patarkit ka daryt
kur komposto dezej buvo,tai daigai labai ilgi,kiti net poros sprindziu,ar man juos i toki gyli ir sodint ? prisizaidziau,nenorejau paskaicius per giliai pasodint ir liko islinde tie daigai,kitu stipriai ir is po nakties ziuriu keli nusale.ar man juos persodint i toki gyli,kad daigai uzsikastu ar palikt?tik paciose galunelese matos lapu uzuomazgos,o taip stingerys sviesus,beveik baltas...

QUOTE(Feniksas45 @ 2014 05 16, 21:55)
kokia gausybė žydinčių. Pas mane taip pat Gatvinukas ir Baltabarzdis kraustosi iš proto, žiedų gausybė, kiek ,,santūresnis ,,Amberis,,
, dėkinga Gintarui už šias dovanėles, o kiti dar laukia savo žydėjimo eilės 

Malonu,kad mano sukurtos veislės Jums tiko/patiko

..dar keli šiųmečiai irisiukų "portretai"

Nuostabūs žiedai
Man labiausiai patiko FAIRY RING

Gintao irisai
Man labai labai
Fire Coral. Grooooožis

Tikrai, natūroj vilkadalgiai daug gražesni. Pritariu.
Mano ankstyvieji šiemet irgi džiugina. Gaila, kad jau visi sužydę... bet bus dar vėlyvesnių
Dar keletas naujokų nei karto neparodė savo grožio. Belieka tikėtis žiedų šiais metais
Čia vilkdalgių -viendienių kalnelis pro virtuvės langą

Ir iš arčiau

Mano ankstyvieji šiemet irgi džiugina. Gaila, kad jau visi sužydę... bet bus dar vėlyvesnių

Dar keletas naujokų nei karto neparodė savo grožio. Belieka tikėtis žiedų šiais metais

Čia vilkdalgių -viendienių kalnelis pro virtuvės langą

Ir iš arčiau

QUOTE(Dajulita @ 2014 05 18, 07:33)

QUOTE(*MONAMI* @ 2014 05 18, 19:14)
Toms eglutėms apie 6-7 metus. Nepamenu tiksliai. Pirkau labai mažutes. Vienu metu buvo labai nukentėjusios nuo kenkėjų, jau norėjau rauti. Neišroviau