QUOTE(♥Saulyte♥ @ 2012 07 03, 13:32)
Negeriai galvoji, nes sitos svajones issipildyme dalyvauja kaip minimum du zmones. cia ne matrasa nupirkti, arba puoda i virtuve... Gal jis tau tiesiog paliko žalia sviesa, kad tu galetum susilaukti savo vaiku su kitu zmogum, jeigu su juo nesigauna?
Papildyta:
juo labiau, kad jis problemu turi... tai kodel tu neispildei jo svajoniu, kokia yra tavo "kalte" jeigu taip isvis galima issireiksti?
Tai kad nelabai palieka jis man ta zalia sviesa - vis rasineja zinutes karts nuo karto,domisi mano gyvenimu...
Mano "kalte"- esu endometriozininke (2-1 stadija) ir vis man polipai auga kaip ant mieliu. Gydytoja nesenai vel iziurejo gimdoje- gresia 3 LP.
Cia jus man pribursit tu vaikiuku,kad jau liksiu ir nelabai patenkinta ta savo DIDELE LAIME
Papildyta:
QUOTE(Triumfante @ 2012 07 03, 14:01)
Saulyte, galiu pasiulyti isvykti atostogu, uzsiimti kazkuo, apie ka senai svajojote, zodziu, pildyti savo i sona padetas svajones, tikiu padetu. Man tik dabar ateina suvokimas, kad per daug sureiksminau ta vaiku klausima, as turiu dar begalybe kitu dideliu svajoniu, kurias vis i sona padedavau del sitos vaiku svajones, vis sakydavau, va dabar tai tikrai bus, todel nedarysiu to ar ano, o manau, tai ir buvo didziausia klaida. Bandysiu atsigriebti.

visiskai sutinku. As pav. vietoj taupymo nevaisingumo proceduroms,siemet sutaupiau dantu implantams - nors ir be vaiku ir vyro,bet uztat busiu dantuota