QUOTE(Zivilka @ 2012 05 13, 11:04)
Kilka, tikrai labai idomu pamatyti tavo pilvuka. nes kaina nerealiai gundanti, lyginant su kitais miestais, jei dar graziai daro, tai svarstytinas variantas. o gal tau dalinai kompensavo ligoniu kasos?
o tau svorio neliepe mesti pries op? man tai liepe. na bet ir be liepimo aisku , kad reikai ji mesti (man)
Sarabe, o tu is karto abi op darysies? krutis didini ar mazini?
Mergaites,man nieko neliepe mest,mano vienintelis noras buvo pilva nusirezt,ka as ir padariau,uj bamba grazia padare

,sian madziaus ir persirisinejau ,siaip pjuvis buvo zemiau mano esamo cezario daromas( ojis pas man tikrai zemai),tokia sypsenele gavosi.Kai truputi sunormales vaizdas duosiu foto koks buvo pries ir koks gavosi.
Siaip daktariukas kai pamate mano suplysimo laipsni(strijas) po pilvu, tai taip garsiai tik sudejavo
Viena mergina rase temoj,jai daline padare uz
2000lt .Man irgi iskart suma pasake kiek kainuos mano pageidaujama procedura(del kompensavimo neklausiau,nes ir taip cia kaip dykai gaunasi)

Siaip labai demesingas zmogus,po operacijos visa laika kiek gulejau,tai vis uzlekdavo pro sali eidamas pasiziuret kaip man sekasi.