesimato
o jums nugara tik su lazeriu darys? jei taip, kodel ne? po skalpeliu gal nesigulciau, kol svoris nenumestas

o ka s jums ir vakar sakiau doh.gif kad priekis visas mano geras, mane tenkina ir pilvo nukritusio ner, tikrai normaliai cia viskas, ir rankos mano neblogos ir leskos dar puse bedos , visa tai as geliau sporto klube numesti viendu ir viskas, o va nugara kaip senos bobos sad.gif labai jau man nemalonu , tai ar man verta gultis ant operacinio stalo ? budami mano vietoj ka ptartumet? nors as jau 15 d darysiu ja thumbup.gif bet manau neiviena nenoretu tokios nugaros tureti sad.gif
Atsakyti
Norejau pagirti Alvyda thumbup.gif Suuuuper atrodo, koks liemuo wub.gif Ir dar man labai bamba isgrazejo, taip naturaliai atrodo 4u.gif Randas mano panasus, manau jis atrodo taip, kaip ir turi atrodyti po tiek laiko g.gif O del deginimos, juk randas slepiasi po kelnaitem, ko ten bijot g.gif
Atsakyti
QUOTE(Katrix @ 2012 05 11, 13:05)
Norejau pagirti Alvyda thumbup.gif Suuuuper atrodo, koks liemuo wub.gif Ir dar man labai bamba isgrazejo, taip naturaliai atrodo  4u.gif Randas mano panasus, manau jis atrodo taip, kaip ir turi atrodyti po tiek laiko g.gif O del deginimos, juk randas slepiasi po kelnaitem, ko ten bijot g.gif

o kur galima pziureti jusu merginu foto pries ir po ... ar cia negalima? 4u.gif
nes rasot kad randas mazas, tai reiskes ryzotes kazkokiom permainom, ar cia viskas slapta biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo migle35: 11 gegužės 2012 - 12:07
QUOTE(migle35 @ 2012 05 11, 12:07)
o kur galima pziureti jusu merginu foto pries ir po ... ar cia negalima?  4u.gif
nes rasot kad randas mazas, tai reiskes ryzotes kazkokiom permainom, ar cia viskas slapta  biggrin.gif

migle35, kur siurbsies?
turim albumą, prisijungimą duodam čia kurį laiką pabendravusioms. šitoj temoj nėra nei vienos tik nusisiurbusios, visos su pilvo plastika
Atsakyti
QUOTE(Katrix @ 2012 05 11, 13:05)
Norejau pagirti Alvyda thumbup.gif Suuuuper atrodo, koks liemuo wub.gif Ir dar man labai bamba isgrazejo, taip naturaliai atrodo  4u.gif Randas mano panasus, manau jis atrodo taip, kaip ir turi atrodyti po tiek laiko g.gif O del deginimos, juk randas slepiasi po kelnaitem, ko ten bijot g.gif

Dėkui už pagyras wub.gif
Dėl deginimosi - nebijau. Tiesiog nemėgstu. ax.gif Man patinka balta oda rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2012 05 11, 13:13)
migle35, kur siurbsies?
turim albumą, prisijungimą duodam čia kurį laiką pabendravusioms. šitoj temoj nėra nei vienos tik nusisiurbusios, visos su pilvo plastika

o pilvo plastika tai kas ? ne nusiurbimas? g.gif nelabai supratau , r cia aplink kur operuoja ir patempia oda?
Siurbs vilniuje Baltijos Amerikos klinika , ten dare mano seimos dviem pazistamiems , vieni is lietuvos o kiti buvo is uzsienio atvezeve spec daryti tai

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo migle35: 11 gegužės 2012 - 12:17
QUOTE(migle35 @ 2012 05 11, 13:15)
o pilvo plastika tai kas ? ne nusiurbimas?  g.gif  nelabai supratau , r cia aplink kur operuoja ir patempia oda?

neoperuoja aplink unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(migle35 @ 2012 05 11, 12:15)
o pilvo plastika tai kas ? ne nusiurbimas?  g.gif  nelabai supratau , r cia aplink kur operuoja ir patempia oda?

pilvo plastika
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2012 05 11, 13:17)

aaa..... bet jus visi pilvukus daret, o ta plastika nugarai nedaro ... tad tenka siurbti kiek supratau , nes klausiau gyd kokie budai yra viso to tsikratyti , man pasiule tik siurbti , arba pjauti aplin ir patempti ale mano atveju sake nereikia nes pilvas normalus ner cia ka tempti tik nugara sutvarkyti
Atsakyti