Įkraunama...
Įkraunama...

Linksmos vardų istorijos

QUOTE(vyresnioji sesute @ 2006 05 08, 13:33)
mane tevai norejo pavadinti Deina wub.gif  wub.gif .tai va,nuvaziavo jau vardo registruot,paklause koks vardas,tevai sako-Deina wub.gif jau griztam namo ir mama sugalvoja pasiziuret dokumentus,sako vos is proto neissikrauste kai pamate varda-DOVILE doh.gif  doh.gif nu nemegstu as to vardo verysad.gif  verysad.gif

nekokia is manes pasakotoja,bet esme supratot blush2.gif

pala pala, o tai kas tokį vardą įrašė? blink.gif darbuotojos? blink.gif

QUOTE(kriziukė @ 2006 05 08, 17:23)
Kai gimė mano sesė tėvai neturėjo JOKIO varianto, o laikas bėgo..Likus kelioms dienoms iki registracijos atvažiavo močiutė. Tėvai išsiruošė į miestą, o tėtis (gal norėdamas močiutę - uošvienę pamalonint)prieš išeidamas sako:"Mamyt, kokį sugalvosit, toks ir bus"..Grįžta tėvai ir po klausimo koks bus vardas, mama vos nenualpo..Atsakymas buvo Simona  biggrin.gif Ilgai negalėjo priprast, bet vėliau susitaikė.. biggrin.gif

gražus vardas thumbup.gif galėjo gi ir blogiau sugalvot tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2006 05 09, 08:47)
pala pala, o tai kas tokį vardą įrašė?  blink.gif darbuotojos?  blink.gif

TAIP!!!!
Atsakyti
Papasakosiu ir aš istorija ,tikra, ax.gif Mano močiutė neseniai buvo atsikrauščius į Lietuva gyvent,lietuvių kalbos dorai nemokėjo,kai gimė dukrą(mano mama),senelis sugalvojo ,kad reikia ja Elvyra pavadint.Tačiau kol močiutė nuėjo iki metrikacijos skyriaus,tai jai kažkodėl tas vardas išgaravo ir kai paklausė koki varda duos ,tai pasakė Voveruška blink.gif .Aišku m.s. darbuotuoja pradėjo atkalbinėti,sakė kad nėra tokio vardo,bet močiutė užsispyrė ir tiek ,sake,kad vyras toki sugalvojo,tačiau galiausiai nusileido ir sutiko kitoki išsirinkti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2006 04 23, 22:32)
as tai mirsiu nepamirsiu kaip mano mociute nuklause savo proanukio, puskes sunaus varda smile.gif sako puske "Arnas cia mociut, Arniukas" mociute "O viespateliau, Varnas"  lotuliukas.gif

Aš irgi panašia istorija prisiminiau rolleyes.gif ,vyro sesei davė vardą Orinta,bet močiutė tai niekaip negalėjo to vardo atsimint,tai ji taip dėliodavo Orinta,tai čia kaip Voras,tai tada Voriukas,Vorintukė doh.gif ,taip ilgai dar anuke Vorintuke vadindavo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(leliux @ 2006 05 08, 10:17)
na, cia ne istorija, bet siaip prisiminiau toki varda - PRAGIEDRULYS.
visai neseniai pes Nomedos laida kalbejo psichologas tokiu vardu. speju, jo sese tai kokia nors Šlapdriba  lotuliukas.gif
na, man tiesiog tas vardas Pragiedrulys jau tokia nesamone pasirode

O mūsų giminei yra toks Gerutis rolleyes.gif ,juokingai skamba ,kai jam jau virš 50 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(PUMIKE @ 2006 05 09, 16:46)
Aš irgi panašia istorija prisiminiau rolleyes.gif ,vyro sesei davė vardą Orinta,bet močiutė tai niekaip negalėjo to vardo atsimint,tai ji taip dėliodavo Orinta,tai čia kaip Voras,tai tada Voriukas,Vorintukė  doh.gif ,taip ilgai dar  anuke Vorintuke vadindavo biggrin.gif
Papildyta:

O mūsų giminei yra toks Gerutis rolleyes.gif ,juokingai skamba ,kai jam jau virš 50 biggrin.gif

lotuliukas.gif o mano dedes brolis tai Drąsutis yra lotuliukas.gif
Atsakyti
Mane tevai pacvadino Renata ir pasake mociutei gyvenanciai kaime Baltarusijoje. Jos ten bobos ir klausia, tai kaip tavo anukes vardas, o ji ir primirso, ir sako: ar granata....ar bomba, tai po to tam kaime mane ir pravardziuodavo... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(PUMIKE @ 2006 05 09, 15:46)
Aš irgi panašia istorija prisiminiau rolleyes.gif ,vyro sesei davė vardą Orinta,bet močiutė tai niekaip negalėjo to vardo atsimint,tai ji taip dėliodavo Orinta,tai čia kaip Voras,tai tada Voriukas,Vorintukė  doh.gif ,taip ilgai dar  anuke Vorintuke vadindavo biggrin.gif

Tą V močiutė lipdydavo neabejotinai dėl savo tarmės ypatybių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2006 05 21, 23:03)
Mane tevai pacvadino Renata ir pasake mociutei gyvenanciai kaime Baltarusijoje. Jos ten bobos ir klausia, tai kaip tavo anukes vardas, o ji ir primirso, ir sako: ar granata....ar bomba, tai po to tam kaime mane ir pravardziuodavo... verysad.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
juk netycia tom mociutem sitaip gaunasi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(PUMIKE @ 2006 05 09, 15:57)
Papasakosiu ir aš istorija ,tikra, ax.gif Mano močiutė neseniai buvo atsikrauščius į Lietuva gyvent,lietuvių kalbos dorai nemokėjo,kai gimė dukrą(mano mama),senelis sugalvojo ,kad reikia ja Elvyra pavadint.Tačiau kol močiutė nuėjo iki metrikacijos skyriaus,tai jai kažkodėl tas vardas išgaravo ir kai paklausė koki varda duos ,tai pasakė Voveruška blink.gif .Aišku m.s. darbuotuoja pradėjo atkalbinėti,sakė kad nėra tokio vardo,bet močiutė užsispyrė ir tiek ,sake,kad vyras toki sugalvojo,tačiau galiausiai nusileido ir sutiko kitoki išsirinkti tongue.gif

blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif čia rimtai?

QUOTE(rena @ 2006 05 21, 23:03)

oi kaip tom bobutėm visko būna lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2006 05 21, 22:03)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
tos bobulkos iš Baltarusijos doh.gif
Atsakyti
Tokia istorija va nutiko su mano tėvo seserim....turėjo kūmos užregistruot, sugalvojo vardą Rūta ax.gif anais laikais tai mandras buvo biggrin.gif išvažiavo kūmai, kol nuvažiavo žiauriai prigėrė ir neprisimena to vardo.....tai vienas sako, pavadinkim mano žmonos vardu, kitas- o kodėl tavo, pavadinkim mano žmonos vardu....tadu susimušė abu lotuliukas.gif buvo iškviesta tada ir milicija, sustatė protokolą, o kad vsio byla po poriadku ir vaikas neliktų be vardo (juk anais laikais turėjo būti tvarka), mergaitę užregistravo vardu- Stasė Genė (net ne Stanislova ir Genovaitė, o tiesiog taip kaip kaime jas abi -abiejų žmonas- vadino ax.gif

O antras kuriozas nutiko kai tos pačios mano tetos Stasės Genės sūnus gimė....Pirmasis buvo Paulius... o kitą užsispyrė močiutė pavadinti Jonu Pauliumi...nes didelei religinga buvo blush2.gif aišku niekas nesutiko....bet ji ėmė niekam nieko nesakė, nuėjo ir užregistravo....tai va....turim šeimoj popiežių biggrin.gif
Atsakyti
Pas mano mamą šeimoj yra 2 įdomios vardų istorijos. Gimė mergaitė šeimoj, reik važiuot vaiko registruot. Aišku važiuoja tėvas registruot. O diedukas mano neprigirdintis toks buvo. Vaikystėj buvo radęs granatą nuo karo likusią, metė ją, o ji ore sprogo ir diedukas po to įvykio neprigirdi. Nu tai va. Kadangi šeimoj jau buvo 2 mergaitės Birutė ir Danutė tai ir 3 mergaitę nusprendė mažybiniu vardu pavadint ir sugalvojo vardą Linutė. Kadangi diedukas kaip sakiau neprigirdintis buvo, tai nugirdo vardą Juliutė. Aišku tokio vardo metrikacijoj nelabai norėjo registruot, nu tai diedukas gerietis nusileido ir priregistravo mergaitę Julijos vardu. Bet iki šiol dukrą Juliute vadina.
Tai va po Juliutės gimė ilgai lauktas sūnus. Visa šeimyna nusprendė, kad jis bus Algis. Vėl diedukas važiuoja registruot. Bet gi seniau pirmas sūnus gaudavo tėvo vardą, tai ką gi diedukas savo šeimos bobų nepaklausė ir nuvažiavęs Algį priregistravo savo, t.y. Juozo vardu. Gryžęs taigi nieko nesakė. Močiutė po kelių dienų žiūrėdama liudijimą pamatė kad jos Algis visai ne Algis, o Juozas. Visi jau buvo įpratę berniuką Algiu vadint, tai taip jį iki šiol vadina doh.gif Aš pati tik per Algio vestuves sužinojau, kad jis Juozas unsure.gif . Mūsų giminėj niekas kitaip jo nevadina tik Algiu.
Atsakyti