Įkraunama...
Įkraunama...

Vilkdalgiai III tema

Prasideda žydėjimas smile.gif

user posted imageuser posted image
Atsakyti
jediara wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif ir aš tokių noriu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dajulita @ 2014 05 01, 16:18)
jediara  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  ir aš tokių noriu  blush2.gif

Tik parašyk ir turėsi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2014 05 01, 15:28)
Tik parašyk ir turėsi wink.gif

oro_buckis.gif
Atsakyti
mano beveik visos ispuvo sia ziema,turejau graziu,o liko mazuciai daigeliai keli tik verysad.gif
Atsakyti
Labas vakaras,
surizikuosiu pasirodyti visiska neismanele, bet ar tie remontantiniai irisai, zidintys rudeni, zydi ir pavasari? g.gif Jei taip- tada ir as tokiu noriu! ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mistika... @ 2014 05 01, 23:31)
Labas vakaras,
surizikuosiu pasirodyti visiska neismanele, bet ar tie remontantiniai irisai, zidintys rudeni, zydi ir pavasari?  g.gif  Jei taip- tada ir as tokiu noriu!  ax.gif

Taip, gausiai žydi pavasarį, o rudenį truputį silpnesnis žydėjimas rolleyes.gif
Atsakyti
mano ankstyvi dar nežydi. Ir bendrai po tokios be sniego žiemos, ir tokios sausros pavasarį tiek irisai, tiek tulpės labai skurdžiai atrodo. Laukiu lietaus gal atsigaus
Atsakyti
as darza kasdama radau baisei daug,didziuli kibira gumbu ju,tai pasodinau i gelyna,jau kokius lapus isleido,bet ziedu dar toli grazu atrodo.kai radau nezinojau kas cia,labai giliai buvo,tai ir as panasiai persodinau,tai ryskiai per giliai.Anadien kompostine naikinau,tai dar ten puskibiris ju,pasodinau sekliau smile.gif turetu izdygt daug,nesulaukiu pasiziurejus dabar jusu foto :)Palaistau,patresiu,kad tik greiciau smile.gif
Atsakyti
ar ne vilkdalgiai nemėgsta gumbų užkasimo,jie turi matytis g.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2014 05 03, 09:25)
ar ne vilkdalgiai nemėgsta gumbų užkasimo,jie turi matytis  g.gif

Barzdotųjų vilkdalgių "gumbai"(specifiškai/moksliškai ta augalo dalis vadinama rizoma) augimo gylį pasirenka patys:jei žemė lengva/puri-rizomų žemės paviršiuje gali ir nesimatyti,o kuo žemė sunkesnė/mažiau struktūringa-tuo labiau "gumbai ižlipa iš žemės"...GILIAI(3-8 cm gylyje-priklausomai nuo dirvožemio struktūringumo) sodinami tik BEBARZDŽIŲ(sibirinių,japoninių,spuria ir kt.) vilkdalgių kerai
Atsakyti
na maniškiai tai visi išlipo patys,nes buvau irgi pakavojusi,bet visada žydėjo ax.gif
Atsakyti