Įkraunama...
Įkraunama...

Linksmos vardų istorijos

Pas mus kaime viena šeima, kai laukėsi vaiko, nutarė, kad bus berniukas ir pavadins jį Linu, bet gimė ... dukra tongue.gif , pavadino jie visgi ir ją Lina, nes nebuvo gal kito vardo sugalvoję g.gif , vėliau jiems gimė sūnus, tai jie vėl norėjo Linu vadinti, nu bet pagalvojo, kad gal negerai taip ir sukeitė raidees vietom ir gavosi jiems ... Nilas hihihi.gif hihihi.gif, kaip sakoma "ant greitųjų" užrašė šitą vardą, o po to atsitokėjo tongue.gif (kad būtų kokie meno žmonės tai dzin, bet kad konservatyvūs tokie sakyčiau g.gif ), gerai, kad kaimas, tai ištaisė į tai, kas įmanoma: iš N padarė V, iš l - d i turi dabar vardą - Vidas smile.gif , gal Nilas ir įdomiau būtų dabar, bet netinka tai šeimai schmoll.gif , kiek žinau, jei kas pašmaikštauja ta tema, tai sako, kad tipo niekad nebuvo užrašę Nilu lotuliukas.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2006 04 24, 10:50)
Pas mus kaime viena šeima, kai laukėsi vaiko, nutarė, kad bus berniukas ir pavadins jį Linu, bet gimė ... dukra  tongue.gif , pavadino jie visgi ir ją Lina, nes nebuvo gal kito vardo sugalvoję  g.gif , vėliau jiems gimė sūnus, tai jie vėl norėjo Linu vadinti, nu bet pagalvojo, kad gal negerai taip ir sukeitė raidees vietom ir gavosi jiems ... Nilas hihihi.gif  hihihi.gif, kaip sakoma "ant greitųjų" užrašė šitą vardą, o po to atsitokėjo  tongue.gif  (kad būtų kokie meno žmonės tai dzin, bet kad konservatyvūs tokie sakyčiau  g.gif ), gerai, kad kaimas, tai ištaisė į tai, kas įmanoma: iš N padarė V, iš l - d i turi dabar vardą - Vidas smile.gif , gal Nilas ir įdomiau būtų dabar, bet netinka tai šeimai  schmoll.gif , kiek žinau, jei kas pašmaikštauja ta tema, tai sako, kad tipo niekad nebuvo užrašę Nilu  lotuliukas.gif  tongue.gif

doh.gif man tai niekad i galva nesautu Nilu vaika pavadint kad ir kokia papalaukusi buciau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pesimiste @ 2006 04 29, 09:41)
doh.gif  man tai niekad i galva nesautu Nilu vaika pavadint  kad ir kokia papalaukusi buciau lotuliukas.gif

nebent būtum krokodilų mylėtojų fanklubo prezidentė lotuliukas.gif tongue.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2006 04 29, 21:58)
nebent būtum krokodilų mylėtojų fanklubo prezidentė  lotuliukas.gif  tongue.gif

user posted image

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif kazi gerai ar blogai kad as netokia ????? lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pesimiste: 29 balandžio 2006 - 20:59
QUOTE(Ramunita @ 2006 04 23, 22:32)
as tai mirsiu nepamirsiu kaip mano mociute nuklause savo proanukio, puskes sunaus varda smile.gif sako puske "Arnas cia mociut, Arniukas" mociute "O viespateliau, Varnas"  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(lile @ 2006 04 24, 08:46)
Na mano vardo istorija gal ir nera labai juokinga bet siek tiek kuriozo irgi yra
Mane labai norejo pavadinti Audrone smile.gif bet as gimiau labai graziom didelem ir svarbiausia labai zydrom akim. Tai tevai sugalvojo mane pavadinti kazkaip susikusiu vardu su tom akim O kadangi patiko vardo Audrone galune. Tai pavadino Zydrone o akys tai po kiek tai laiko pasikeite i rudas Kazkaip kaip Marijai tai ir man tas mano vardas neprigija smile.gif

ir kaip tau gyvenais su neprilipusiu vardu?
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2006 04 24, 10:50)
Pas mus kaime viena šeima, kai laukėsi vaiko, nutarė, kad bus berniukas ir pavadins jį Linu, bet gimė ... dukra  :, pavadino jie visgi ir ją Lina, nes nebuvo gal kito vardo sugalvoję  g.gif , vėliau jiems gimė sūnus, tai jie vėl norėjo Linu vadinti, nu bet pagalvojo, kad gal negerai taip ir sukeitė raidees vietom ir gavosi jiems ... Nilas :kaip sakoma "ant greitųjų" užrašė šitą vardą, o po to atsitokėjo  tongue.gif  (kad būtų kokie meno žmonės tai dzin, bet kad konservatyvūs tokie sakyčiau  g.gif ), gerai, kad kaimas, tai ištaisė į tai, kas įmanoma: iš N padarė V, iš l - d i turi dabar vardą - Vidas smile.gif , gal Nilas ir įdomiau būtų dabar, bet netinka tai šeimai  schmoll.gif , kiek žinau, jei kas pašmaikštauja ta tema, tai sako, kad tipo niekad nebuvo užrašę Nilu 

ale ir sugalvoja žmonės... Nilas... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(pupa_uoga @ 2006 04 16, 22:07)
Na,pakeisti vardo uzregistruoto juk negalima....(jei mano zinios nepasene)ji gali pasikeisti tik pats vaikas,sulaukes pilnametystes...

Man atrodo,kad dabar galima ,t.y. jei uzregistruosi vaika,o vyruo tas vardas nepatiks,jis per menesi gali ji uzgincyti mirksiukas.gif . Atkreipiau demesi,nes kai pati registravau vaika,vyras buvo uzsieni,tai dar pagalvojau,kad va-duociau koki kita varda,o jis gal net nespetu uzgincyt lotuliukas.gif lotuliukas.gif liezuvis.gif
Atsakyti
QUOTE(Meida @ 2006 05 01, 09:42)
Man atrodo,kad dabar galima ,t.y. jei uzregistruosi vaika,o vyruo tas vardas nepatiks,jis per menesi gali ji uzgincyti mirksiukas.gif . Atkreipiau demesi,nes kai pati registravau vaika,vyras buvo uzsieni,tai dar pagalvojau,kad va-duociau koki kita varda,o jis gal net nespetu uzgincyt lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  liezuvis.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
Kai aš gimiau tėtė mane norėjo pavadinti Nerija, bet abiejų tėvų susitarimu gavausi Neringa.Skambina močiutei pranešti džiugią žinią, kad anūkėlė vardu Neringa. Kaime močiutės kaimynėms labai įdomu, kokiu gi vardu pavadinta anūkė, bet močiutei vardas užstrigo ir sako:Nežinau arba Palanga arba Dubysa blush2.gif doh.gif
Atsakyti
na, cia ne istorija, bet siaip prisiminiau toki varda - PRAGIEDRULYS.
visai neseniai pes Nomedos laida kalbejo psichologas tokiu vardu. speju, jo sese tai kokia nors Šlapdriba lotuliukas.gif
na, man tiesiog tas vardas Pragiedrulys jau tokia nesamone pasirode
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliux: 08 gegužės 2006 - 09:18
mane tevai norejo pavadinti Deina wub.gif wub.gif .tai va,nuvaziavo jau vardo registruot,paklause koks vardas,tevai sako-Deina wub.gif jau griztam namo ir mama sugalvoja pasiziuret dokumentus,sako vos is proto neissikrauste kai pamate varda-DOVILE doh.gif doh.gif nu nemegstu as to vardo verysad.gif verysad.gif

nekokia is manes pasakotoja,bet esme supratot blush2.gif
Atsakyti
Kai gimė mano sesė tėvai neturėjo JOKIO varianto, o laikas bėgo..Likus kelioms dienoms iki registracijos atvažiavo močiutė. Tėvai išsiruošė į miestą, o tėtis (gal norėdamas močiutę - uošvienę pamalonint)prieš išeidamas sako:"Mamyt, kokį sugalvosit, toks ir bus"..Grįžta tėvai ir po klausimo koks bus vardas, mama vos nenualpo..Atsakymas buvo Simona biggrin.gif Ilgai negalėjo priprast, bet vėliau susitaikė.. biggrin.gif
Atsakyti
Laukiames leliuko ,dar nezinom kas gims todel vardus galvojam ir berniukui ir mergaitei.Del berniuko visi sutarem Sarunas nusprende ,kad bus Rokas ir visiems patiko.Mergaite as noreciau pavadinti Aironda,bet niekam nepatinka ypac mano mamai.Tai sakau jai:dabar siulyk tu.Na,ir prasidejo.Grazvyda schmoll.gif ,Sarune-grazus bet as taip nenoriu,nes sunus Sarunas.Arune schmoll.gif ,Viktorija-labai jau daug cia ju.Karina schmoll.gif -man kazkaip rusiskai skamba.Daug dar buvo pasiulymu ,bet visi doh.gif .Veiksmas vyko gatve (gyvenam Ispanijoj)priesais mus ejo Sarunas (sunus) na,o babytes paskutinis varijantas buvo GERDA.Tik staiga Sarunas atsisuko ir sako:MIERDA! Ispaniskai reiskia (atsiprasau)SUDAS.
Atsakyti