Įkraunama...
Įkraunama...

Vilkdalgiai III tema

patarkit ka daryt smile.gif kur komposto dezej buvo,tai daigai labai ilgi,kiti net poros sprindziu,ar man juos i toki gyli ir sodint ? prisizaidziau,nenorejau paskaicius per giliai pasodint ir liko islinde tie daigai,kitu stipriai ir is po nakties ziuriu keli nusale.ar man juos persodint i toki gyli,kad daigai uzsikastu ar palikt?tik paciose galunelese matos lapu uzuomazgos,o taip stingerys sviesus,beveik baltas...
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Keli šio pavasario žemaūgių irisų žiedai smile.gif
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
kokia gausybė žydinčių. Pas mane taip pat Gatvinukas ir Baltabarzdis kraustosi iš proto, žiedų gausybė, kiek ,,santūresnis ,,Amberis,, ax.gif, dėkinga Gintarui už šias dovanėles, o kiti dar laukia savo žydėjimo eilės wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Feniksas45: 16 gegužės 2014 - 22:11
QUOTE(Feniksas45 @ 2014 05 16, 21:55)
kokia gausybė žydinčių. Pas mane taip pat Gatvinukas ir Baltabarzdis kraustosi iš proto, žiedų gausybė, kiek ,,santūresnis ,,Amberis,, ax.gif, dėkinga Gintarui už šias dovanėles, o kiti dar laukia savo žydėjimo eilės  wub.gif

Malonu,kad mano sukurtos veislės Jums tiko/patiko smile.gif ..ir kad "mano vaikai krykštauja",jausdami Jūsų dėmesį ir meilę smile.gif
..dar keli šiųmečiai irisiukų "portretai" smile.gif
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Nuostabūs žiedai thumbup.gif Man labiausiai patiko FAIRY RING wub.gif
Atsakyti
Gintao irisai wub.gif Man labai labai wub.gif Fire Coral. Grooooožis wub.gif
Atsakyti
Nuostabaus grožio Gintaro irisai. Aš turiu tik Cameo Queen ir Fairy Ring, bet kokie jie gražūs, natūroj dar gražesni nei nuotraukoj.
Atsakyti
realybėje jų spalvos labai gražios wub.gif , dabar pastarieji ir pas mane parodė savo grožį. Dievinu Fire coral.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Feniksas45: 17 gegužės 2014 - 21:47
Tikrai, natūroj vilkadalgiai daug gražesni. Pritariu. drinks_cheers.gif
Mano ankstyvieji šiemet irgi džiugina. Gaila, kad jau visi sužydę... bet bus dar vėlyvesnių wub.gif
Dar keletas naujokų nei karto neparodė savo grožio. Belieka tikėtis žiedų šiais metais ax.gif

Čia vilkdalgių -viendienių kalnelis pro virtuvės langą

user posted image

Ir iš arčiau

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dajulita @ 2014 05 18, 07:33)
Čia vilkdalgių -viendienių kalnelis pro virtuvės langą

wub.gif kiek metų toms eglutėms ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2014 05 18, 19:14)
wub.gif kiek metų toms eglutėms  ax.gif

Toms eglutėms apie 6-7 metus. Nepamenu tiksliai. Pirkau labai mažutes. Vienu metu buvo labai nukentėjusios nuo kenkėjų, jau norėjau rauti. Neišroviau cool.gif Tai dabar man jos atsilygina smile.gif
Atsakyti