Įkraunama...
Įkraunama...

Vilkdalgiai III tema

žemaūgiai vis dar žydi.. mirksiukas.gif
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Ir pas mane jau pradeda rodyti žiedus
user posted imageuser posted image
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Pas mane siemet pirmi metai kaip zydi vilkdalgiai,ir kaip visada atsiranda parazitu,kurie nori suniokoti visa grozi.Kazkokie juodi nemazi vabalai grauzia ziedus.Kokio puses cm dydzio apvalus.Och! doh.gif Tai ka dabar daryt?
Papildyta:
Vilkdalginis straubliukas pas mus darbuojasi.Raso jog reikia nuskint perzydejusius ziedus.Bet tai kas is to.Norisi dabar grozetis ziedais,o tie vabalai juos sugrauzia. doh.gif
Papildyta:
Labai grazus vilkdalgiu ziedai.Nerealios fotkes. wub.gif Man jie aplamai labai grazu.O ziedas irgi tik diena zydi kaip vienadieniu?Ar cia tik del to,kad pas mus parazitai apipuole?
Atsakyti
QUOTE(Dajulita @ 2014 05 18, 06:33)
Čia vilkdalgių -viendienių kalnelis pro virtuvės langą

Labai labai dailus kalnelis! bigsmile.gif
Atsakyti
Prasideda pats žydėjimas thumbup.gif

user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Žydim smile.gif
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
O jau BATIKOS grožis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Juočkis irgi pritrenkiamai juodas. Retai taip pasitaiko tokio tamsumo žiedus pamatyti. Aš irgi suradau pievoje, kur kažkada buvo miesto gėlynas, užsilikusius kelis vilkdalgius. Išsikasiau, pasisodinau, gavo truputį paskutinių šalnų-nugelto, nudžiūvo dalis lapų, bet žiedas lenda juodai mėlynas. Gal bus bent šiek tiek į jūsų gražuolį panašus.
Atsakyti
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2014 05 27, 09:04)
O jau BATIKOS grožis thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Juočkis irgi pritrenkiamai juodas. Retai taip pasitaiko tokio tamsumo žiedus pamatyti. Aš irgi suradau pievoje, kur kažkada buvo miesto gėlynas, užsilikusius kelis vilkdalgius. Išsikasiau, pasisodinau, gavo truputį paskutinių šalnų-nugelto, nudžiūvo dalis lapų, bet žiedas lenda juodai mėlynas. Gal bus bent šiek tiek į jūsų gražuolį panašus.

JUODAS tikrai nebus schmoll.gif ..,nes iš 50-100 metų senumo veislių,kokios buvo sodinamos miestų gėlynuose tarybiniais laikais,visos juodos jeislės yra PER MAŽAI GYVYBINGOS,kad galėtų išlikti neprižiūrimuose plotuose,o vėlesnės selekcijos juodažiedės veislės,kurioms išlikti GYVYBINGUMO PAKAKTŲ,į miesto gėlyną negalėjo būti pasodintos smile.gif na,dėl savo naujumo/retumo/brangumo smile.gif Maximali tikimybė,kad jūsų "tamsusis" pražys tamsiai mėlynais/violetiniai žiedeliais,siaurais,kukliai žemyn nuleistais žiedlapėliais smile.gif
Atsakyti
Labai gražūs visų žiedai thumbup.gif

Mano tik pirmamečiai sibiriniai, bet auginsiu daugiau, labai jau gražu smile.gif
Gal net nereik čia tokių rodyti prieš visus veislinius jie turbūt jau ne lygis blush2.gif
Tik nemoku taip gražiai paveiksluoti blush2.gif
Atsakyti
http://public.fotki....wwwwwwww/geles/
Prašom pažiūrėti į mūsų vilkdalgių albumą smile.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image