QUOTE(dija @ 2012 05 11, 12:18)
ale rimtai nugara idomi

dar taip niekad nemacius

o bandet kokiam sporto klube, kad instruktorius grynai nugarai pratimus parodytu? juk cia grynas lasinys. betkokiu atveju jis turi tirpti ir gan greitai, nes akivaizdus virsvoris. ten likusius 5-8 kg gal sunkiau numesti butu, bet iki 20 turetu sparciai mazeti prisilaikant maista ir sportuojant.
tai va butent bandziau .... turejau ir savo treneri , mazai kas padejo, poto vaiksciojau i mzasus, man dar blogiau pasidare istempe visa oda

todel gyd ir psake kad cia daugiau susikaupe , pati jug matau , kad is priekio viskas gerai ner kuo skustis , na taip oda drebleta nes 3 nestumai nemazai stryj ale man tas nemaiso kaip ta nugara, atrodo siaubingai jokio maudimuko ar jokios bliuskutes - vasarines sukneles neudet

noriu ju atsikratyti
Papildyta:
QUOTE(Zivilka @ 2012 05 11, 12:30)
Bet Migles foto tai man priekis ir nugara kaip kito zmogaus. is priekio net jokio virssvorio nesimato
o jums nugara tik su lazeriu darys? jei taip, kodel ne? po skalpeliu gal nesigulciau, kol svoris nenumestas
o ka s jums ir vakar sakiau

kad priekis visas mano geras, mane tenkina ir pilvo nukritusio ner, tikrai normaliai cia viskas, ir rankos mano neblogos ir leskos dar puse bedos , visa tai as geliau sporto klube numesti viendu ir viskas, o va nugara kaip senos bobos

labai jau man nemalonu , tai ar man verta gultis ant operacinio stalo ? budami mano vietoj ka ptartumet? nors as jau 15 d darysiu ja

bet manau neiviena nenoretu tokios nugaros tureti